Şimdi Ara

Magnat monitor supreme 1002 için amplifikatör seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Magnat monitor supreme 1002 kule hoparlör satın aldım, bu hoparlörlere uygun eşleşme sağlayabilecek eski/yeni nesil amplifikator seçimi için konu ile ilgili tecrübe sahibi üstadlardan yardım istiyorum, bütçe olarak çok fazla high end cihazlara bulaşamayacağım maksimum (10.000tl)

şu an hoparlörleri geçici olarak pioneer sa-950 ile kullanıyorum.

• biraz cekinerek Yamaha R-N500 netwotklu bir amplifikator aldim, cekinmemin iki sebebi vardi avr, receiver tarzi urunler bana tuketici elektronigi gibi geliyor oysa ben gercek stereo amplifikator istiyorum diger ozellikler cok onemli degil benim icin, cihazi almadan biraz inceledim kagit uzerinde ozellikleri fena degil ama aklimda hep farkli markalar vardi (basta Rotel, Arcam, Cambridge Audio, NAD, Onkyo, Denon gibi) yeni versiyonu (R-N602) ile arasinda fiyat farki vardi ozellik olarak sadece network kisminda farklar vardi wifi, bluetooth ve bazi yeni streaming platformlari eklenmis tidal vb gibi, zaten cihazin airplay ozelligi oldugu icin cok buyuk fark gibi gelmedi bana ve fiyati daha cazip oldugu icin test dinletisi yapip satin aldim, ikinci cekincem elimde mevcut olan 80 li yillara ait pioneer sa 950 ile kiyasladigimda alacagim sonuc idi, ilk izlenimlerim soyle magnat monitor supreme 1002 kuleler ile uyumu basarili, fakat 700tl verip aldigim pioneer sa 950 amplifikator sanki daha parlak caliyor, yamaha biraz daha natural caliyor fakat detaylari oldukca guzel veriyor, henuz dort dortluk yorumda bulunmak icin erken bir sure daha kullanip izlenimlerimi aktaracagim.

Magnat monitor supreme 1002 için amplifikatör seçimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selonizm -- 24 Şubat 2021; 9:25:11 >

• Yamaha R-N500 ve Magnat Monitor Supreme 1002 kule hoparlorlerin eslesmesi

• Yamaha R-N500 ve Bose 301 Series 4 hoparlorlerin eslesmesi

• selonizm kullanıcısına yanıt
    Bende yamaha rn500 için bose 301 düşünüyorum. Pikap ile de kullansam nasıl olur acaba? Memnun musunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.