ben internet cafeye gittim arkadaşım bladeci 52 lv combo sikilleri ile dalıodu cocuk geldi sordu abi bu char hip hop çumu hyr dedik baktık abi neden takla atıo o zaman muziği duyunca koptuk arki ile ben
güzelmiş bende müslüm dinleyince kendini jiletleyen char istiyom
quote:
Orijinalden alıntı: Flint
quote:
Orjinalden alıntı: Flint
Yok artık daha neler =P JM'e elbet müslüm babamızıda tanıtırız =)
quote:
Orijinalden alıntı: Jok3R.
quote:
Orjinalden alıntı: Flint
Yok artık daha neler =P JM'e elbet müslüm babamızıda tanıtırız =)
Alıntıları Göster
bizim burda internet cafede küçük veletler biri 41 biri 42 lvl fln giant çıkınca aralarındaki bağrışma şöyle oldu :D isimleri salliom
-laann alii oollm burda giant çıtktıı çabuk lannn gell -nerdesin lan hanii -olumm giant ödü ölücek çabukkk -heh buldum -lan ben kestim çoktan kutu çıktııııı -hanii lann hangi kutuu ne kutusu ne çıktı kutudan ollmm
cafe sahibi bunları defalarca uyarmasına rağmen bunlar dinlemedi adam bunları attı kafeden
quote:
Orijinalden alıntı: qazwsxesz
bizim burda internet cafede küçük veletler biri 41 biri 42 lvl fln giant çıkınca aralarındaki bağrışma şöyle oldu :D isimleri salliom
-laann alii oollm burda giant çıtktıı çabuk lannn gell -nerdesin lan hanii -olumm giant ödü ölücek çabukkk -heh buldum -lan ben kestim çoktan kutu çıktııııı -hanii lann hangi kutuu ne kutusu ne çıktı kutudan ollmm
cafe sahibi bunları defalarca uyarmasına rağmen bunlar dinlemedi adam bunları attı kafeden
Alıntıları Göster
Sro bedavaymis.
quote:
Orijinalden alıntı: Darthling
Sro bedavaymis.
Alıntıları Göster
Bizim bi arkadaş var herif kazmanın molozun teki adı niyazi biz ona kısaca KOMPELA diyoz...neden kompela diyoruz çünkü ten rengi baya bi siyah..her neyse bu sro ya alıştı...bigün onlara gittim.kasarken bende mutfakta ekmek arası hazırlıyorum bana diyoki ...
-Mücooo geellllll -Noldu lan -Gel laaa geeelll -ne var -ya bana bana büyük bi canavar daldı...öldürdü -nasıl bişeydi -böle kaplana benziyordu -haa tiger dır o.peki o tiger seni nasıl kesti 2 lvl üstüydün -ya büyüktü olm monitöre sığmıyordu -adını gördünmü peki -hımmm..müco şey yazıyordu GALANT -
ve ben kopuş
quote:
Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109
Bizim bi arkadaş var herif kazmanın molozun teki adı niyazi biz ona kısaca KOMPELA diyoz...neden kompela diyoruz çünkü ten rengi baya bi siyah..her neyse bu sro ya alıştı...bigün onlara gittim.kasarken bende mutfakta ekmek arası hazırlıyorum bana diyoki ...
