yaw unique takılar alacamda int mage için iyi olacak takılar nelerdir acaba??? acill
ringler rom olabilir küpelere mage earring pendant elemental pendant belt e de sen karar ver
quote:
Orijinalden alıntı: elion21
ringler rom olabilir küpelere mage earring pendant elemental pendant belt e de sen karar ver
küpe mage earing alma sakın çok kötü cleric earing al onun yerine yüzükler rom kolye ep olsun belt kekuri belt yada belt of life +1 olabilir ama quest beltte idare eder glass iron yada ske belt bulana kadar eğer icesan bence hp ver elixir tutçak kadar mp verdikten sonra yatmazsın kolay kolay öyle yapınca
quote:
Orijinalden alıntı: ajax_mage
küpe mage earing alma sakın çok kötü cleric earing al onun yerine yüzükler rom kolye ep olsun belt kekuri belt yada belt of life +1 olabilir ama quest beltte idare eder glass iron yada ske belt bulana kadar eğer icesan bence hp ver elixir tutçak kadar mp verdikten sonra yatmazsın kolay kolay öyle yapınca
Alıntıları Göster
en başta ep al derim sonra rom lar
quote:
Orijinalden alıntı: Pantherus IV
en başta ep al derim sonra rom lar
Alıntıları Göster
ep bulamıommm :S
quote:
Orijinalden alıntı: hashus99
ep bulamıommm :S
Alıntıları Göster
ben ınt mage actım lr bak takılar sole manayq olur dual rom +1 belt of life yada gorev beltı dual ce ep+1 hp yaklasık 3700 fln oluyo bufla 59 lvl de dfnsda crımson setle 550 fln
quote:
Orijinalden alıntı: murderr
ben ınt mage actım lr bak takılar sole manayq olur dual rom +1 belt of life yada gorev beltı dual ce ep+1 hp yaklasık 3700 fln oluyo bufla 59 lvl de dfnsda crımson setle 550 fln
Alıntıları Göster
şiddetle Elemantel Pendant tavsiye ediyorum! Rom da iyi olur fakat bütçen yeterse. bence rom sırf defansı için takılır. küpelerin görev küpesi olsun yeter. emin ol mage earingden iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: tirabzonli
şiddetle Elemantel Pendant tavsiye ediyorum! Rom da iyi olur fakat bütçen yeterse. bence rom sırf defansı için takılır. küpelerin görev küpesi olsun yeter. emin ol mage earingden iyidir.
Alıntıları Göster
Küpeler : Dual SSE olmadi ( WSE yada AE ) Pendant : Ep Belt : Belt Of Life Ring : Dual Rom
quote:
Alıntıları Göster
ep ve rom en önemlisi ama saın mage earring cleric earring falan alma. illaki alcam diosan cleric earring al ama agate earring, white silver earring hiç olmadı bronze earringi tavsiye ederim küpe olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: 4Ottoman
Küpeler : Dual SSE olmadi ( WSE yada AE ) Pendant : Ep Belt : Belt Of Life Ring : Dual Rom
Alıntıları Göster
Sana tek tavsiyem mage earing alma +0.Nedeni ise görev mage earaingi 60 lwlda normal mage earingden daha fazla hp veriyo..Alcaksan +1 felan al..Unıqe pendandt olarakda e.p daha az olsun dersen amulet of goddes..Ring olarakda ruby ring ideal.Hemde olayı ucuza kapatmış olursun..
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Angelus
olay budur bu takıları bulursan magein tamamdır
quote:
Orijinalden alıntı: _Ladymag3_
Sana tek tavsiyem mage earing alma +0.Nedeni ise görev mage earaingi 60 lwlda normal mage earingden daha fazla hp veriyo..Alcaksan +1 felan al..Unıqe pendandt olarakda e.p daha az olsun dersen amulet of goddes..Ring olarakda ruby ring ideal.Hemde olayı ucuza kapatmış olursun..
Alıntıları Göster
kesinlikle mage earning alma
quote:
kesinlikle mage earning alma
Alıntıları Göster
sse earring nedir ya
quote:
Orijinalden alıntı: hashus99
sse earring nedir ya
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hashus99
sse earring nedir ya
Silver-Secret Earning
20 Def 10 Healt 5 Int.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: hashus99
sse earring nedir ya
Silver-Secret Earning
20 Def 10 Healt 5 Int.
Alıntıları Göster
walla bilmem ama agate earing al bence
Benim magemde
dual agate earing dual rom ep glass belt +8 lycoan staff war:) yıkılmıyorum:):)
quote:
Orijinalden alıntı: ryoo
Benim magemde
Alıntıları Göster
dahada sağlam bi mage istersen tabiki Glass Belt şart.
quote:
Alıntıları Göster
Ice olduğunu düşünerek konuşuyorum.. İyi damage veremezsin hem int hem icesin dual foverin almanı öneririm(rom'a para yoksa) skeleton belt glass belt cinsinden bi item almaya gücün yoksa kekuri belt almalısın iron neck e paran yok ise ep tabiki tercihin olacak ona paran yoksa lycoan pendant da işini görebilir +sız "me" işine yaramıyacağı için takmanı önermem silver earıng de işini görür veya agate earıng yeterli ama dediğim gibi zorla unique takmaya gerek yoktur me +sız sakın takma +10 hp takı ile hemen hemen aynı işi görür benden bukadar..
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tirabzonli
+1111
quote:
Orijinalden alıntı: ryoo
Benim magemde
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ryoo
Benim magemde
No ss No Güven Herzamanki Gibi..
quote:
Orijinalden alıntı: KuzuXx
quote:
Orjinalden alıntı: ryoo
Benim magemde
No ss No Güven Herzamanki Gibi..
Alıntıları Göster
iron neck ve iron neck bunalar yoksa ep fln rol yada rom agate earling fln mage için iyi itemlerdir