Şimdi Ara

Makina Seçimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ( Fujifilm Hs10 - Fujifilm S200Exr - Fujifilm FinePix S1800 ) bu 3 makina arasında kaldım. Genel olarak fotograflarımı photoshopta düzenlicem, worth1000.com tarzı işlerle uğraşıyorum. Ayrıca video kayıt özelliğinide sıklıkla kullanıcam. Bana göre hangisi uygundur sizce.

Fiyat farklılıkları da kafamı karıştıran ayrı bir konu. Gittigidiyor'da bir markette 1 yıl uluslar arası garantiyle aynı makinaları yarı fiyatına satıyor. Daha önce bu tip sitelerden alışveriş yapan arkadaşlar güvenli midir değil midir yaza bilir mi? karşılaştığınız sorunlar var mı?

• bence 3 modelide alma marka araştırması yap
  • Fujifilm kaliteli bir marka diye biliyorum. Bunları istememin sebebi objektif ve video özellikleri. Bu özellikleri olan başka markalarda önerebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneme123 -- 4 Temmuz 2010; 12:34:40 >
  • nikon d serisini arastır derim bence bir fotograf makinasında video özelligi aranması sacma sonucta adı üstünde fotograf makinası
    Fujifilm S200Exr 1600 tl bu makina yerinde olsam gider ikinci el temiz bir nikon d50 alırım body sini 500tl ye üstünede kendime uygun bi lens alırım mesela Nikon 50mm F1.8D cok güzel cekimler yapabilirsin yada param var diyosan nikon d serisinin daha üst modellerine bakabilirsin ikinci elde olabliir elden satan birisinden bulundugun şehirde gidip bakabilecegin yerde olabilir
    benim tavsiyem bunlar ama sakıın o makinalara o paraları verme sonradan pişman olursun Dslr makina al bırak video cekmesin fotograf cekmenin zevkini ancak öyle anlarsın
  • Ben Bu 3 cihaz arasından HS10 u tercih et derim. Şahsen kullanıyorum ve çok memnunum. Ama profesyonelsen yada işin çok yüksek fotoğraf kalitesi gerktiriyorsa orta ve üst sınıf bir DSLR tercih etmelisin. Yani HS10 orta sınıf bir makine. SLR like ünvanına uygun olarak. HS10 ne bir SLR nede bir kompakt. Adı üstünde SLR like. İhtiyacını iyi belirle. HS10 sınıfının en iyisi ama en iyi fotoğraf çeken makine değil. Video kalitesi ise gayet iyi. Çoğu video kamerada bu netlik yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Otomobil Seçimi[YARDIM]
    11 yıl önce açıldı
    Monitör seçimi yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.