< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerboz54 -- 6 Mayıs 2019; 15:46:43 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerboz54 -- 6 Mayıs 2019; 15:46:43 > |
What a day, WHAT A LOVELY DAY! |
Dil dosyasını oyuna entegre edebilirim. Bana ulaş kardeşim.
|
Bilgisayarım yandı ne kadar saçma bir mazerettir. Pc yanarsa (ki benim bilidiğim kadarı ile) sadece elektrik den dolayı yanar. Ve oda sadece watt kutusunu etkiler. Hardisk vb. Parçalara bir halt olmaz. Başıma geldi ordan biliyorum. Çık delikanlı gibi işim var gücüm var de yada başka bir mazeret sun. Pc im yandı ne
|
Ola ki bilgisayarın yanar diye uyarıydı. Seni düşündüğüm için :)
|
Oyun içi görsel eklendi
|
Bu aralar pek müsait olamıyorum maalesef. İş yoğunluğum var. Daha önceleri emeklerimin boşa çıktığı olaylar olduğu için tanımadığım veya güvenmediğim projelerde rol almamaya gayret ediyorum. Haftalarca emek harcayıp araç hazırladığım halde çevirmekten vazgeçtik deyip çekip gidenler, çevirileri yarım bırakanlar oldu. Forum bunlarla dolu değil mi zaten? İlk sayfadan güven sarsıcı konuşmalar var hali hazırda. Demem o ki ciddiyet ve güven önemli önce.
|
Güzel bir azimle başlayıp tamamen hayal kırıklığına dönüşen bu işlerden sıkılmaya başladım. Artık bir altyapı kurulmalı. Bölgesel çapta değil. Tabi ki küresel çapta da değil ama Türkiye için. Türkiye nin küçük büyük kaliteli kalitesiz her oyunu çeviren bir oluşuma ihtiyacı var. Bu oluşumu kuramayacağımızı da biliyorum. İşte burda kişilere ve gruplara büyük sorumluluk düşüyor. "Bilgisayarım yandı,dosyaları bulamadım,kelimeler zor,ingilizcem az" Bunlar sadece bahane. Bu işi şan şöhret için yapanların bahaneleri. "no glory". Zevk için yapacak bu işe emek katıp dırdır yapmayacak adam(lar) a ihtiyaç var. Ne yazık ki onlardan yok...
|
Sözüm meclisden dışarı, bu çevirmenlerin neden hep bilgisayarları yanar, ve neden aylarca uğraştığı dosyayı ücretsiz bulut disklerde yedeklemezler.
|
Babişko geç bu işleri mining yapıyormuş bir kere o dediğin tek bilgisayar ile yapılmıyor mantıklı değil zaten bir tane uzay istasyonu kurman ve aynı anda birden çok işlemci ve ekran kartı vs kullanman gerek ki mining denen olayı yapabilesin ben bile kıt bilgimle bu kadarını biliyorum senin gibi çoook adam çıktı biri risin 2 çeviriyorum dedi yakında çıkar bitti dedi bir baktık bilgisayarı yandı biri çeviriyi bitirdim ama tool bozuk çıktı dedi prototype 2 yi konusunu açtı bir kaç menüsü çevirilmiş birkaç screen attı kaçtı gitti foruma giriyor konuya açıklama dahi bırakmıyor risen 3 çevirisi başladı göya hemen açıklama geldi çeviri durdu bilmem ne bahane üretmeyin gerçeği söyle düşüncem vardı sıkıldım devam etmiyeceğim diyebilirsin mesela ben bir yalancıydım herkesi trolledim diyenilirsin buna bile amenna derim ama yalan söylemeyin.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 16 Ekim 2018; 18:9:24 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|