Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İçeri doğal olarak ne oksijen verebiliyorlar ne de gaz çekebiliyorlar.

Acaba madende belli bölgelerde oksijen tüpleri vb. bir önlem yok mu?

Yani böyle bir önlem olması lazım.

Yoksa da umarım ulaştırırlar.Bir yol açarak vb.

Ah ah testi kırılmadan birşey düşünemiyoruz.Hatta kırılınca olmuşla ölmüşe çare yok diyip geleceğe dönük önlemler almıyoruz.

İnş bu son olur.
  • http://www.ntvmsnbc.com/id/25140943/ demişler zamanında 10 gün olsun ama sağ çıksınlar yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulamadımbirşey -- 13 Mayıs 2014; 23:37:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

Orijinalden alıntı: secospat

quote:

quote:

quote:

Abuk subuk konuşup adamın asabını bozmayın.

Önerge kabul edilse sanki bu yaşanmayacaktı ? Elektrik Trafosunun patlamasından yangın çıkmış. E kardeşim burada ne ihmal var ? Kimin ihmali var ?

Nasıl sıradan bir apartman dairesinde elektrik kontağından yangın çıkıyorsa buda aynı şey.

Acımız tabii ki büyük. Ama gelip burda önerge vs saçmalığında bulunmayın.

Bak bak sıradan bir yangınmış, şimdi ağzımı bozduracaksın yangının çıktığı yer sıradan bir yer mi ? Orası bir maden, o trafo bir şekilde madenin içine yapılmış lokasyondan ötürü muhtemelen hadi tamam da o trafonun olası bir yangın çıkarmaması için önlem almamış olmak ihmalkarlık değil mi mal değneği ?

O soru önergesi kabul edilmiş olsa, o madeni incelemek için bir heyet gidecek ve bu ihmalkarlıklar tespit edilip gerekli yaptırımlar uygulanacaktı.

Hoş 2011 yılında 66 kusur bulunan ve kapatılan maden, Başbakanın o bölgeye ziyaretinden bir ay sonra sihirli bir şekilde açılmış.

saçmalıkmış..

Orası bir madense O maden'den kim sorumlu ? kim işletiyor o madeni ? Oranın teknik elemanı mühendisi vs vs yok mu?

Oranın sorumlusu dururken taa hükümetten heyet mi gelecek senin trafonu incelemeye ? Saçmalığa bak.

O soru önergesi kabul edilsin yada edilmesin heyet gider inceler yerinde inceleme yapar.Heyet incelemiştir bir sorun görememiştir yada sonradan oldusa ne olacak ?

biraz düşün

Arkadaşım yaşın 12.5 falan mı ?

O madenden kim sorumluymuş, o madeni denetleme görevi hükumete bağlı ilgili bakanlığındır. Bu da doğrudan hükumeti ilgilendirir.

Zaten mimli olan bir madden, daha önce kapatılmış 66 ayrı kusurdan. Muhtemelen rant uğruna geri açıldı. Manisa milletvekili özelin iddiası da bunu doğrular nitelikte http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/genel_kurul.cl_getir?pEid=26094

Ya yemin ediyorum şu durumda bile hükumeti savunmak için böyle saçma sapan argümanlarla kıvırıyorsunuz ya. Yazıklar olsun

Tamam kardeş eyvallah herşeyin en iyisini siz biliyorsunuz. CHP keşke başta olsaydıda bu maden kazası yaşanmasaydı

İşte senin anlayışın bu kadar kıt, yürü partizanlık yap partini savun. Ben doğru neredeyse oradayım, şu durumda hükumet CHP olsa onu da eleştirirdim. Aynını yapamıyorsan susacaksın.

• Uganda başbakanı.
     MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)
  • .
     MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

• Şu an buradaki psikolojiyi bilbisayar başında anlamak zor. 10 saniyede bir siren sesleri geliyor. Umutsuz bir bekleyiş var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Allah yardımcıları olsun.

İçeri doğal olarak ne oksijen verebiliyorlar ne de gaz çekebiliyorlar.

