Şimdi Ara

Makedonya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Makedonya'da hayat kurma imkanım var.

Ülke hakkında bilgisi olanlar yorum yaparlarsa çok sevinirim. Türkiye'den gitmeye değecek bir ülke mi?

• up
  • Türkiye Suudi İran olma yolunda ilerliyor kaç kurtar kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

Türkiye Suudi İran olma yolunda ilerliyor kaç kurtar kendini.
    hocam para birimleri bizimkinden de değersiz ya
  • Halk uykuda turkiye ortadogu ulkesi oldu abd kolesi suudi olma yolunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • upupupupupupup
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

Türkiye Suudi İran olma yolunda ilerliyor kaç kurtar kendini.
    Suudi Arabistan'lıların giydikleri bizim ülkemizde de giyilmeye başlasın tamamım ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gürcistan Vatandaşlığı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makedonya'da 5 yıl yaşadım istediğini sorabilirsin dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C92BB3303

hocam para birimleri bizimkinden de değersiz ya

Alıntıları Göster
    Suudi Arabistan'ın parası bizden değerli ne oldu şimdi ?

Önemli olan zihniyet. Makedonya birkaç sene sonra Avrupa Birliği'ne girer. Sende vatandaş olup Norveç, Finlandiya, Hollanda gibi gelişmiş ülkelere gidersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunyadi Matyas

Suudi Arabistan'ın parası bizden değerli ne oldu şimdi ?

Önemli olan zihniyet. Makedonya birkaç sene sonra Avrupa Birliği'ne girer. Sende vatandaş olup Norveç, Finlandiya, Hollanda gibi gelişmiş ülkelere gidersin.

Alıntıları Göster
    Sizce girmesi mümkün mü?

• Girmesi biraz zor (Türkiye'den daha çok kolay) Romanya gibi Avrupa birligindeki fakir Balkan ülkelerindeki kişiler Avrupa Birliği nimetlerini kullanarak zengin Avrupa ülkelerine göç akını yaptılar resmen. Özellikle İngiltere'ye. İşte bu yüzden biraz zor diyorum ama imkansız değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C92BB3303

Sizce girmesi mümkün mü?

Alıntıları Göster
    Hocam isimlerini bile değiştirdiler Kuzey Makedonya diye. Bence 2022 gibi alınacaklar Avrupa Birliği'ne
  • Teşekkür ederim bilgiler için.

UP

• selam. birader ben makedonyaya çok gittim. ohrid gostivar üsküp bitola mıydı neydi oraya da gittim. hepsini gezdim fotolarım da var. gece kulüpleri motorize doludur bir şişe biraya..... orası sıradan bi halta yaramaz bir balkan ülkesi. para birimleri dinar. adamlarda enflasyon pek yok ama orası ileriye dönük bir ülke değil. ufak biryer. dilleri bulgarca gibi bozuk rusçadır. ben orda çat pat rusça konuştum dilleri yakın zaten anlaşılıyor pek ingilizce bilmezler. doğu taraflarında arnavutlar çok. onlar arnavutça konuşur ama makedonca bilirler. üsküp merkezde eski şehir merkezinde türkler var. türk camileri hamamı falan hala duruyo.bir kahvehaneye girdim türkçe-makedonca arnavutça 3 dil de konuşuluyordu. adam türkçe bişey diyor diğeri arnavutça cevaplıyo öbürü atlayıp makedonca bir kelime söylüyo falan. ama arnavutlar ve türkler azınlık konumunda.orası pek işe yaramaz bir ülke gidip vaktini emeğini gençliğini oralarda harcama. kafadan kanada falan yardır ingilizce konuşulan biyere yardır.makedon kökenliler türkleri sevmez. türkleri çingene arap gibi görürler.zaten türkler de türlü pislikleri yaparlar malesef. oradaki bir türke, aa sen türk müsün diye sorma, senden daha türküm. sen nesin kürt mü laz mı çerkez mi diye cevaplar. ama türk oranı azınlıktadır. adam gibi sanayi yok. turizme ve alkole vuruşa dayalı bir ekonomi. ülke düşük enflasyon ile stabil gibi duruyor ama alım gücü düşüktür.asgari ücret 300 euro civarıdır.bu da oranın tr ayarında bir ülke olduğunu kanıtlar.kökeninde makedonluk varsa aşk ile yanıyorsan falan git. yada en az 3bin euroluk bir iş teklifi varsa git yoksa adımını bile atma. git ohrid te gece kulübünden kızı otele götür vur ayrıl. makedonyada başka bişey yapılmaz.romanya ordan daha iyidir o kadar söyliyim sana. makedonyada 2 milyon nüfus adam akıllı süper market bile bulamazsın. tekrarlıyorum uğrama.

• pakaji kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Zaten vazgeçmiştim, bu mesajınızla pekişmiş oldu, sağolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.