ArkadaŞLAR her gün onlarca mail alıyorum.. ayrıca benim adresim dende benim ismimle listemdeki herkese mail ler gidiyor... postmaster@mail.hotmail.com dan gelen mailler.. nasıl başıma bela ettim bilmiyorum... herkese gidiyor.. artık rahatsız olmaya başladı arkadaşlarım.. "250 köntor kazanma fırsatı" diye "lütfen okuyun" diyip altında benim mail adreslerimde ki tüm mail adreslerinide yolluyor herkese.. bu beladan nasıl kurtulabilirim.. lütfen yardımcı olun.. tşkler..
Yukarı
1- Bilgisayarına bulaşmış bir virüs senin mail adresinden listendeki herkese mail atabilir, hatta msn ile başkalarına "did you see my new pics they are really cute" tarzı IM bile atabilir. 2- Bazı lüzumsuz kişilerce gönderilen "afrikadaki çocuklar için bu maili listendeki herkese gönder" ve "bu maili 10 kişiye gönderirsen tüm dileklerin gerçek olacak aksi taktirde lanetleneceksin" tarzı iğrenç ve insanların duygularını sömüren maillerin kaynağı olan bazı kötü niyetli insanlar bu gereksiz insanlardan yararlanıp mail adreslerimizi topluyorlar ve bu tarz mailler atıyorlar.
Bu mailler bana da geliyor ama her seferinde engellemekten başka yapıcak birşey yok çünkü her seferinde başka birilerinden geliyor. Arkadaşlarını sana bu tarz mailler atmamaları konusunda uyar ve virüslerden uzak dur.
@stealth güzel açıklama yapmışsın.
ek olarak bilgisarayını güzelce temizle şifreni değiştir birde bu hangi adreslerden geliyors mailden optionsa gir ordan filtrelere ekle artık almazsın o mailleri.
arkadaşım ben onları cok ufak bır sorunla cozdum mailıne gelen vırusler hıcbırzaman makınana gelmez mesala bende 2 msn adresı var 2. msn adresıme devamlı 250 knt kazan maıllerı gelıyor ve 2. maılımden de baskalarına gıdıyordu cok ufak bır sorunla sıfresını degıstırdım suan ne gelıyor nede gıdıyor :):):)
aynı sorunu yaşamıştım
gelen adres belli başlı bi kaç adres oldugu için onları engelledim mail ayarlarınndan
gelmiyorar artık
denemelisin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme