Şimdi Ara

Koç Makine mi Boğaziçi Makine mi ? KAFAYI YİYECEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az kaldı tercihlerin bitmesine daha ben giremedim bile kararsızlıktan sisteme. Koç ve Boğaziçi makine arasında gidip geliyorum. İkisi de çok iyi üniversite bu yüzden bir türlü birini seçemiyorum.

Koç'un çap ve yandal imkanı daha kolay Boğaziçine göre çünkü dersleri bir tık daha kolay. Acaba Koça gidersem diğerleri çalışmaz tembellik gelir mi bana diye düşünüyorum ama Boğaziçinde ise çoğu kişi çalışıyor. Koç da her şeye ulaşmak daha kolay daha az kişi var vakıf üniversitesi Boğaziçine göre imkanları daha fazla. Koç'un yurdu desen yıllık 15-20bin bunun yemesi var o su var bu su var yıllık 30bine kadar çıkıyor okumam, tamam babam okuturuz diyor da yine de fazla bir miktar gibi geliyor bana. Boğaziçinin konumu merkezi Koç ise Sarıyer'de gidip çıkmam daha zor kampüs hayatı yaşayacam ama kampüsleri de çok büyük değil elbet dışarı çıkmak isteyecem sorun olabilir benim için. Boğaziçinin mi sosyal imkanları daha fazla olur Koç'un mu ?

Birinin bir yerden avantajı var diğerinin bir yerden ne yapsam bilemiyorum. Bir fikir belirtirseniz sevinirim. Kararsızlık çok kötü.

• Sıralama ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anliyorumm A kullanıcısına yanıt
    1064 koç makine kesin değil ama gelme ihtimali de var
  • Yukarı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • itü makine odtü makine yazmanızı tavsiye ediyorum ha ben koçtan boğaziçinden mezun olup ceo olucam diyorsanız yan tarafta makineden bir tık daha kolay ve daha fazla önü açık endüstri mühendisliği var. boun endüstri de ortamınızı bağlantılarınızı kurduktan sonra sizi hiç bir şey tutamaz ha derseniz ben makine tarafına kayıcam hay hay isterseniz makineyle çap yapın ister yan dersler alıp ilerde makina optimizasyonu üstünde fabrikalarda ar-ge lerde çalışabilirsiniz veyahut bilgisayar mühendisliğine kayıp onla da çap yapabilirsiniz (makine mühendisliği bilgisayarla çap yapamıyor ) bir nevi ilgi alanınız değişse bile bu bölüm sixi yarıyolda bırakmayacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolayı seviyorsanız neden koç olmasın ?
    Dediğiniz gibi koç daha kolay insanların arasından kolay sıyrılabilirsiniz.
    Ama sizlere boğaziçinin ingilizcesini, network unu veremez.
  • MIT Yolcusu M kullanıcısına yanıt
    Koç'un ingilizce eğitimi iyi değil mi ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent EE mi daha zor ODTÜ makine mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekirdek Çitleyen Adam

itü makine odtü makine yazmanızı tavsiye ediyorum ha ben koçtan boğaziçinden mezun olup ceo olucam diyorsanız yan tarafta makineden bir tık daha kolay ve daha fazla önü açık endüstri mühendisliği var. boun endüstri de ortamınızı bağlantılarınızı kurduktan sonra sizi hiç bir şey tutamaz ha derseniz ben makine tarafına kayıcam hay hay isterseniz makineyle çap yapın ister yan dersler alıp ilerde makina optimizasyonu üstünde fabrikalarda ar-ge lerde çalışabilirsiniz veyahut bilgisayar mühendisliğine kayıp onla da çap yapabilirsiniz (makine mühendisliği bilgisayarla çap yapamıyor ) bir nevi ilgi alanınız değişse bile bu bölüm sixi yarıyolda bırakmayacaktır
    https://forum.donanimhaber.com/itu-makina-mi-itu-endustri-mi--134396062#134399807

Endüstri hakkında ne dersiniz?

• KokceliMehmet kullanıcısına yanıt
    Fikirlerinizi etkilemek istemem o yüzden koç hakkında yorum yapamıyorum ancak piyasada boğaziçi ingilizcesi bilkent ingilizcesi diye bir kavram var o yüzden söylemiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.