Bildirim
Maestro geçerliliği ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3D Secure kullanan tüm sitelerde bankamatik kartınız ile alışveriş yapabilirsiniz.Eğer normal kredi kartı ise 3D Secureye gerek yok.
Gittigidiyor 3D Secure destekliyor.
(18 YAŞ VE ÜSTÜ İÇİN GEÇERLİ OLDUĞUNUDA UNUTMAYINIZ.) -
quote:
Orijinalden alıntı: AktifProje
3D Secure kullanan tüm sitelerde bankamatik kartınız ile alışveriş yapabilirsiniz.Eğer normal kredi kartı ise 3D Secureye gerek yok.
Gittigidiyor 3D Secure destekliyor.
(18 YAŞ VE ÜSTÜ İÇİN GEÇERLİ OLDUĞUNUDA UNUTMAYINIZ.)
peki sevindim yinede visa mı almalıyım maestro mu ? -
Farketmez hocam ikiside geçerlidir.Trendyolda arasıra kargo bedava oluyor maestro karta bunun dışında bir artısını görmedim -
quote:
Orijinalden alıntı: OrganikYazar
Farketmez hocam ikiside geçerlidir.Trendyolda arasıra kargo bedava oluyor maestro karta bunun dışında bir artısını görmedim
Hangi bankadan aldığım farkeder mi ? -
mastercard al -
quote:
Orijinalden alıntı: mechanic45
quote:
Orijinalden alıntı: OrganikYazar
Farketmez hocam ikiside geçerlidir.Trendyolda arasıra kargo bedava oluyor maestro karta bunun dışında bir artısını görmedim
Hangi bankadan aldığım farkeder mi ?
Farketmez üzerinde maestro yazsın yeter -
havale için alıcam zaten öncelikli amacım babam akbank benim için daha iyi olur dedi . neolar da maestro , maestro alıcam yani .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X