Şimdi Ara

!!!makine ressamları bbaksınn!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

!!!makine ressamları bbaksınn!!!!

(En Son Oy Tarihi: 19.8.2015)
Giriş
  • Arkdaşalr ben makine resim ve konstrüksüyon bölümü okuyorum son sınıfm solidwork autocad ve c atia programlarını kullanabiliyorum fakat iş olanakları ve maaşı hakında bilgi almak istiyorum yani yeni mezun ile 5 10 senelik tecrübeli çalışanın maaşı arasında ne kdar fark var yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkı57 -- 18 Ağustos 2015; 21:47:06 >

• sen maaşımı soruyorsun aradaki farkı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .IsTanBul.

sen maaşımı soruyorsun aradaki farkı mı?

ikisinide kardeşim cevaplarınızı bekliyorum
  • maaş aralığı çok dar olmuş 250 250 artırmak nedir
  • APOTHEON kullanıcısına yanıt
    fazla kalabalığa gerek oldugunu düşünmedim ama cevaplarını yanıtlanasanız daha iyi olur ankete işaretlemeseniz de olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkı57

fazla kalabalığa gerek oldugunu düşünmedim ama cevaplarını yanıtlanasanız daha iyi olur ankete işaretlemeseniz de olur

konuyla alakam yok düşüncemi belirteyim dedim. yinede uplayayım belki yardım edecek biri çıkar
  • Ne kadar tecrubeli olursan ol torpilin yoksa en fazla 2K

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ makine vs YTÜ makine
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk işinde 1250 civarı bir ücret alırsın. 2 yıl düzgün bir yerde tecrübe edinirsen sonraki ilk işin 2 lira ve üzeri olur.
    özel sektörde torpil diye bir şey yok. özel sektörde ne kadar vasıflıysan o kadar para alırsın. başka bir ressam arkadaş şuan 2750 lira ile çalışıyor ve sadece 1.5 yıl civarı bir tecrübesi var ama kendini geliştirdi ve kafasını çalıştırdı.

ayrıca programları kullanmak ayrı bir şey, tasarım yapmak apayrı bir şey. eline 4 köşe bir sac verip bunu çiz demiyecekler. mesela ölçü alamayacağın parçalar olacak ve o zamanda kullanım yerine göre kafanda tasarlayıp kendin ölçülendireceksin.

not: teknik ressamım.
  • Aradaki fark 1750-2000 diyerek şansımı kullandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde işletmelerde kaç tane ressam oluyor abi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.