|
Bildirim
|
Milletvekili aracıysa başın belaya girerse, aracın hangi vekilin olduğunu bulursan, bana buradan ALINTILAYARAK cevap yaz. Parti falan fark etmez, milletvekiline ben bir şekilde ulaşırım. Durumu anlatırım. O zaman kim kimden özür diliyormuş görürüz. El mi yaman, bey mi yaman görsün bakalım bu şahıs. Mesajdan halletmeyelim. Halka açık olsun. Örnek teşkil etsin. Milletvekili halkın hizmetindedir. Gizli kapaklı işi de olmaz. Gelişmeleri buradan yayınlarız. Bu da sana açık çekimdir.
Haklarınızı bilmiyorsunuz siz de. "Polise gerek yok ben zaten polisim" ne demek? O herifin ağzına tıkardım ben o lafı. O zaman suçlu olan bir polisten vatandaşı kim koruyacak? Tipe bak... Sicil numarasını isteyeceksiniz. O fotoğraf çekiyorsa siz de çekeceksiniz. "Evinden aldırırım seni" alenen tehdittir. Beni tehdit edemezsin, seni savcılığa veririm diyeceksin. Basıp gittiği an zaten sen kazandın, polise gidip kaza yerini terk ve tehditten şikayetçi olacaksınız. O ayağınıza gelip özür dileyecek. Bitti gitti. Kenar mahallenin çomarı bir kapıya yamak olunca kendini bey sanıyor. Bu tiplere prim vermeyi anlamsız buluyorum. Herkese hak ettiği gibi davranılmalı. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 26 Kasım 2016; 23:12:52 > |
|
|
|
|
|
|
|
|