Şimdi Ara

makina mühendisleri veya makina mühendisi adayları bi bakabilir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar devlet su işlerinde fabrika tesis ve organizasyon stajı yapmamın bana katkısı olur mu yoksa bu staj için başka bi yer mi arayım, başka bi yere gelincede sağda solda tanıdık olmayınca da iyi bi yere girmek zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gNoMeMRe -- 8 Haziran 2009; 22:44:07 >

• Stajın size bir şeyler katacağını pek düşünmeyin. Özellikle büyük kuruluşlarda alacağınız sorumluluklar daha da azalır. (Uzun dönem proje stajları dışında.) Stajı yerine getirilmesi gereken bir zorunluluk olarak görmeyi doğru bulmasam da durum da böyle. Kendinize bir şeyler katmak için ufak çaplı firmalara girmek lazım.
  • Makina ile ilgili alanlarda iyi bir yerde staj yapmak mühim değildir, işveren için nerede staj yaptığınız hatta staj yapıp yapmadığınız pek önemli değildir. Çünkü staj süresi çok kısadır ve işveren bu sürede hiç birşey öğrenemeyeceğinizi bilir. Etiket için değil öğrenmek için staj yapacaksanız işe dökümcüye girmekle başlayabilirsiniz.
  • beyler ben imalat stajı yaptım aslında gayette başarılı bi stajdı, ben sadece staj konusu ile alakalı önerilerinizi öğrenmek istiyorum,ender53 ün dediğine kısmen katılıyorum çünkü büyük firmalar genelde stajyeri fazlasıyla kısıtlıyor fakat benim staj konum organizasyon stajı, o yüzden küçük çaplı işletmelerde bu tarz bi faaliyeti tam anlamıyla görmem mümkün değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.