…………… < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dublex06 -- 12 Mart 2024; 23:46:59 > |
Mahkemelik oldum bakarmisiniz
-
-
İlk resim altaki ayarlayamadim -
-
Allah yardım etsin -
Kral sen az bucuk tecrubelisin sence ceza alirmiyim acaba bu kiside turbo mu ankarada mi yasiyor kendisi
-
Önceliıkle ekran görüntüsünü kaldır çünkü iki kişi arasındaki mesajı 3. kişilere göstermek suç burada görürse ayriyeten bunuda şikayet edebilir.Karşılıklı küfürleşme var sen onun yazdıklarını söyledinmi?Birde ifade vermeden önce yoksa verdikten sonramı uzlaşmacı aradı?Belki seni işletiyorda olabilirler var böyle kişiler.
-
……..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dublex06 -- 12 Mart 2024; 23:48:5 > -
Hakaret etmişsin bariz belli ,mahkemede pek sansın yok.Uzlaştırmacı ile para koparacak illaki.Kısaca her önüne gelene küfür etmeyin.
-
Resimlere baktinmi ilk küfür eden oydu ve taciz eden
-
Eğer ki o da sana küfür ettiyse ifade de sende şikayetçiyim deseydin keşke. Tahril varsa ve durduk yere küfür etmediysen muhtemelen hakim yargılama yaparken göz önünde bulundurur diye düşünüyorum.Tanıdık bi ceza avukatından destek almadan uzlaşma için para filan ödeme bence ve uzlaştırmacının yanına görüşmeye gittiğinde ise uzlaşma bürosuna gönderme kararını iyice oku bakalım, belki de ikinizde müşteki şüpheli olabilirsiniz ( eğerki ifade de ben de şikayetçiyim dediysen ). Geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 24 Aralık 2023; 20:55:18 > -
Bunlar tezgah seni kışkırtıp para kopartmaya çalışıyorlar son zamanlarda sosyal medyada bilinen numara tanıdığım en az 10 kişi var hakaret davası açılan ilk önce kışkırtıyor sonra küfür ettirip dava açıyor ve 25 bine işi bitiyorlar yasa tarafını bilmem ama bence birşey olmaz küfür ettin diye hapis yatıp sicilin bozulmaz -
Benim hatam şu karakol ifadeye cagirdi lakin ne ile ilgili telefonda bilgi vermedi gidincede o an aklima gelmedi sikayetci olmak ve sahibinden yazismalarini vermek ama ifademde belirttim -
Karakola gidip karşı taraftan şikayetçi olduğunu belirtiyorsun yardımcı olmama şansları yok farzı misal olmadılarsa savcılığa dilekçe yazıp elden veriyorsun.Sonucunda da ikiniz müşteki şüpheli sıfatıyla uzlaşmayı da reddederseniz mahkemeye çıkıyorsunuz.Tahrik vs tabiki önemli unsurlar ancak TCK 125 kapsamında ceza alıp Hagb veya sicilinize direk işlenecek şekilde hapis cezası verilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 25 Aralık 2023; 1:42:37 > -
Tesekkur ederim
-
Tek kurtulma yolun, bu şahsın insanları tahrik ederek yüzlerce kişiye dava açtığını, bunu gelir kapısı haline getirdiğini söylemek. Ancak bu şekilde yırtabilirsin. Yukarıda link vermişler. O linkte örnek bir karar var. Onu da yanında götür örnek olarak ver.
-
Teşekkür ederim zaten karakolda bu sekil iafed verdim beni tahrik ve taciz etti diye niyetinin para koparmak oldugunu söyledim ifademde lakin bakalim sahibinden kom yazismalarini napacagimi bilmiyorum savciligima verecegim yoksa hakik karşısında hakim e mi vereceğim yoksa dilekçe ile mahkeme özel kalemine mi bakalim Allah büyük ya nasip diyecegiz
-
sahibinden yazışmalarını ifade verirken vermen lazımdı. Geç kaldın. Git karakola ver. Onu da kaçırdıysan savcılığa ver. Ayrıca ifade verirken bu şahsın ülke genelin bu şekilde binlerce kişiye dava açtığını mutlaka söyle. Seni tahrik etmesi ayrı bir şey, bunu meslek haline getirmesi ayrı bir şey.
-
- sahibinden yazismalarini karakola vermek aklima sonradan geldi 2 saat sonra gittim karakol gönderdik savciliga dedi
- savciliga vermemi soylediler karakoldaki polisler
savcilik daha belli olmadi hangi mahkeme hangi kalem belli degil daha birde savciliga verirken dilekce de vermek lazimmi bilmiyorum siz biliyor musunuz ?
şahsin baska kime bu şekil dava actigini kac kisiye actigini bilmiyorum
-
Cevremde bir kac kisiye sordum fazla ceza almazsin dediler 3-4 binlira tutar dediler bu karsidaki adama 25 verene kadar devlete veririm daha iyi ama ne kadar alirim cidden bilmiyorum para cezasimi hapis mi belli değil iş kotuye giderse avukat tutacam mecbur karışık isler -
Bu kadar dert etme kafana hocam. Hakaret davalarında hapis yok bu arada.
Bir de artık dikkat edin. Bu forumda da var, küfür-hakaret ettirip dava açan model.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 29 Aralık 2023; 5:15:18 >
Benzer içerikler
- rivoclon kullanıcı yorumları
- hafta sonu çalışmayan meslekler
- tekila sarhoş eder mi
- vücutta cam parçası kalması belirtileri
- antidepresan kullananlar ehliyet alabilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X