Şimdi Ara

Mahalleye fiber kutu ne zaman, nasıl gelecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malatya'da büyükşehirin göbeğinde, cadde niteliğinde çok işlek bir sokakta oturmaktayım.
    İki yılı biraz aşan süredir dsmart'tan internet hizmeti almaktayım. 16 Mbit üzeri hız veremediklerini bulunduğum yerin bunu desteklemediğini söylediler.
    Ve hala 16 Mbit üzeri desteklenmiyor...
    Bildiğiniz üzere artık 16 Mbit iyice can sıkmaya başladı. 50 gb da akk de var olunca her ay 70 lira ödüyorum ama interneti kullanırken zerre keyf alamıyorum.
    Dahası benim oturduğum muhit ve apartmandan daha kötü bir apartmanda oturan arkadaşlarım daha yüksek hızda hizmet alabiliyor.
    Dsmart'a bunun için ne yapabiliriz dediğimde Btk'yı ara dedi.

İlimin bağlı olduğu Diyarbakır bölge müdürlüğünü aradım o da Türk Telekom'u ara dedi. Meşhur 444 0 375 numaralı telefonu aradım ama müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum bile.

Fiber getirebilmek için, kimle nasıl görüşmem gerekiyor?

Teşekkürler.

Düzeltme: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.Frankenstein -- 1 Haziran 2017; 15:20:10 >

• Öncelikle kısa özet geçeyim durumumu
    Bende malatyadayım belediyeye kuş ölçümü 9.5 km yoldan 12 km
    aldığım hız

ping in uçtuğu da oluyor max 0.90 mbps oluyor hız 2 gün internetim yoktu bugün geldiler düzeltiler.
    (( nakil olduğu için internet verildi buraya yoksa abonelik bile alınmıyor. saha dolabına uzak olduğundan.))
    Türk telekom kullanıyorum.100 tl civarı ödüyoruz malatyada tüm sağlayıcılar türk telekomun alt yapısını kullanıyor zaten. çok az bir kısıma super online kendi alt yapısını veriyor bildiğim kadarıyla
    3 senedir hızım bu hiç bi şekilde düzelmedi.
    düzelebilmesi için yakına saha dolabı koymaları gerek 50 abone istiyorlar onada.

seninde hızla alakalı bir sorun olduğu için yine benzeri şekilde bence en az 40 kişi birlikte dilekçe vermeniz gerekecektir. belki yaparlar o zaman.

Türksat için imza kampanyası başlatmıştım imzalayabilirsin.
    https://www.change.org/p/t%C3%BCrksat-kablo-tv-ve-uydunet-malatya-da-hizmet-vermeye-ba%C5%9Flas%C4%B1n

• Senin durum bayağı sorunlu hocam. Sabır diliyorum.
    Kampanya ya baktım kapatıldı dendiği için imza bırakamadım.
    Konuyu yukarı taşıma amacı ile buradan yazıyorum, yoksa beraber bir şey yapabileceğimizi pek sanmıyorum, olaylar farklı sayılır bence.
    Yine de aklına bir şey gelirse özelden yazarsın.
  • Öyle işlek caddelere ekstra zor fiber altyapı çekilmesi. Hem bir kişiyle olacak iş de değil imza falan toplamak lâzım. Kısaca bekleme derim.

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 2 Haziran 2017; 1:40:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/

buradan sorgulayınca kaç mbps hız çıkıyor?
  • Bilgileri dolduruyorum bina adına kadar çıkarıyor ama sonra TT Bina bilgisi bulunamadı! diyor. :(
  • Fiber gelmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vallahi bende aynı durumdayım başvurmadığım yer kalmadı ne bimer ne cimer nede btk nın sitesinden yaptığım şikayetler bir sonuca ulaştı en son twitter üzerinden türk telekom ceo suna mesaj attım ondada yatırım yapmayı düşünmüyoruz şuanda diye geri dönüş oldu :) kısacası adamlar eğer istemiyorlarsa kesinlikle başvurarak bir sonuç alamıyorsun en azından benim durumum şuanda bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.