Şimdi Ara

Makam Aracı ile Kavşakta Kaza (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peşini sakın bırakma herkes polis olmus memlekette
    ara polisi şikayette bulun
    varsa tanıdık sigortacı falan plakadan sorgulat bakalım gercekten polis yada makam aracımıymış, eğer değilse şikayeti abart silah cekti falan de onu evinden alsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphion

Hayır kazayı görebilecek bir mobese mevcut değil.

Zaten dediğim gibi aracımda hasar yok sadece sağ önümde birazcık siyah çizik mevcut lokal boya ile halledilir. Makam aracı c-180di, aracım sol arkasını bembeyaz etmiş valla Kazada zaten suçlu çıkacağımı sanmıyorum ama adamın dedikleri doğruysa polisliğini kullanıp sorun çıkartmasından çekiniyorum. Tramer doldurmadan hakaret edip kaçtı dese bir sürü uğraş çıkacak boş yere

Polis olsa kimliğini gösterirdi bence hocam. Zaten resmi araçlara kaza tutanağını polis tutmak zorunda. Milletvekilinin özel aracıysa doğrudur ama resmiyse dediğim gibi. Bi de küçük düzeltme tramer değil doldurduğunuz şey, kaza tutanağı sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu millet birilerinin bağlı köpeği olmayı ne çok seviyor be. Denyoya bak adamı tehdit ediyo. Neden? Milletvekili şoförü. Onu kim seçti? Ben.

• normal bir ülke olsak o adamı öttürürler ama adaletin olmadığı ülkeden bahsediyoruz geçmiş olsun .

varlıklı olsaydın ya da eşkiya tipli olsaydın sana dokunmazlardı ama normal vatandaş olduğun için hakkını savunan olmaz.
  • Aklınca hem sizin masraftan kurtulup hem de kendi masrafını ödetecekti. Ancak ilkini başarmış.

• bu kadar şey yazdığına göre senin suçlu olduğun aklıma geldi nedense

• Sinan Çetin'in oğlu arkadaşınızı öldürdü. Sesiniz niye çıkmadı? Neden arkadaşınızın hanımına destek çıkmadınız. Neredeydi içişleri bakanı, neredeydi emniyet genel müdürü.İşte böyle bir sınıf bunlar. Güçleri güçsüze ancak.

Bu memlekette bu işler böyle. Allah yardımcımız olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan burda okurken ben bile deli oldum şu anlattığınız tipteki arabalardan ve kullananlardan nefret ediyorum

• Evinde aldırsa ne yapabilecekmiş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Geçmiş olsun kardeşim. Bu olaydanda anlıyoruz ki araç kamerası şart arkadaş. Benim kullandığım kamera kontağı kapatmadığım sürece kayıt yapıyor, bu durumda hem kaza hemde tartışmalar kayıt altında olurdu. Güzel bir araç kamerası öneririm kardeşim inşallah başın ağırmadan mevzuyu sonuçlandırırsın ...

kullandığınız kamera nedir?
  • trafikte uyuz oluyorum çakarlı lambalı siyasilerin araçlarının dallama şoförlerine. geçende bi tanesi emniyet şeridinden yardırarak gidiyordu. az kalsın benim kapıya sürtecekti. sürtse napacağımı bilmiyorum böyle durumlarda.
  • Arkadaşlar çok sağolun yardımlarınız için. 155i aradık, karakola gittik şikayet için ama klasik Türkiye şeyleri ona biz bakmıyoruz trafik mahkemesine gideceksiniz falan diyorlar. Pazartesi oraya dilekçe vereceğiz.

Söylediğiniz gibi hem çarpıp kaçma hem de tehdit sebebiyle suç duyurusunda bulunacağım.

Daha önce de yazdığım gibi sadece kendisinin söylediklerini yazdım buraya. Adam gerçekten polis mi araç makam aracı mı bir fikrim yok. Ama adamın inatla polis kimliğini göstermemesi, ben zaten polisim diyip olaya polisi dahil ettirmemeye çalışması sebebiyle yalan söylediğini düşünüyorum. Üstüne bir de sivil plakalı araç.

Zaten aracımın kaskosu, trafik sigortası vs. her şeyi tam. Kazada zaten haklı olan tarafım ki suçlu çıksam bile hasarsızlık indirimi dışında bir giderim olmayacak. Olay sadece bu kadar olsa zaten bu konuyu açmaya tenezzül bile etmem. Benim sinirimi bozan altındaki makam aracıyla trafikte hava atan, resmen slalom yapan, kaza yaptığında da polisim diye kaçan insan tipi. Dediğiniz gibi de bu adam gerçekten polis ise ne kadar uğraşırsam uğraşayım muhtemelen bir bok yapamam olan benim zamanıma sinirime olur. Yine de işin peşini bırakmayacağım, trafikte eşkiyalık yapmanın cezasını çeksin istiyorum

• Amphion kullanıcısına yanıt
    Bir sey yapamaz kaniti yok rahat olun kimse salak bir memuru dinlemez boyle bir konuda. Eger aracta bir makam falan olsa sikinti olurdu. Gecmis olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Geçmiş olsun kardeşim. Bu olaydanda anlıyoruz ki araç kamerası şart arkadaş. Benim kullandığım kamera kontağı kapatmadığım sürece kayıt yapıyor, bu durumda hem kaza hemde tartışmalar kayıt altında olurdu. Güzel bir araç kamerası öneririm kardeşim inşallah başın ağırmadan mevzuyu sonuçlandırırsın ...

kullandığınız kamera nedir?

A118C , konunun linkini veriyorum . Başarılı bir kamera öneririm...

https://forum.donanimhaber.com/arac-ici-kamera-tavsiyesi-a119-g1wc-a118c-mini-0807-10-farkli-model--74988670-1102#122092735

• quote:

Hocam kamera olsa ne olacak ? Herifin teki polis memurunu öldürdü ama şimdi dışarıda elini kolunu sallayarak geziyor. Kamera görüntüleri de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Hocam kamera olsa ne olacak ? Herifin teki polis memurunu öldürdü ama şimdi dışarıda elini kolunu sallayarak geziyor. Kamera görüntüleri de var.

Orasıda oyleya, en azından kendimizi savunmak için bir delilimiz olur elimizde. Ne diyelim söylenecek pek bir söz yok ..

• Tekrar hatırlatayım, dünyada en çok çakar vb. Zamazingosunu kullanan ülkeler arasında 3.yüz. polise şikayet edin derim, muhtemelen karsi taraf yalan söylüyor.

• kaza sonrası tutanak düzenlenmediği durumlarda hemen bölgeye bakan polis merkezine gidip zabıt tutturun. cebinizde dursun belge.

• Dönel kavsakta hizinizin cok olacagini sanmiyorum. Nasil bi makam araci ki bu tamponu kiriliyor bunun.

Ayrica bu vekilin araci hazineden karsilaniyor cikan kaza masrafida ordan karsilansin.

Bence o carptiginiz araba ne milletvekili arabasiydi nede o adam polisti. Patronunun arabasi ile keyfi gezen yada patronu cok pipirikli olan birisiydi.

Bu tarz durumlarda karsinizdaki polis degil kim olursa olsun hakkiniz yedirmeyin ve size karsi konustugu usluptan dolayi onu uyarin gerekirse sert bi dille uyarin.

"EDEBLİ EDEBİNDEN SUSAR, EDEBSİZ BEN SUSTURDUM SANAR"

Edepli olmak iyidir ama hadsizede haddini bildirin

• Madem polisse o şahıs niye kimliğini gösteremiyor?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.