Şimdi Ara

Makinamı satacağım sizce ne kadar fiyat makul ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni ürün alacağım için fotoğraf makinamı satıyorum.

Ürün canon 600d 4000 çekim yapıldı, temiz ve hassas kullanıldı o yüzden çok temiz duruyor.

Yanında tamron 17-50 mm F/2.8 [IF] ve canon EF 50 mm 1:1.8 merceğim var.

Bunun dışında stabilizör(100 tl internet fiyatı), uzaktan kumanda , 16 gb hafıza kartı ve case logic canta ile birlikte vereceğim.

Nedir fiyat olarak bu dediğim

Canon 600d 2014 yılında aldım, lensleri 2015 yılında alınma tüm faturaları kutuları ürünlerin durmakta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elektronik ürünler çabuk eskiyor maalesef ve fiyatı da sizin aldığınız fiyat değil,alıcı belirliyor. 1800 deseniz alıcı, üzerine 200 daha koyup 650d alırım der, 2000 deseniz alıcı, üzerine 200 koyup 60d alırım der vs.
    Set olarak hızlı satılması için 1500, aceleniz yoksa 1700.
    Tek satarsanız gövde 900, tammy 600, 50mm 200, çanta 50 tl.

Benim fikrim ise, eğer ff yada aynasız bir cihaz almayacaksanız ve fotoğraf çekmeye devam edecekseniz satmayın derim. En azından tamronu satmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

Elektronik ürünler çabuk eskiyor maalesef ve fiyatı da sizin aldığınız fiyat değil,alıcı belirliyor. 1800 deseniz alıcı, üzerine 200 daha koyup 650d alırım der, 2000 deseniz alıcı, üzerine 200 koyup 60d alırım der vs.
    Set olarak hızlı satılması için 1500, aceleniz yoksa 1700.
    Tek satarsanız gövde 900, tammy 600, 50mm 200, çanta 50 tl.

Benim fikrim ise, eğer ff yada aynasız bir cihaz almayacaksanız ve fotoğraf çekmeye devam edecekseniz satmayın derim. En azından tamronu satmayın.

Çok seyahat eden biriyim fotoğraf mak boyutu artık beni rahatsız ediyo. Sırf fotoğraf mak boyutu nedeniyle hatta çoğu zaman yanıma almayıp çok fazla ayrıntı kaçırabiliyorum. Bu nedenle aynasız olan bir makina alacağım. Artık değeri kısmına bakmıyorum sadece işini görecek birine satacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok seyahat eden için en mantıklısı sony rx-100 m3 veya panasonic lx-7 gibi bir premium kompakt makineyi yanında gezdirmektir ...

@aykut12344
  • Merhaba

2.8 Lensi ayrı satmanızı önerim - hatta satmasanız da olur çeyrek altın gibi kenarda durabilir Fiyatları azalmıyor iyi lenslerin.

Gövde ve aksesuarları da yüksek fiyattan koyun ara ara fiyatı düşürün. Satılana kadar da fiyat düşüreceğim yazın. Ben öyle yapıyorum. Eninde sonunda satılıyor.
    Küçük cihaz için de konuma beklerim.
    https://forum.donanimhaber.com/yeni-baslayanlar-veya-iyi-akilli-telefonum-var-ama-yetmiyor-hobi-icin-makina-onerir-misiniz-diyenler--122743623
    Belki Kaliteli kompaktlar da işinizi görebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.