Bildirim
MAGİC LANTERN NEDİR CİHAZA ZARARI VARMI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
internette baya araştırdım. kimse zarar görmemiş . zaten karta yüklü olduğundan çok büyük sorun teşkil etmeyecektir. istendiğinde kaldırılabiliyor. kamera üretiileri ticari kaygılardan dolayı kameraya her türlü özelliği koymuyorlar. bir grup yazılımcı işte bu potansiyeli ortaya çıkarmak için magic lantern yazılımı geliştirmişler. bende yükleyeceğim. -
Sorun çıkma ihtimali çok çok düşük. Müthiş özellikler kazanıyor makine. -
quote:
Orijinalden alıntı: VYC Majoris
Sorun çıkma ihtimali çok çok düşük. Müthiş özellikler kazanıyor makine.
Ne gibi özellikler kazanıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: _conscript_
quote:
Orijinalden alıntı: VYC Majoris
Sorun çıkma ihtimali çok çok düşük. Müthiş özellikler kazanıyor makine.
Ne gibi özellikler kazanıyor?
focus picking : odaklanılan noktaları renkli gösterir. bu sayede nerenin net çıktığını anlarsın
zebras : fazla parlak olan kısımları gösterir. bu sayede daha doğru pozlama yapabilirsin.
raw video : daha esnek bir video düzenlemesi sağlar.
time lapse ve hızlandırılmış videolar çekebilirsin.
bunlar ilk aklıma gelenler. baya bir özellik geliyor. oyun bile var.
-
Ben de birkaç gün önce kurdum şimdilik bir sorun gözükmüyor ama YouTube'da gezinirken şu videoya rastladım:https://youtu.be/-kKStvNJowQ
İngilizceniz yoksa kısaca birden fazla geri dönüşü imkansız halde veri kaybı yaşadığını belirtiyor arkadaş. Bence ticari kullanım dışında kullanabilirsiniz ama kartı makinadan çıkarmadan önce makinanın kapandığından ve kart yazma okuma ışığının söndüğünden emin olun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X