Şimdi Ara

Mimar Sinan Mimarlık mı yoksa itü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yardımcı olacak var mı Mimar Sinan Mimarlık mı İTÜ İnşaat mı?. Karşılaştırıp tavsiyede bulunacak birisi var mı? İleri de ne kadar kazanırım,çalışma koşulları,mesleğin geleceği vs vs.

• BEN ARASINDA KALSAYDIM KESİNLİKLE MIMARLIK SEÇERDİM HELE MİMAR SİNAN TUTSAYDI.
  • Itu insaat derim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EllisNeptune kullanıcısına yanıt
    hmm peki
  • Mimar Sinan Mimarlık.Yeri yeter be :D Şaka maka Mimar Sinan iyidir.Ayrıca sektörde de inşaat mühendisleri mimarların altında çalışıyor.Bir proje yapılırken mimarın sözü daha çok geçer ve orası onun eseri gözüyle bakılır.Ek olarak da serbest çalışma şansınız daha yüksek mimarlıkta.
  • Hocam ben de mimarlık istiyorum bugün dershane rehber hocamdan gayet realist bir yorum aldım. Şimdi inşaat sektörü kimin elinde karadenizli müteahhitlerin. Adamlar metre kare başına ne kadar fazla kazanırsam o kadar kar bakış açısıyla bakıyormuş. Mimar Sinan güzel sanatlar eğitimi iç içe olduğu için daha sanatsal bir eğitim alıyorsun. Ve bu adamlar senin sanatına bakmıyormuş, bana en fazla ne kadar kazandırabilirsen kazandır mantığındalar. O yüzden genellikle İTÜ'lü YTÜ'lü adamlar yürürmüş. Ben mantıklı buldum düşün soruştur derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çapa Tıp mı Koç MBG mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Undebahklein U kullanıcısına yanıt
    hm etkileyici bi yorum teşekkürler
  • hmm mimarlığı öneriyirum ama inşaat mühendisi de olabilirsin ama bence tıp düşün demişsin teşeşkürler.
  • Gelip buradaki adamlara mı soruyorsun bunları? .Daha tecrübesi bile olmayan insanlara sormayın bence bu tarz şeyleri.
  • Mr.Mysterious M kullanıcısına yanıt
    hmm çok saol yardımın için düşünücem bunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.