Bildirim
maks 85.000 TL dizel hatchback
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2 yıl önce tam 85 bine sıfır, dizel, manuel leon almıştım. memnunum, öneririm. -
Geçen hafta kardesim 2017 dizel otomatik icon 20000 km de clio aldı.81000 tl ye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam 308 alırdım. www.sahibinden.comPeugeot 308 Fiyat Listesi - sahibinden.comhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz-boyasiz-cam-tavan-694746733/detay
Active donanımda daha düşük kmlerde araçlar var ancak allurede km için vazgeçilir mi ? Tercih meselesi
-
led paket leon
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Astra alabilirsiniz j kasa cosmo still paket. 2016 ağustosta sifir leon almaya niyetlenmistim. En dolu paketine 73000 fiyat aldim ama 3 ay beklersiniz dediler. Leon icin 3 ay beklemem dedim. Iyi ki beklememişim çünkü ötv geldi ilave. Ikinci el temiz Astra j aldim. Leon Surmek nasip olmadi ama inceledigim kadariyla astra leondan daha kaliteli geldi. En basiti cam kenarlarinda iceride kaporta görmezsiniz. Kaplama vardir üzerinde. Motor performansi anlaminda da yuzunuzu güldürür.
golf 7 manuel comfortline -
bu allure değil zaten. -
Focus hb
308 1.6 e-hdi cep.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X