Şimdi Ara

Mage arkadaşlarım Yardım Edermisiniz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkaaşlar ilk önce iyi akşamlar kendme mage actım ve lwl 50 oldu 3günde üzerim full healt basılı +8 paper takılar ve silah konusunda kararsızım mp ci olacam wizart woodsataf dışında hangi silahı takabilirim ve takılarım ne olsun yaklaşık 35 gb nakit param var

• o zaman bence +7 yada +8 crimson set diz ve elinede bulabilirsen +7 veya +8 elixir al olmadı elixiri boşver daha ucuz bi staff al unique takı alabilirsin
  • ama ben mp ci olmak istiyorum arkadaşım int ciler sağlam vuramıyor buda benim hoiuma gitmiyor mp ci hakkında yardım edermisin
  • mpci olursanda çok dmg yersin onu söliim ex kasamassın fc 1k+ vurur bence int dön derim ama sen illa mp olcam diyorsan +8 hp set +9 wood staf elemental pendant, mage earring +1-+2 belt olarak glass beltfalan dicemde fiyatları malum :D yüzük olarakda flame ring almaya çalış tabi ıce' isen onunda flame ring gibi takıları var ıce'ın shio tears lr'nin imir ring die hatırlıoyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf_1992

mpci olursanda çok dmg yersin onu söliim ex kasamassın fc 1k+ vurur bence int dön derim ama sen illa mp olcam diyorsan +8 hp set +9 wood staf elemental pendant, mage earring +1-+2 belt olarak glass beltfalan dicemde fiyatları malum :D yüzük olarakda flame ring almaya çalış tabi ıce' isen onunda flame ring gibi takıları var ıce'ın shio tears lr'nin imir ring die hatırlıoyorum

Adam 35 gb war dıo alabılır mı sence o kadar ıtemı

• NEDEN OLMASIN DORU BENCE
  • önce paper mageyi DD si olmadan çiğnerler önce gidip stat sıfırla git crimson set yap keninde yada görevden aldığın +5 leri +7 yapmayı dene.Bi şekilde +7 crimson set yap
    ondan sonra en kötü ihtimal +7 salamander yap yeterse paran +7 elixir
    takı olarak yüzükler görev takısı belt kesinlikle görev takısı olmalı pendant +9 dan daha işe yarar görev takısı
    ama küpeleri en az +7 health bonus yapmalısın
    paran yetersede +7 crimson DD bak
    Umarım yardımcı olmuşumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürcan34 -- 27 Ocak 2007; 21:43:58 >
  • en iisi ilk arkadaşın dediği
  • Paper olucaksan defansın çok düşük olur ağlatırlar dd filan bulamazsan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.