arkadaslar bır sorum var bır makıneye format atmadan makıne nasıl hızlandırılır. Bilgisayarım p4-ustunde 384 ram var ama makıne o kadar yavas calısıyor kı goren der 386 bu.
ustunde vırus var falan demeyın ustunde hergun update ettigim bir norton sysytem work var mıcrosoftun antıspyware ve adaware de var.
System works var kasar bılıyorum ama bu kadar kasması normal mı
nasıl cozebılırım bu ısı anlamadım gıttı ramını mı yükselteyim 512 ram yapsam ne kadar hızlı calısır bana yardımcı olacak ır arkadas beklıyorum
görsel temalarını windows klasik yap sistem geri yüklemeleri kapat ( tavsiye edilmez ) gereksiz programları kaldır disk birleştiriciyi çalıştır, yada format at
Bence o 256 MB RAM in yanına taktığın 128 MB RAM ı çıkar, hızlanacaktır. Muhtemelen RAM lerde bir yumsuzluk var.
kardesim o 128 ram herhalde eski bir ram onun için makinada yavaslamaya yol acıyor ..Ddr mı kullanıyosun ..Eger DDR ise makinandaki 128 liği cıkar yerine 512 pc400 al bi tan eonların fiyatları sölee
512 MB DDRAM 266 MHz PC2100 56 $
Bencede. arkadaşlara katılıyorum. Bende 512 ram p4 2400mhz lik bir pc var bilgisayar açılırken sağa doğru giden çubuk 1 kere gidiyo ve hemen pat diye açılıyor. çok süper yaaawww
valla bildigim bi arakadasım var makinası p3 ama adamdada o windows acılırkenki serit 1 kere geciyo windowsun gerksizlerini kapatırsanız alet ucar ama iste bunları yapmak icin biraz kasıp bakmak lazım ben henuz hepsini tam cozemedim cozersem yazarım kolay gelsin