Şimdi Ara

Magic mouse WiFi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Macbook pro kullanıyorum ve magic mouse bağladığım zaman internet bağlantısı kullanılamayacak derecede yavaşlıyor. Kapattığımda tekrar eski haline dönüyor. Bilgisi olup, yardımcı olabilecekler varsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaknafeinss -- 9 Eylül 2017; 2:5:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öyle bir sorunla ben hiç karşılaşmadım ne imac de ne macbook da fakat magic mouse kadar dandik bir mouse un şimdiye kadar üretilebilmiş olduğuna inanmıyorum ben imacimle birlikte geleni yüz tl ye gittigidiyor dan satmıştım hem ergonomik değil hem cursor yavaş hareket ediyor hem de hala o fabrikasyon problem devam ediyor mu bilmiyorum ama masaya sertçe bırakınca piller oynayıp bağlantıyı kafasına göre kesiyordu kısacası çöp başka bir mouse kullanın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 9 Eylül 2017; 20:39:34 >
  • xtreme4495'e tam katılamıyorum cunku 2008 ağustos'ta aldığım Magic Mouse'ı hala kullanıyorum. Evet masaya sert bırakınca bağlantı kopabiliyor ancak sen de öyle bırakma be hocam : ) Kendi açımdan en kritik sorun küre seklindeki tekerleğin 4-5 sene içinde kirlenip toz birikmesi sonucu iyi çalışmaması. O yüzden alttaki bracelet'i çıkarıp içini açarak bir defa temizlemek zorunda kaldım. Ondan sonra da küreyi düzenli aralıklarla saf alkolle temizliyorum, sorun yok. Bu mouse aslında en kral mouse cunku şekli on numara. Arkadaşlar geldiğinde (hiçbir Mac kullanıcısı değil) harika birşey, hiç görmedim diyerek hayranlıkla seyrediyorlar. Bakımını yaptığım için, ellerine alıp kullandıklarında harika calıştığını görünce hayranlıkları tavan yapıyor.

Arkadaşın sorununa gelince, macbook, 2009 ve sonraki mac mini gibiyse WiFi ve Bluetooth aynı kart üstünde bulunuyor yani anakartan aynı soketten güç alıp data gönderiyorlar, tahminen o kartın eskimesi sonucu Bluetooth çalışınca Wifi devresini etkilediği için wifi bozuluyor olmalı.2005-2008 arası Mac mini'lerde Wifi ve BT ayrı kartlardı ki doğrusu da odur. Herşeyi sadeleştirmek adına Apple o açıdan yanlış yaptı. Benim 2009 Mac mini'de öyle bir sorun yok, yıllardır Bluetooth klavye ve mouse kullandığım halde fakat ethernetten baglı old için Wifi kullanmıyorum belki o yüzden zorlanmadığı için sorun yok. Her halukarda BT ve WiFi'nin aynı kartta olması pek iyi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: revivo72

xtreme4495'e tam katılamıyorum cunku 2008 ağustos'ta aldığım Magic Mouse'ı hala kullanıyorum. Evet masaya sert bırakınca bağlantı kopabiliyor ancak sen de öyle bırakma be hocam : ) Kendi açımdan en kritik sorun küre seklindeki tekerleğin 4-5 sene içinde kirlenip toz birikmesi sonucu iyi çalışmaması. O yüzden alttaki bracelet'i çıkarıp içini açarak bir defa temizlemek zorunda kaldım. Ondan sonra da küreyi düzenli aralıklarla saf alkolle temizliyorum, sorun yok. Bu mouse aslında en kral mouse cunku şekli on numara. Arkadaşlar geldiğinde (hiçbir Mac kullanıcısı değil) harika birşey, hiç görmedim diyerek hayranlıkla seyrediyorlar. Bakımını yaptığım için, ellerine alıp kullandıklarında harika calıştığını görünce hayranlıkları tavan yapıyor.

Arkadaşın sorununa gelince, macbook, 2009 ve sonraki mac mini gibiyse WiFi ve Bluetooth aynı kart üstünde bulunuyor yani anakartan aynı soketten güç alıp data gönderiyorlar, tahminen o kartın eskimesi sonucu Bluetooth çalışınca Wifi devresini etkilediği için wifi bozuluyor olmalı.2005-2008 arası Mac mini'lerde Wifi ve BT ayrı kartlardı ki doğrusu da odur. Herşeyi sadeleştirmek adına Apple o açıdan yanlış yaptı. Benim 2009 Mac mini'de öyle bir sorun yok, yıllardır Bluetooth klavye ve mouse kullandığım halde fakat ethernetten baglı old için Wifi kullanmıyorum belki o yüzden zorlanmadığı için sorun yok. Her halukarda BT ve WiFi'nin aynı kartta olması pek iyi değil.

Zevkler ve renkler diyorum hocam. Yalnız o bağlantı kesilmesi olayı gerçekten de fabrikasyon bir defekt. Öyle birşeyin olmaması gerekir

• zaknafeinss kullanıcısına yanıt
    Bu dosyayı silin: Library > Preferences > com.apple.bluetooth.plist
    mac'inizi yeniden başlatın.

https://forums.macrumors.com/threads/macbook-pro-drops-wifi-with-bluetooth-magic-mouse.1404085/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.