Şimdi Ara

makinemi nasıl öğrenebilirim,yardım_?????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni makine aldım ama hiçbir özelliği bilmiyorum kendim baktım bütün özelliklerine fakat ne işe yaradığını bilmediğim için sadece bakmakla yetindim,kullanma kılavuzuna baktım ama sadece tuşların adları yazıyor ne anlama yada ne işe yaradığını yazmıyor bana bu konuda yardımcı olacak site veya dergi isimleri verebilirmisin _? ve bu terimler ne oluyor ?
    ISO hassalığı ,Mercek Açıklık değeri ,Objektif kapanma hız değeri ,Ekspoze değeri:Apetür değeri,deklanşör hızı,EV(ekspoze telafi değeri),Manüel fokus(MF);Fokus modları(otofokus,makro,panfokus,sonsuz,manuelfokus);Mod göstergeleri(BEST SHOT mod.,easy mod.,Apertür öncelik AE mod.,Manüel Ekspoze mod.);flaş modları(otomatik,oto-flaş,flaş açık),tripod?,histogram değeri?,EV değeri?,Beyaz ayarı işareti ?ölçüm işaretleri . . . bunun gibi bir çok terim var makinede hepsi auto da ama ben bunların ne işe yaradığını nasıl öğrenebilirim???????

• burada sorularının hepsine cevap alabilirsin ben profesyonel degilim o yüzden seni yalnıs bilgilendirmek istemem ama topikleri incele çok yararlı olur bende burası sayesinde bir cok bilgiye ulastım ayrıca fotografcılık dergileri var onlardanda yararlanabilirsin
  • bazen insanlar gözlerinin önündekini görmezler

burayı tıkla, işine yarayacak bilgiler bulabilirsin
  • aynen fredy onuda eklemeyi unutmusum
  • unuttuğunu farkettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredycrouger

bazen insanlar gözlerinin önündekini görmezler

burayı tıkla, işine yarayacak bilgiler bulabilirsin

Sana katılmamak elde değil :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

burada sorularının hepsine cevap alabilirsin ben profesyonel degilim o yüzden seni yalnıs bilgilendirmek istemem ama topikleri incele çok yararlı olur bende burası sayesinde bir cok bilgiye ulastım ayrıca fotografcılık dergileri var onlardanda yararlanabilirsin

Piyasadaki güzel fotoğrafçılık dergileri neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxMetrics -- 30 Nisan 2006; 10:40:49 >
  • http://www.fotografdergisi.com

ben buradan bir cok bilgiye ulasabiliyorum tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.