Bildirim
MAİL İLE İLGİLİ PROGRAM????
Collonil Waterstop 33030001008 ayakkabı kremi pürüzsüz deri 75 ml (0), Açık kahverengi, Ölçü Birimi : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B00GSR1O4U?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SPAM A HAYIR
kimseden gereksiz Mail istemiyoruzzzzzzzz
-
sen mail adresini verirsin sana atmayız...
quote:
Orjinalden alıntı: ioz
SPAM A HAYIR
kimseden gereksiz Mail istemiyoruzzzzzzzz
-
bende sizi spam örgütlerine bildiririm
sonra mail serveriniz banlanır
mailleriniz geri döner
-
SPAM ciddi bir suçtur.İşinizi başka şekilde reklam yapın.. -
arkadaşlar nie bu kadar katı baktınız olaya ya...sonucta yeni kurulan bi işletme var ve reklam yapmak isteniyor.E internet reklamın en kolay ve ne ucuz yolu diil mi? -
Çok istiyorsan para vermen gerekiyor ne kadar güvenlirli site bilgim yok BURAYA TIKLA -
quote:
Orjinalden alıntı: alternative
arkadaşlar nie bu kadar katı baktınız olaya ya...sonucta yeni kurulan bi işletme var ve reklam yapmak isteniyor.E internet reklamın en kolay ve ne ucuz yolu diil mi?
arkadaşım ucuz olması bunu yapma hakkını veriyormu sana ?
yani sen herkese mail adresini veriyormusun ?
biz herkse vermdiğmiz halde gereksiz bir sürü mail gelior bundan kurtulmaya çalışıyoruz.
sen neden bahsediyorsun ?
ABD deki spamdan dolayı milyonlarca dolar ceza ödeyen vatandaşı duydun mu ? günde yüzmilyonlarac spam göndererek para kazandı. ve bu bir sürü insan üzerinden kazandığı parayla tazminat ödedi. ben onun maillerine mağruz kaldım. onlar için zaman harcadım ve para harcıyorum. antivirüs satyın alıyorum. mail boxım büyük olsn diye para veriyorum. ama para yı kazanan hükümet ve ilgili şahıs.
mantıklı olun o zaman bende atayım herkese SPAM neden dünyada onca reklam şireti var ? tüm mail izmeti veren şirketler yarın deselerki biz hizmet veriyoruz ama maillerinizi de kullanacaz ve kullanrıdacaz işinize gelirse ? o zaman reklam şirketlerini kapatlım herkes mail atsın herşeyi gereksiz trilyonlarca mail gezsin internette neden internetimiz zaen yavaş iken birde bu işgüzarlar para kazansın diye hakkım olandan daha azını razı olayım ki ? bana karşı sorumluluğu varmı ? bir denetleyicisi varmı ? hiç bir şey yok
neyse uzatmanın alemi yok AYRICA SPAM REKLAM DEĞİLDİR. açarsınız sitenizi kaydedersiniz google yahoo v.b. motorlara veya reklam verirsiniz hitab edeceğiniz gruba yönelik olarak sitenizde de bir bilgilendirme için kayıt sistemi isteyen katılır. arayan da bulur. ayrıca bilgisayr başında oturupda müşteri aranmaz çıkıp gezeceksiniz. yok öyle kolayca
-
Bir web sitesi yapın. Web sitenizin reklamını verin. Millete spam atmakla bu iş olmaz. Bence antipati yaratır. Donanımhabere reklam verin. hepimizin haberi olur.
quote:
Orjinalden alıntı: vakitolmadi
arkadaşlar bir iş olayına girdik... insanlara yaptığımız iş ile ilgili mail göndermek istiyoruz. mail adreslerini toplu şekilde bulan bir program varmış.... bileniniz varmı? nereden download yaparım... şimdiden teşekkürler....
-
Bir web sitesi yapın. Web sitenizin reklamını verin. Millete spam atmakla bu iş olmaz. Bence antipati yaratır. Donanımhabere reklam verin. hepimizin haberi olur.
quote:
Orjinalden alıntı: vakitolmadi
arkadaşlar bir iş olayına girdik... insanlara yaptığımız iş ile ilgili mail göndermek istiyoruz. mail adreslerini toplu şekilde bulan bir program varmış.... bileniniz varmı? nereden download yaparım... şimdiden teşekkürler....
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar kasası açılmıyor
- onarımlar deneniyor
- şiir seslendirme programı
- inetpub nedir
- sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
- laptop ses gelmiyor
- telefon şarj olmuyor
- windows ekran görüntüsü alma
- suya düşen telefon
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X