|
Bildirim
|
dostum 26 yaşındayım makine müh. de 7. senem bu yaz ins bitcek 4 sene 1. sınıf okudum ben geri kalan 3 ü 3 senede hallettik bitcek 7 sene sonunda... Bu kadar zamandır okuyan biri olarak sana tavsiyem sakın bırkama 4. sınıfı güle oynaya geçersin 3 de ki bi kaç baba dersi halledersen ordada bişey yok 2 yi halledince bitirdin say okulu. çok saçma hocalar olaylar gördüm yaptıgıma emin oldugum dersten kaldım sınav kagıdımı göremedim binbir türlü şerefsizlik gördüm ama bırakmadım.
7 senede her bölümden arkadaşlarım oldu en fazla uzatmayı da en fazla afla geleni de makine de gördüm. Yaz okullarında diger bölümlerden derslerde aldım zor dedikleri dersleri güle oynaya geçtim şu bi gerçek en zoru makine ama benim gibi çalışmayı derse gitmeyi sevmeyen biri bile bitirebiliyosa biter bu bölüm sakın bırakma okulunda devam et benim gördüğüm her yerde en çok zorlayan hocalar makinede okudun yerde oku okulunu bitir öyle dön memlekete |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateşkes -- 14 Ocak 2012; 22:58:15 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|