-Mücooo geellllll -Noldu lan -Gel laaa geeelll -ne var -ya bana bana büyük bi canavar daldı...öldürdü -nasıl bişeydi -böle kaplana benziyordu -haa tiger dır o.peki o tiger seni nasıl kesti 2 lvl üstüydün -ya büyüktü olm monitöre sığmıyordu -adını gördünmü peki -hımmm..müco şey yazıyordu GALANT -
ve ben kopuş
Alıntıları Göster
Galant ha
Mahallede int im koptugunda kafeye gittim Çocuklar aralarında - lan cücelere gel cücelerde kasacam seni - geliyom ben aradan - cüce ne lan - earth ghost lar abi - ne alaka - çok benziyo
Allah kimseyi kafeye düşürmesin bi de kafede oyuna girme yöntemleri vardı başlık nerde bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: FeteLin0
Galant ha
Mahallede int im koptugunda kafeye gittim Çocuklar aralarında - lan cücelere gel cücelerde kasacam seni - geliyom ben aradan - cüce ne lan - earth ghost lar abi - ne alaka - çok benziyo
Allah kimseyi kafeye düşürmesin bi de kafede oyuna girme yöntemleri vardı başlık nerde bilmiyorum
Alıntıları Göster
heh hepsi süper ya herkes yazsa ne güzel olur
quote:
Orijinalden alıntı: _NuKeR_TR
Alıntıları Göster
-alii -ne lan -cınayt cıktı cınayt adamlar kesii çabuk yetişş -nerdesin -hothandayım -hothanın neresinde agaa -altındaaa -geliom abi -eks ve yeğ ne abiiğ -(sallıorum)-45 54 -geldim abiğ burda bişey yokk -(ben) zalaklar siz farklı serverdasınız -hay doru ya (fısıldayarak) abi server ne -tur tur hani bable ikizyan ürünüs gibi -tamam abiğ
quote:
Orijinalden alıntı: FeteLin0
Galant ha
Alıntıları Göster
Amin hocam...cafeler artık bebelerle doldu...
bişey daha anlatıyım adamlar ömrü hayatında 70 üstü char görmemişler...bigün ankaraya gittim iş için...işim erken bitti gideyim biraz cafeye sro varsa pvp yaparım dedim.benm charda 76 level full str blader neyse girdim varya beyler rahat 5-6 tane bebe geldi aynen böyle diyolar bana
-abi uffff süper char -abi manyak bişey bu -abi bi kerem pvp yapıverem mi noluurr -abi hangi serverdasın abiiii -abi beni guyitte alsana ve bunun gibi birçok soruya maruz kaldım ama yılmadım birine dedimki lan gidin valla döverim sizi (s***gT) leen dedim
neyse herşey bitti başımdan ayrıldılar
son bir velet geldi...sonradan geldi belliydi ilk defa gördüm aynen böyle dedi
-abi sen nerde kasışıyorsun dedi bana sonra arkasından bunu dedi lavuq -abi dur tahmin ediim sen 76 ysan o yuvarlak bi yerde elleri yanan kafaları olmayan canavarlardamı kasıyorsun?
dedi ve ben öldümmm...
quote:
Orijinalden alıntı: _NuKeR_TR
Alıntıları Göster
adamın biri oyunda ciyant var olum gel diyordu.
başka biri "abi bu oyunu nasıl kaydetcez ya"
kendimi intihar edecektim az kalsın
quote:
Orijinalden alıntı: Albay Hardal
adamın biri oyunda ciyant var olum gel diyordu.
başka biri "abi bu oyunu nasıl kaydetcez ya"
kendimi intihar edecektim az kalsın
Alıntıları Göster
çok güzel yaw hele bu bebeler yokmu...
quote:
Alıntıları Göster
flint senndende beklioz
quote:
Alıntıları Göster
bir gün int. cafeye gitmiştim yeni char kasıyorum 60 lv oldum 52 sos +7 spear vardı elimde 10 yaşlarında bi çocuk; -abi elindeki mızrağı nasıl ışıklı yaptın? ben; -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaisertr
bir gün int. cafeye gitmiştim yeni char kasıyorum 60 lv oldum 52 sos +7 spear vardı elimde 10 yaşlarında bi çocuk; -abi elindeki mızrağı nasıl ışıklı yaptın? ben; -
Alıntıları Göster
bizim arkadasda dioki 80 lvl olunca köpeğe binilio
quote:
Orijinalden alıntı: izmit_Lee
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: izmit_Lee
ileri doğru binilcek ama 80de değil :D 90-100 olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Kaisertr
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Kaisertr
quote:
izmit_Lee yoksa o arkadşım dediğin kişi Kaisertr mi ?
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: qazwsxesz
quote:
quote:
la harbiden mount tusu var ama bınılmıo ınsallah ılerıkı lvllerde bınecegız
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
ben kendi şeyimi sölüim osaman sroyu yeni öğreniodum cafeye gitmiştim bi çocuk bow kasıodu biras büyükdü kuş skillini açtı dedimki abi sen o kuşu kaç k ya aldın ehehehehe ne günlerdi