Şimdi Ara

Mahkemenin verdiği cezayı sigorta öder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eşim,at arabasıyla çarpışmıştı. Adamın omzunda kırık oluştu. Atı öldü. Bizim de aracımız (Astra) pert oldu.Polis tutanağında suç bize verildi. Adamda anlaşmaya yanaşmayınca mahkemelik olduk. Daha sonra bilirkişi incelemesinde suçlu adam çıktı. Dosya Adli tıp'a gitti orada da adam asli suçlu, eşim tali suçlu çıktı.
    Neticede mahkeme bize 2240tl+masraflar(320 tl) ceza kesti. Benim kaskomda, sigortamda vardı. Bu parayı kaskom veya sigortam ödemez mi?

• bilmiyorum ama merak ettim.takip.
  • Cezaları ödemez gibi geliyor ama tabi bu tahmin. Bende takipteyim
  • En dogru bilgi icin acenteniz ile gorustukten sonra sonucu bizede bildirir misiniz.
  • kasko poliçeniz de risk alanları bellidir. Poliçeyi yeniden bir gözden geçirseydiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: photos

kasko poliçeniz de risk alanları bellidir. Poliçeyi yeniden bir gözden geçirseydiniz...

Kaskodan önce trafik sigortası devreye girmeli bence. Sigortacım hiçbiri ödeme yapmaz sen ödeyeceksin diyor.
    Onu bıraktım zaten (Anadolu Sigorta Niğde Şubesi) Şimdi HDI sigortaya geçtim. Ordaki arkadaş daha önce başka müşterisinin trafik sigortasına ödettiğini
    bunu da kesin ödeteceğini söyledi. Bakalım pzt. mahkemeye dilekçe vereceğim.
  • ihtiyari mali mesuliyet ya da ona benzer bir şey vardı bu dediklerinizi kapsamaz mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan-51

Selam arkadaşlar.
    Eşim,at arabasıyla çarpışmıştı. Adamın omzunda kırık oluştu. Atı öldü. Bizim de aracımız (Astra) pert oldu.Polis tutanağında suç bize verildi. Adamda anlaşmaya yanaşmayınca mahkemelik olduk. Daha sonra bilirkişi incelemesinde suçlu adam çıktı. Dosya Adli tıp'a gitti orada da adam asli suçlu, eşim tali suçlu çıktı.
    Neticede mahkeme bize 2240tl+masraflar(320 tl) ceza kesti. Benim kaskomda, sigortamda vardı. Bu parayı kaskom veya sigortam ödemez mi?

Sayın Erhan 51;

Öncelikle geçmiş olsun. Trafik sigortaları Mali Sorumluluk Sigortasıdır, yani kaza durumunda karşı tarafın tedavi, zarar gibi masraflarını karşılar. Trafik sigortasının yetmediği durumlarda kasko devreye girer.

Trafik Sigortasının yetmediği durumlarda Kasko poliçenizde bulunan mali sorumluluk ve hukuksal koruma klozu mahkeme ve ceza masraflarını karşılayacaktır. İçiniz rahat olsun.

Saygılarımla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.