Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CrawLink

Uganda başbakanı.
     MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Çok umrundaydı beyefendinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

İnsanın aklına binbir türlü şey geliyor.
    Acaba halkı sakin tutabilmek adına gerçek ölü sayıları gizleniyor olabilir mi?
    Umarım değildir, ama bu işçiler 9 saattir enerjisiz şekilde aşağıda

6 saat.
  • Kırkağaçlı bir arkadaşın annesinden, ayrıca Soma'lı bi tanıdığın söylediğine göre şöyle bilgiler de var:
    -Bir vardiya 800 kişi. Vardiya değişimine denk geldiği için aşağıda mahsur kalanların sayısı 1.000'i dahi bulabilir.
    -Soma ve Kırkağaç'da soğuk hava depoları kapatılmış.(Muhtemelen morg olarak kullanmak için.)
    -Soma ve Kırkağaç çevresinde 3 köyün erkekleri komple bu madende çalışıyormuş. O köyleri artık unutun diyenler var.
    -Resmi ölü sayısı şu an 17 ama sallamayacak birisinden 78 sayısını şahsen duydum.

Bundan tam emin değilim ama yine de söyleyeyim:
    -Çevredeki çiftçilere üzerinde üzüm(Başka bir amaç için de kullanılabilir söylediğim gibi bu maddeden emin değilim.) kurutulan muşambaları(Adını bilmiyorum) kesip göndermelerinin söylendiğine dair bir söylenti var.(Ceset torbaları yeterli olmayacağı için.)

Umarım bu duyduklarım doğru çıkmaz. Fakat yalan olma ihtimalleri çok az malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: secospat

quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

quote:

quote:

quote:

Abuk subuk konuşup adamın asabını bozmayın.

Önerge kabul edilse sanki bu yaşanmayacaktı ? Elektrik Trafosunun patlamasından yangın çıkmış. E kardeşim burada ne ihmal var ? Kimin ihmali var ?

Nasıl sıradan bir apartman dairesinde elektrik kontağından yangın çıkıyorsa buda aynı şey.

Acımız tabii ki büyük. Ama gelip burda önerge vs saçmalığında bulunmayın.

Bak bak sıradan bir yangınmış, şimdi ağzımı bozduracaksın yangının çıktığı yer sıradan bir yer mi ? Orası bir maden, o trafo bir şekilde madenin içine yapılmış lokasyondan ötürü muhtemelen hadi tamam da o trafonun olası bir yangın çıkarmaması için önlem almamış olmak ihmalkarlık değil mi mal değneği ?

O soru önergesi kabul edilmiş olsa, o madeni incelemek için bir heyet gidecek ve bu ihmalkarlıklar tespit edilip gerekli yaptırımlar uygulanacaktı.

Hoş 2011 yılında 66 kusur bulunan ve kapatılan maden, Başbakanın o bölgeye ziyaretinden bir ay sonra sihirli bir şekilde açılmış.

saçmalıkmış..

Orası bir madense O maden'den kim sorumlu ? kim işletiyor o madeni ? Oranın teknik elemanı mühendisi vs vs yok mu?

Oranın sorumlusu dururken taa hükümetten heyet mi gelecek senin trafonu incelemeye ? Saçmalığa bak.

O soru önergesi kabul edilsin yada edilmesin heyet gider inceler yerinde inceleme yapar.Heyet incelemiştir bir sorun görememiştir yada sonradan oldusa ne olacak ?

biraz düşün

Arkadaşım yaşın 12.5 falan mı ?

O madenden kim sorumluymuş, o madeni denetleme görevi hükumete bağlı ilgili bakanlığındır. Bu da doğrudan hükumeti ilgilendirir.

Zaten mimli olan bir madden, daha önce kapatılmış 66 ayrı kusurdan. Muhtemelen rant uğruna geri açıldı. Manisa milletvekili özelin iddiası da bunu doğrular nitelikte http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/genel_kurul.cl_getir?pEid=26094

Ya yemin ediyorum şu durumda bile hükumeti savunmak için böyle saçma sapan argümanlarla kıvırıyorsunuz ya. Yazıklar olsun

Tamam kardeş eyvallah herşeyin en iyisini siz biliyorsunuz. CHP keşke başta olsaydıda bu maden kazası yaşanmasaydı

İşte senin anlayışın bu kadar kıt, yürü partizanlık yap partini savun. Ben doğru neredeyse oradayım, şu durumda hükumet CHP olsa onu da eleştirirdim. Aynını yapamıyorsan susacaksın.

Bilgisiz bilgisiz yorum yapmş arkadaşın bir şeyden anladığı yok hükemet sorumlu tabiki Denetlemekten.Öyle sıradan bir devlet dairesi değil orası önlem almak zorundalar

• Allah şifa versin. Çok zor işleri çok...
  • bal974 B kullanıcısına yanıt
    Bende ondan korkuyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemoktem C kullanıcısına yanıt
    muhtemelen içeride göçük var yoksa yangın çoktan söndürülmül olurdu :S
  • quote:

Doğru hocam 300 E yakın ölü var ben somada yaşıyorum komşumun kocası arama kurtarma ekibinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

6 saat.

Olay saat 15:30'da meydana gelmiş.
  • quote:

quote:

6 saat.

Patlama 15.30'da olmadı mı?
    8 saati geçmiş olmuyor mu? (9 saat fazla olmuş)
    Yoksa ben bu saatte yanlış mı hesaplıyorum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberler her ne kadar ölü sayısının 17 civarında oldugunu söylese de net bilgi olmamak üzere Soma'da 100 ün üzerinde ölü oldugu konusuluyor inşallah ajanslar doğru söylüyorlardır Soma'daki söylentiler asılsızdır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 13 Mayıs 2014; 23:45:59 >
  • Çok fazla ölü var çok:'(:'(:'(

• Gerçek sayıyı hiç bir zaman açıklamaz bunlar, bakalım bunların yapacağı nükleer santralden başımıza ne felaket gelecek.
  • Kader işte
  • 9 saate yakın bir süre geçti..
    Sabaha inşallah kötü haberler almayız..

• Ölenlerin torakları bol olsun. Arkadaş iş güvenliği konusunda ne kadar geri bir ülkeyiz bu olay yurt dışında olsa ortalık yıkılırdı. Yazıklar olsun. Ölenler iki gün sonra unutulacak burada çok üzüldüm numarası yapanlar boşa yapmasın ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemoktem

quote:

Ben şunu anlayamadım. Neden yetkililer gaz maskelerini takıp, yangın söndürücülerini alıp içeriye girmiyorlar?

Aşağıda yangın devam ediyormuş hocam. Inemiyorlar.

Yahu bu yangın söndürülemiyormuş mu?
  • Şu an 150 civarı ölü var. Morg amacıyla kullanılmak için mezbahalar bile açıldı

• Neye gore olu sayisini soyluyorsunuz ?

• gereksiz işler bunlar kullanıcısına yanıt
    Kaynak nedir?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.