Şimdi Ara

Makro çekimi için şu lens? 250 euroya kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Almanya'dayım ve dönmeden önce makro çekimler yapabileceğim bir lens almaya karar verdim. Kafamda belirlediğim fiyat 100 ile 150 euro arasıydı :D Ancak gelin görün ki, makro lensler gerçekten çok pahalıymış. Öyle sürekli çekim yapan biri değilim ancak çekim yapmak için çıktığım zaman gerçekten çekmek isterim.

Fiyatları göründe aralığımı 250 euroya kadar çıkarttım :D Ben şu lensi buldum ancak tam emin değilim.

http://www.amazon.de/Sigma-70-300-Makro-Objektiv-Filtergewinde-Objektivbajonett/dp/B000ALLMI8/ref=sr_1_9?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1341860883&sr=1-9

Aşağıda çektiği fotoğraflara baktım, çok yakın değil ama yine de makro. Sizce nasıl? 250 euroya kadar önerebileceğiniz başka bir lens var mı acaba?

Makinem canon 500D

Teşekkürler,

• Gerçek makro dedikleri şey bu lenste yok hocam.1:2 oraninda buyutme var. 1:1 buyutme yapan tamron 90 mm yi inceleyin bi.

Edit:http://www.canonturk.com/wp/286-sigma-70-300-f4-5-6-dg-apo-macro-incelemesi.html burayi inceleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fmetin94 -- 9 Temmuz 2012; 22:23:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu lens gerçek macro lens değil.300mm'den sonra macro modu devreye gidiyor.Ayrıca netleme motur çok yavaş ve sesli , lens ağır ve büyük , titreşim engelleme sistemi barındırmıyor.Kısaca tavsiye etmiyorum

Bu fiyata gerçek macro lens zor malesef
  • Çok teşekkür ettim (: Peki iyice kendimi zorlasam :D Ne kadara çıkmam gerekir? Bir de Almanya'dan alacağım. Referans noktamwww.amazon.de bu siteden almayı düşünüyorum.

• (: Çok teşekkür ederim. Kendimi zorlayıp belki tamron almayı düşünebilirim. Ama ilginç olan şey ya çok iyi lensler var, ya da kötü lensler var gibi geldi bana makro konusunda. Hani şöyle tam arada 300 euroluk, nispeten iyi sayılabilecek lensler yok gibi. Yoksa bana bu önerdiğin 3 tanesi mi nispeten iyi sayılan makro lenslerden :D Eğer öyleyse diğerlerine saygı duyuyorum :D
  • Piyasada kötü makro lens yok merak etmeyin.Alacaığınz her gerçek makro les ile harika kalite elde edebilirsiniz.Fiyat farkı genelde farkı teknolojiler ve mm değerine göre değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 9 Temmuz 2012; 22:47:53 >
  • Anladığım kadarıyla da alabileceğim en ucuz gerçek makro lens ise Tamron AF 90mm (:
  • Ve çok iyi performas verir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.