Acaba madende belli bölgelerde oksijen tüpleri vb. bir önlem yok mu?

Yani böyle bir önlem olması lazım.

Yoksa da umarım ulaştırırlar.Bir yol açarak vb.

Ah ah testi kırılmadan birşey düşünemiyoruz.Hatta kırılınca olmuşla ölmüşe çare yok diyip geleceğe dönük önlemler almıyoruz.

İnş bu son olur.

İçeriye sürekli olarak oksijen takviyesi yapıyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 13 Mayıs 2014; 23:37:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoktem

ARKADAŞLAR BEN SOMADA OTURUYORUM. KOMŞUMUZ ARAMA KURTARMA EKİBİNDE GÖREVLİYMİŞ AZ ÖNCE KARISIYLA KONUŞTUK. ÖLÜ SAYISININ HABERLERDE OLDUĞU GİBİ 17 FALAN DEĞİL 300 E YAKIN OLDUĞUNU VE YANGININ HALA DEVAM ETTİĞİ SÖYLEDI. VE BURASI GERÇEKTEN ÇOK GERGIN. BU SAYIYI AÇIKLARLARSA BURASI KARIŞIR. BU YÜZDEN ŞU AN AÇIKLAMIYORLAR.

Gerçek sayı ne yazık ki 300 arkadaşlar.

Arkadasim bu tarz seyler soyleniyor.

Kime inanacagimiza sasirdik vallahi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: Magnussen

quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Maden ocaklarında sürekli kaza olurken nükleer santral kurmayı düşünüyorlar.

Sanki ikisi de aynı şey. Mantık yürütmeden kuru muhalefet yapmaktan başka bir şey bilmez misiniz?

Siz de heryerde sizi kandiran bir adamin her yaptigini desteklemeseniz ne olur?
    Tum iscilere Allah acil sifalar versin.

Ne düşündüğümü, neyi desteklediğimi tam olarak nereden biliyorsun da böylesine kesin ve kendinden emin konuşabiliyorsun? Bu iki mevzuyu birbirine karıştırmamak gerektiğini bilmek için Einstein olmak gerekmiyor. Çok basit bir mantık çerçevesinde bunu idrak edebilmek gerekiyor. Ama öfke ve kibir gözün önüne bir defa geldi mi maalesef en basit konuları dahi zorlaştırıyor.

• Allah yardim etsin

• İçeride kaç kişinin olduğu bilinmiyorsa demek ki sigortasız kaçak işçilerde olabilir. Afganistan gibi ülke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: cemoktem

ARKADAŞLAR BEN SOMADA OTURUYORUM. KOMŞUMUZ ARAMA KURTARMA EKİBİNDE GÖREVLİYMİŞ AZ ÖNCE KARISIYLA KONUŞTUK. ÖLÜ SAYISININ HABERLERDE OLDUĞU GİBİ 17 FALAN DEĞİL 300 E YAKIN OLDUĞUNU VE YANGININ HALA DEVAM ETTİĞİ SÖYLEDI. VE BURASI GERÇEKTEN ÇOK GERGIN. BU SAYIYI AÇIKLARLARSA BURASI KARIŞIR. BU YÜZDEN ŞU AN AÇIKLAMIYORLAR.

Gerçek sayı ne yazık ki 300 arkadaşlar.

Arkadasim bu tarz seyler soyleniyor.

Kime inanacagimiza sasirdik vallahi.

Hocam ciddi söylüyorum babam eczacı burda bütün eczaneler açık. Ve durum hiç de televizyonlardaki gibi değil emin olun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Abuk subuk konuşup adamın asabını bozmayın.

Önerge kabul edilse sanki bu yaşanmayacaktı ? Elektrik Trafosunun patlamasından yangın çıkmış. E kardeşim burada ne ihmal var ? Kimin ihmali var ?

Nasıl sıradan bir apartman dairesinde elektrik kontağından yangın çıkıyorsa buda aynı şey.

Acımız tabii ki büyük. Ama gelip burda önerge vs saçmalığında bulunmayın.

