Şimdi Ara

Mağazadaki Parfüm ile İnternetteki Parfüm Arasındaki Farklar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
433
Cevap
22
Favori
73.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada Arcon kozmetik'le önceden yaptığım görüşmelerde biz mizu.com'a ürün vermiyoruz. Ürün verdiğimiz mağazalardan alıyorlardır diyor. Yani Arcon mizu için ürün ithal etmiyor. Mizu buyuk ihtimal raf ömrü bitmek üzere olan ürünleri sağdan soldan toplama olarak alıyor. Sizde arayıp sorabilirsiniz.
  • 20 yaşındayım .Yaz ve ilkbahar için güzel i parfüm önerisi istiyorum . Daha önce Lacoste Essintial kullandım çok hoşuma gitmişti. Bütçe olarak max 150 lira . Malum öğrenciyiz . Bir de İzmir'de bir parfüm deneyebileceğim ve alacabileceğim yer önerirseniz çok iyi olur .
  • T.Kensei kullanıcısına yanıt
    İzmirde sevil'lerden tekin acar'lardan deneyebilirsiniz, varsa sephora'danda deneyebilirsiniz. Ama oralarda 150tl ye bulmanız zordur. internetten, mizu, bellamola,evoria,misspera gibi sitelere bakmanızı öneririm.

Yaşınıza ve mevsime göre öneriler;

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme

Versace Eau Fraiche

Mont Blanc Legend

Hugo Boss Bottled

Cartier Declaration
  • Merhaba.Hani kokusu salatalığı andıran bir parfüm vardı ben onu arıyorum ama bulamadım?
    İnternette Polo Blue denilmiş ama o da değil çünkü parfümcü de denedim.

Eğer biliyorsanız hangi koku olduğunu yazar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Enerji

Merhaba.Hani kokusu salatalığı andıran bir parfüm vardı ben onu arıyorum ama bulamadım?
    İnternette Polo Blue denilmiş ama o da değil çünkü parfümcü de denedim.

Eğer biliyorsanız hangi koku olduğunu yazar mısınız?

%90 İhtimalle Bahsettiğiniz parfüm Dior Fahrenheit dır.
  • İlk sayfayı okudumda Deveye boşuna hendek atlatmaya çalışmışsınız yinede iyi sabır varmış sizde.
    250 TL satılan ürünü aynı şartlarda 100 TL de satılıyorsa vardır bir açığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

İlk sayfayı okudumda Deveye boşuna hendek atlatmaya çalışmışsınız yinede iyi sabır varmış sizde.
    250 TL satılan ürünü aynı şartlarda 100 TL de satılıyorsa vardır bir açığı.

forumdaki arkadaşları yanlış yönlendirmesin diye tane tane anlattım kendisine :)
  • Merhaba. Bellamola'dan ck eternity aqua aldım fiyatı gayet uygundu.Ancak üretim tarihi 2007 olarak görünüyor.

Şu resimde 12 yazan yerde 36 yazıyor.

Ürünü kutusundan çıkardım ancak kullanmadım.Sizce geri göndermem gerekiyor mu ? Kokusunda ya da kalıcılığında bir değişiklik olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okank.

Merhaba. Bellamola'dan ck eternity aqua aldım fiyatı gayet uygundu.Ancak üretim tarihi 2007 olarak görünüyor.

Ürünü kutusundan çıkardım ancak kullanmadım.Sizce geri göndermem gerekiyor mu ? Kokusunda ya da kalıcılığında bir değişiklik olur mu ?

Ürününüzün son kullanma tarihi yani raf ömrü bitmiş, 2007 üretimi olduğunu nereden kontrol ettiniz eğer checkcosmetic'ten kontrol ettiyseniz. orada çıkan sonuçta çarpı işareti varsa kullanım süresi dolmuştur, kontro lettikten sonra yazarsanız yardımcı olayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BYcaps

quote:

Merhaba. Bellamola'dan ck eternity aqua aldım fiyatı gayet uygundu.Ancak üretim tarihi 2007 olarak görünüyor.

