Şimdi Ara

Mafia 2 Ses Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ara videolarda konuşma sesleri yok yani tam hikayenin geçiş noktasındaki uzun videolardaki ses gelmiyor nedenini bilen var mı ? Arkadaşım aynı cd'den yükledi onda çalıştı fakat bende ses gelmiyor.Bir tek bu oyunda

• ayni sorun bendede var neden acaba hiç bir fikrim yok o yüzden oyunu oynamak istemiyorum acaba ses kartlarımızla ilgilimi bilmiyorum
  • yabanci bir forumda böyle bir yorum yapilmiş ing cevirebilen varsa çok sevinirim

This game has a sound issue because it is really low, at least people who has windows 7 are having this problem. If you are having this issue, just Alt Tab to your desktop an click the sound icon, go to Mixer and increase the Singularity Sound. For Some reason the game sound never match with your computer sound, so you have to do it manually EVERY time you play.
    Hope it helps, it took me sometime to look over internet and find it out.
    Enjoy, the game is really awesome.
  • Directx güncellemesi yaptınızmı? Oyunu kurarken yada normalde?
  • evet yaptik sanirim sorunu buldum steam forumunda birisi ses karti ayarlarından 5.1 seçerek sorunu çözmüş denicem olursa paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: questofemarson

evet yaptik sanirim sorunu buldum steam forumunda birisi ses karti ayarlarından 5.1 seçerek sorunu çözmüş denicem olursa paylaşırım

Evet ters mantık güzel düşünce Çünkü konuşma sesi (bende 5+1 var) sadece center dan geliyo yani oyunda ses surround a ayarlı ama seçenek yok Stereo ya ayarlamak lazım onu da belki oyunun log dosyalarında falan vardır ama bakmak lazım
  • kulanlik kullananlar seçeneği headphone alsinlar diğerleri 5.1 yapinca çözülüyor bende suanda hiç bir sorun yok
  • İlk çıkacak Patch ile bu sorunları ortadan kaldıracaklarını düşünüyorum :) Ters mantık olayıda çalışabilir fakat ben stero ya almam. Ayrıca oyunun içerisinde steam dosyaları var diğer dosyalarda ayarlar yok. Ama kayıtlı dosyaların olduğu bölümde olabilir.
  • benimki 5.1 'e ayarlı ve 5+1 kullanıyorum fakat videolardaki diyaloglar hiç duyulmuyor nasıl düzelticez bunu bileniniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampir-dracula

benimki 5.1 'e ayarlı ve 5+1 kullanıyorum fakat videolardaki diyaloglar hiç duyulmuyor nasıl düzelticez bunu bileniniz var mı ?

aynen benimde aynı.Sesler kasıyor gibi takılıyor.Ara videolardan hiç bahsetmiyorum. :/
  • sesi stereyo çevirdiğiniz de düzelecektir.
  • steroya nasıl çevireceğiz peki

o seçimi nereden yapıcaz???
  • başlat çubuğunda sağ altta ses simgesinden yapıyorsun ben realtek kullanıyorum realtek ses sürücüsünden stereo seçtiğinde düzeliyor o problem
  • teşekkürler denicem ama mantıklıbir çözüm. zaten araba sesleri felan ara sıra L R arasında gidip gediyor çok kötü olmuş
  • mafia2 tr yama kurdum ara videolarda ses var fakat oyuna gelince sesler kayboldu tr yamayı yaparken sanırım ilk baslarda yanlıs yere kurdum onun ıcın sesler gitti yoksa normalde öle bi problemim yktu.

bunu tkrar nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Arthur09

mafia2 tr yama kurdum ara videolarda ses var fakat oyuna gelince sesler kayboldu tr yamayı yaparken sanırım ilk baslarda yanlıs yere kurdum onun ıcın sesler gitti yoksa normalde öle bi problemim yktu.

ses ayarlarını kontrol et yapabiliyosan mono yap. yada 2 kanallı hoparlöre ayarla ondan da olabilir. ses kartı ayarlarından da yapabilirsin tabi sorun buysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

quote:

Orijinalden alıntı: King_Arthur09

mafia2 tr yama kurdum ara videolarda ses var fakat oyuna gelince sesler kayboldu tr yamayı yaparken sanırım ilk baslarda yanlıs yere kurdum onun ıcın sesler gitti yoksa normalde öle bi problemim yktu.

ses ayarlarını kontrol et yapabiliyosan mono yap. yada 2 kanallı hoparlöre ayarla ondan da olabilir. ses kartı ayarlarından da yapabilirsin tabi sorun buysa

valla oyundan cıkmıstım tekrar giriyim dedim sesler geldi

• bende de videoda ses var ama oyunda sesler geliyo lütfen yardım edin yapamıyorum Windows 7 işletim sistemi var
  • Arkadaşlar bendede aynı sorun vardı kendim çözdüm eğer sizde çozmek istiyorsanız dediklirimi yapınız
    İlk önce denetim masasına gelin. Ses Konuşma ve Müzik Aygıtlarına tıklayın.
    Alta ses efekti ve ses aygıtları var ona tıklayın.açılan sekmede SES e tıklayın. Ses çalarken diye bişi var onun altında gelişmiş var onada tıklayın :)Ordanda Stereo Hoparlörü seçin kaydettikten sonra çıkın oyuna girin.
    ordakı ayarlardan sese gelin en alttaki seçeneği normale getirin.Sorun çözülmüştür. Eğer işinize yararsa bi teşekkür yeter . uzun gibi gözüksede aslında kolay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.