Şimdi Ara

Makine mi ? Elektrik mi ? Mekatronik mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yaş 21 bu yıl ilk defa üniversite sınavına girdim orta halde bir puan aldım öncelikle şunu belirtmek isterim İngilizcem orta seviyede Tyt'den bir bölüm seçeceğim teknik bölümler istiyorum geleceğe daha katkısı olsun diye Makine,Mekatronik,Elektrik bölümlerini düşündüm hangisini tavsiye edersiniz ?

• kac k siralama hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noktalama işaretlerinden önce boşluk bırakılmaz.
  • whatif kullanıcısına yanıt
    Bir bitmediniz. Çok duyarlısın madem cümleye büyük harfle başlanır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayar veya elektronik okurken bilgisayar. Kısacası bilgisayar. Diğerlerine bakma bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektrik niye demediniz bu ülkede herkes bilgisayar okuyor makine ve elektrik alanları boş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,ben olsam elektrik elektronik okurdum. Bunu dememin sebebi ise elektrik elektronik iş alanı konusunda her yerde kendine iş bulabiliyor . Elektrik elektronik en geniş sektörlerden bir tanesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    çok duyarlı değilim knk, sadece o itici duruyor göze batıyor diye uyardım.
  • ilk 10 da teknik bir üniversite ise

elektirik-elektronik derim, eğitim aldığınız alan dışında bilgisayar programlama dilleri konusunda da kendinizi geliştirirseniz ve her tatil döneminde bir yerler de ücretsiz stajı kabul ederseniz mezun olduğunuzda da yüksek lisans yaparsanız sorunsuz iş bulursunuz bu arada yabancı dil konusu şart

onun dışında ilk 10 da değilse makine mühendisliği gene yabancı dil ve ücretsiz tatil stajlarını ve iyi bir not ortalaması ile iyi bir üniversite de yüksek lisans şart gene iş bulursunuz sorunsuz
  • Mekatronik teknik eri yim
    Üniversitede teknik erlik.için mekatronik bolumunde bisey ogrenmen zor ve kisitli malesef
    Zaten 3 bolumun birlesimi olan mekatronik(mekanik-elektrik-yazilim)
    Konulari cok fazla şıkıstırdıgı gibi
    İntor.sistemi adi verilen
    2.yilin don donemi staj yapilan sistemden dolayi
    Tüm konu 3 döneme sıgdırılıyor
    İntor sistemi ilk kez bizim donemde basladi
    03.08.2018 soma myo 3,04/4 onur belgesi(3 ustü ortalama gerekli) alarak mezun oldum.
    Askerlikten dolayi teknik er isine giremedim henüz ancak aralarinda en ikeriye donuk olan her ne kadar mekatronik olsada elektrik ve makanik bolumleride yok olucak bolumler degil
    Mekatronik bolumunun artisi eglencesi diyebiliriz
    Cizgi izleyen ve bitirme projesi olrakda axidrav yapmistik.

• Benim konuştuğum mekatronikciler şöyle söylüyor 3 bölümün karması hepsinden bilgin var ama hiç birinde uzman değilsin. İş görüşmesinde mesala neden elektronikci değilde seni tercih etmeliyim sorusu en zor soruymuş. Çünkü o işi çok iyi bilsende seni uzmanı olarak görmeyip daha az ücret teklif ediyorlarmış. Bence elektronik veya elektronik haberleşme ya da bilgisayar iyi olabilir. Elektrik konusunda pek bilgim yok. Bilgisayar da yazılıma yönelirsen az maliyet ile yüksek kazanç sağlayabilirsin. Elektronikte de bu imkanın var. Ama donanım tarafı biraz sıkıntılı. Kullanacağın modüller genelde yurtdışından uzun sürelerde geliyor. Gümrük ayrı bir sıkıntı. Yeni ürün tasarımlarında da yurtdışında üretip burada monte edip dışarıya geri satmak baya meşakkatli. En önemlisi senin ilgin. Neye merakın var ona sen karar vermelisin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.