Ürününüzün son kullanma tarihi yani raf ömrü bitmiş, 2007 üretimi olduğunu nereden kontrol ettiniz eğer checkcosmetic'ten kontrol ettiyseniz. orada çıkan sonuçta çarpı işareti varsa kullanım süresi dolmuştur, kontro lettikten sonra yazarsanız yardımcı olayım.

Çarpı işareti çıkmıyor ama Üretim tarihi: Ocak 5, 2007 yazıyor. Bellamolaya bununla ilgili mail attım ve ürünü raf ömrü geçmemiş başka bir ürün ile değiştirmek istiyorum dedim.Ancak ellerinde ki aynı ürünlerin raf ömürlerinde sorun olduğunu söylediler.Yani biliyorlardı ve bunu bildikleri halde gönderdiler ürünü.Bu da bellamolanın aslında o kadar da güvenilir bir site olmadığını gösteriyor.Bana verdikleri cevap şu şekilde :

Öncelikle ürünle ilgili yaşanan sıkıntı için özür dileriz. Bu tip bir aksaklığın yaşanmış olmasından dolayı sizlere karşı mahcup olmakla birlikte elimizdeki seride genel bir üretim tarihi sorunu olduğunu da belirtmek isteriz.

Bu sebeple ürününüzü, Yurtiçi Kargo aracılığıyla faturasıyla beraber karşı ödemeli olarak bizlere göndermenizi rica etmekteyiz. Ürün, tarafımıza ulaştıktan sonra en kısa sürede para iadeniz tarafınıza gerçekleştirilecektir.

Konu hakkında yardımcı olabildiğimizi umar, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Buradan söyleyeyim CK ETERNITY AQUA almak isteyen varsa bellamolayı tercih etmesin , en azından bu aralar uzak dursun...

Aynı ürünü başka siteden almayı düşünüyorum. Geçen yıl hepsiburada dan aldım bellamola nın fiyatına göre daha ucuzdu o zaman ve üretim tarihi 2012 idi.

• Merhaba hocam.Bende max 75 tl büçem var.Yaş 16 hangi parfümü önerirsiniz ve nereden alabilirim ?

Edit: Ten rengim beyaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxample -- 29 Mart 2014; 16:09:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okank. O kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, bile bile göndermişe benziyorlar yani sizin son kullanam tarihini kontrol etmeye bilmeyen bir kullanıcı olsanız o parfümü kullanacaktınız, bu yönden ayıp etmişler, ama hala en güvenilir olmasını bana göre değiştirmiyor, çünkü diğer siteler olsa diretirler değiştirmemek için genelde, hemen kabullenmiş ve iade istemişler bu da iyi bir yönü diyebiliriz. Ama tabiki yaptıkları yanlış olmuş bana sorarsanız siz bilmeyebilirdiniz tarihini kontrol etmeyi sonuna kadar katılıyorum o noktada size. Yalnız şöyle söyleyim bana sorarsanız calvin klein pek almayın netten her sitede problem var raf ömrüyle ilgili.
  • Exxample kullanıcısına yanıt
    söylediğiniz fiyat aralığında parfüm bulmak zordur.

Kalıcılık olarak çok iyi olmasada koku olarak hoş olan: Nikos Sculpture'ı alabilirsiniz.
  • quote:

söylediğiniz fiyat aralığında parfüm bulmak zordur.

Kalıcılık olarak çok iyi olmasada koku olarak hoş olan: Nikos Sculpture'ı alabilirsiniz.

Niye hocam pazardan rahat 75 Tl ye 10 tane alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nikos Sculpture' ı bende düşündüm ancak gerçekten kalıcı değil. Kokusu güzel ama
  • quote:

quote:

quote:

Çarpı işareti çıkmıyor ama Üretim tarihi: Ocak 5, 2007 yazıyor. Bellamolaya bununla ilgili mail attım ve ürünü raf ömrü geçmemiş başka bir ürün ile değiştirmek istiyorum dedim.Ancak ellerinde ki aynı ürünlerin raf ömürlerinde sorun olduğunu söylediler.Yani biliyorlardı ve bunu bildikleri halde gönderdiler ürünü.Bu da bellamolanın aslında o kadar da güvenilir bir site olmadığını gösteriyor.Bana verdikleri cevap şu şekilde :

Öncelikle ürünle ilgili yaşanan sıkıntı için özür dileriz. Bu tip bir aksaklığın yaşanmış olmasından dolayı sizlere karşı mahcup olmakla birlikte elimizdeki seride genel bir üretim tarihi sorunu olduğunu da belirtmek isteriz.