Bak bak sıradan bir yangınmış, şimdi ağzımı bozduracaksın yangının çıktığı yer sıradan bir yer mi ? Orası bir maden, o trafo bir şekilde madenin içine yapılmış lokasyondan ötürü muhtemelen hadi tamam da o trafonun olası bir yangın çıkarmaması için önlem almamış olmak ihmalkarlık değil mi mal değneği ?

O soru önergesi kabul edilmiş olsa, o madeni incelemek için bir heyet gidecek ve bu ihmalkarlıklar tespit edilip gerekli yaptırımlar uygulanacaktı.

Hoş 2011 yılında 66 kusur bulunan ve kapatılan maden, Başbakanın o bölgeye ziyaretinden bir ay sonra sihirli bir şekilde açılmış.

saçmalıkmış..

Orası bir madense O maden'den kim sorumlu ? kim işletiyor o madeni ? Oranın teknik elemanı mühendisi vs vs yok mu?

Oranın sorumlusu dururken taa hükümetten heyet mi gelecek senin trafonu incelemeye ? Saçmalığa bak.

O soru önergesi kabul edilsin yada edilmesin heyet gider inceler yerinde inceleme yapar.Heyet incelemiştir bir sorun görememiştir yada sonradan oldusa ne olacak ?

biraz düşün

Arkadaşım yaşın 12.5 falan mı ?

O madenden kim sorumluymuş, o madeni denetleme görevi hükumete bağlı ilgili bakanlığındır. Bu da doğrudan hükumeti ilgilendirir.

Zaten mimli olan bir madden, daha önce kapatılmış 66 ayrı kusurdan. Muhtemelen rant uğruna geri açıldı. Manisa milletvekili özelin iddiası da bunu doğrular nitelikte http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/genel_kurul.cl_getir?pEid=26094

Ya yemin ediyorum şu durumda bile hükumeti savunmak için böyle saçma sapan argümanlarla kıvırıyorsunuz ya. Yazıklar olsun

Tamam kardeş eyvallah herşeyin en iyisini siz biliyorsunuz. CHP keşke başta olsaydıda bu maden kazası yaşanmasaydı

İşte senin anlayışın bu kadar kıt, yürü partizanlık yap partini savun. Ben doğru neredeyse oradayım, şu durumda hükumet CHP olsa onu da eleştirirdim. Aynını yapamıyorsan susacaksın.

buraya fake hesabınla gelme gerçek hesabınla gelde ne halt olduğunu görelim. bu bir

ikincisi sen doğru neredeyse ordada felan değilsin.Şu durumda Hükümet CHP olsaydı Konu zaten bu kadar mesaja ulaşmazdı emin ol. Kim kimdir nedir ne değildir gayet net sen hiç merak etme bu da 2.

• Ben şunu anlayamadım. Neden yetkililer gaz maskelerini takıp, yangın söndürücülerini alıp içeriye girmiyorlar?
  • Ortada insan hayatı var,aileleri var,yakınları var..
    Nelerden bahsediliyor ya,inanılır gibi değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Ben şunu anlayamadım. Neden yetkililer gaz maskelerini takıp, yangın söndürücülerini alıp içeriye girmiyorlar?

Bütün gun haberlerde söndürme seklinin farklı oldugu ve mudahale edildigi soyleniyor ama nasil bir mudahale kimse soylemiyor.

• İnsanın aklına binbir türlü şey geliyor.
    Acaba halkı sakin tutabilmek adına gerçek ölü sayıları gizleniyor olabilir mi?
    Umarım değildir, ama bu işçiler 9 saattir enerjisiz şekilde aşağıda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Ben şunu anlayamadım. Neden yetkililer gaz maskelerini takıp, yangın söndürücülerini alıp içeriye girmiyorlar?

Aşağıda yangın devam ediyormuş hocam. Inemiyorlar.

• Eğer 300 kişi öldüyse çok kötü olur. Allah yardım etsin.
  • İnşallah açikladiklari rakamlarda bir saptirma yoktur..
    Yoksa düşünemiyorum durumu..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.