Şimdi Ara

Mafia 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler mafia 2 oynunu bilgisayarıma kurdum directX i ve phyX i de kurdum ekran kartımda güncel bilgisayarımın özellikleri oyunun gereksinimlerini fazlasıyla karsılıyor ancak oyun ilk acıldıgında ekran ateri ekranı gibi rengarenk bir cok forum sitesinden okudum kimisi crack at demıs kımısı driverlerini güncellestir demis kimiside bir bölümünde karakterin canı azken ekranın bulanık olmasından bahsediyor benım sorunum ekrarın oyun ıcınde bulanık olması falan degıl o gorevı baska bır bolude yapmıstım geçici birşey dediğim gibi oyun daha ilk acıldıgında rengarenk oyunu menusunden girip acamıyorum bile yardım ederseniz sevinirim ve ilgilenen herkese tesekkurler.

• orjinal kullan sorunsuz oyna
  • haklısın bende orjinal cdsi de varda okudugum yerde kaldıgım evde unuttum şimdi evdeki bilgisayarıma kurdumda boyle sorula karsılastım bu kullandıgım setupı bir iki bilgisayarda denemistim aynısı olmustu belki bi çozümü vardır diye yazayım dedım belki bilen biri cıkarda yaparım okadar kurdum sorunu cozmeye calıstım bosa gitmesin diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

orjinal kullan sorunsuz oyna

yok crysis
  • Ekran kartının driverlerini güncellleştirmeyi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 Final Anlayamadım...
    11 yıl önce açıldı
    Diablo 3 vs Skyrim
    13 yıl önce açıldı
    BATTLEFİELD 1
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.