Bu sebeple ürününüzü, Yurtiçi Kargo aracılığıyla faturasıyla beraber karşı ödemeli olarak bizlere göndermenizi rica etmekteyiz. Ürün, tarafımıza ulaştıktan sonra en kısa sürede para iadeniz tarafınıza gerçekleştirilecektir.

Konu hakkında yardımcı olabildiğimizi umar, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Buradan söyleyeyim CK ETERNITY AQUA almak isteyen varsa bellamolayı tercih etmesin , en azından bu aralar uzak dursun...

Aynı ürünü başka siteden almayı düşünüyorum. Geçen yıl hepsiburada dan aldım bellamola nın fiyatına göre daha ucuzdu o zaman ve üretim tarihi 2012 idi.

quote:

Haklısınız, bile bile göndermişe benziyorlar yani sizin son kullanam tarihini kontrol etmeye bilmeyen bir kullanıcı olsanız o parfümü kullanacaktınız, bu yönden ayıp etmişler, ama hala en güvenilir olmasını bana göre değiştirmiyor, çünkü diğer siteler olsa diretirler değiştirmemek için genelde, hemen kabullenmiş ve iade istemişler bu da iyi bir yönü diyebiliriz. Ama tabiki yaptıkları yanlış olmuş bana sorarsanız siz bilmeyebilirdiniz tarihini kontrol etmeyi sonuna kadar katılıyorum o noktada size. Yalnız şöyle söyleyim bana sorarsanız calvin klein pek almayın netten her sitede problem var raf ömrüyle ilgili.

sayın @okank.

eternity aqua for women edp'nin lansmanı 2012'de yapılmış.

eternity aqua for men edt'nin lansmanı ise 2010'da yapılmış.

aldığınız parfümün 5 ocak 2007 üretimli olduğunu belirtmişsiniz.

sizce de enteresan bir durum yok mu?

• Peki eternity aqua'ya benzer bir önerileriniz var mı ? Hem taze kokusu hemde kalıcılık açısından.Siyah tenliyim ama hem tende hemde kıyafette çok uzun süre kalıyor (bana göre tabi ).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okank. -- 29 Mart 2014; 20:06:33 >
  • Evet enteresan Şimdi bakınca başka sitelerde de sizin dediğiniz tarihte üretildiği yazıyor.
    check cosmetic de üretim tarihi resimdeki gibi .Nasıl bir şey anlamadım.Daha tuhaf olanı ise bellamola'nın hiç itiraz etmeden iade alabileceklerini söylemesi.Öyle bir şey olsa bu konuda bilgilendirirlerdi beni.Ayrıca bana gönderdikleri mesajda elimizdeki seride genel bir üretim tarihi sorunu olduğunu da belirtmek isteriz. diyorlar.. Hafta içi telefon ile arayıp görüşücem gerçekten tuhaf bir durum.Bilgilendirme için teşekkürler.Birde 2010'da bile üretilmiş olsa şisesinde raf ömrü 36 yazıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okank. -- 29 Mart 2014; 20:24:14 >

• Exxample kullanıcısına yanıt
    Orijinal parfüm tavsiyesi verebiliyorum, açık veya doldurma parfümler ile ilgili malesef bilgim yok.
  • okank. O kullanıcısına yanıt
    Polo Blue,
    Davidoff cool water,
    blvgari aqva marine,

okyanus deniz gibi kokulara en yakın kokuyu arıyorsanızda size tavsiyem herkeste olmayan bir parfüm olacaktır;

Jesus Del Pozo Quasar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.