Şimdi Ara

Maicon , maçı izlerken monitorü kırdırıyordu bana.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar vurdum duymaz , bu kadar yavaş , bu kadar sallamaz oynayan bu apaciyi takımdan acil göndermemiz lazım izlerken sinirlerim hopladı resmen dakka 60'lardı taça bile gitmeye eriniyodu her aldığı topu eveledi geveledi musleraya döndü. Tamamen istatistik için oynadı bu akşam. Bi defans oyuncusu topu defans'dan bu kadar yavaş çıkarabilir. Ha bide arkadaşım şu topları neden bombeli atıyorsun pas attığın arkadaşına adamlar topu kontrol etmekte güçlük çekiyolar resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adam king

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blok.

• Belhanda sandım. Karıştırmışsın kişileri.

• O güvenilmez uzun topları beni de sinirlendiriyor ama bu maçları onunla kazandık.Şampiyon olur sezon sonu yollarız en kötü.

• hangi maçı izledin acaba.
    blok.

• Çok fena blokluyorlar hocam seni. Ben bloklamam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri ve Fener Maçları Gitti
    13 yıl önce açıldı
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adamın attığı goller olmasa belki fenerle aynı puandaydık şu an. 5 golü var , 3 tane falan da direkten dönmüştü.

• serdar da maiconda kazma stoper
    hangisi daha iyi deseler serdar derim.
    stoperin ozellikle bu maçlarda ok gibi çıkması lazım , yoksa kapalı savunmaları açmakta çok zorlanırız
    Pepe de bu ozellik var mesela bizim stoperlerde ise bu ozellik olmadığı için rakip takımlar maicon ile serdardan pas almaya gelen adamları tuttuklarında topu eveleyip geveliyorlar maicon serdardan da kotü bu konuda

iyi pas veya kotü pas atmalarından bahsetmiyorum , selcuk ve donk veya bekler top almak için geldiklerinde açılıyorlar rakip futbolcularda bu oyuncuları tuttuğunda stoperlerin onu açılıyor , üst düzey bir stoperin 20 25 metre topla seri bir şekilde dikine girip bu boş alandan faylanarak o 3-4 oyuncuyu de marke ettikten sonra ofansif oyuncularla topu buluşturması lazım.

b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 11 Mart 2018; 22:8:47 >
  • Seri blok. Açıp açıp tekrar blokluyorum.

• Takımda orta saha yok stoper kaleciye döndü topu eveledi geveledi diye eleştiriliyor ki bu stoper de ayağı ortalamanın üstünde bir stoper.

• Orta saha donk Selçuk sezona ndiaye fernando ile başladık ama geçen seneye döndük . Stoper kim olursa olsun dikine pas atacak 1 1 de adam geçecek orta saha ki ndiaye fernando böyleydi ama Selçuk donk al ver gülüm şişir gülüm oynuyor .

• Olm biz başka maçı mı izledik? Maicon macın en iyilerindendi. Kac top kesti sayamadım. En kötüsü ise vasıfsız Donk. Golü de o yedirdi zaten.

• Şu Serdar gereksiz yere faul yapmasa iyi de, çok gereksiz giriyor. Duran toptan en çok gol yiyen takımız yapmayın şu lanet faulleri ya

• sezon başı pepe ile skrtelden iyi diyodunuz blok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi maicon pes maçı mı izledin.

Blok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giuliano De Paula

sezon başı pepe ile skrtelden iyi diyodunuz blok

Ölüsü bile skertelden 10 gömlek iyi futbolcu, Fenerden hiç bi oyuncu ile kıyaslamam. Pepe daha iyi o ayrı.

• Iyi stoper dikine pas atmaz Dikine topla cikar

Ayagi iyi olsun topu surme 0 olsun

Hucum anlaminda yine cok sey katmaz cunku belhanda alsin ordan yine de pas ile gecemez bolgede illaki top surerek gecmen gerekir

Iste stoper de Dikine 20 metre surup oyle pas atmasi lazim

Bekler top alamaya geldiginde ya da ortasahalar ister ister istemez arkasi donuk almamak icin yana capraza acilir rakip de top almasin diye o oyunculara baski yapar iste stoper bu bosluktan istifde 20 metre top surer top isteyen kanadina atar amc sine atar forvetine atar

• kıskanç troller bunlar. uzun uzun yorum atmayın şunlara

blokeeee

• Bastım bloğu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.