Şimdi Ara

MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.072
Cevap
30
Favori
228.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten iyi fiyata almışsınız. inşallah banada öyle temiz bi araba o fiyatlara düşer de alırım. ankaradan mı aldınız peki. ve nerede yaşıyorsunuz. ben ankarada yaşıyorum. bakalım o fiyatlara öyle bi araba bulabilecekmiyim. aldığınızdan beri hiç sorun çıkartmadı heralde pek sorunlu bi araç değil zannedersem.

birdeinş. yakın zamanda tüp taktırırsınız da dediğiniz gibi hava atarsınız. eğer taktırırsanız nerede ve ne kadara taktırdığınızı yazarsınız heralde. ne kadar yaktığını da tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: topgun37

gerçekten iyi fiyata almışsınız. inşallah banada öyle temiz bi araba o fiyatlara düşer de alırım. ankaradan mı aldınız peki. ve nerede yaşıyorsunuz. ben ankarada yaşıyorum. bakalım o fiyatlara öyle bi araba bulabilecekmiyim. aldığınızdan beri hiç sorun çıkartmadı heralde pek sorunlu bi araç değil zannedersem.

birdeinş. yakın zamanda tüp taktırırsınız da dediğiniz gibi hava atarsınız. eğer taktırırsanız nerede ve ne kadara taktırdığınızı yazarsınız heralde. ne kadar yaktığını da tabi

ankaranın neresindesiniz eğer yakınsak size aracı gösteririm sizde incelersiniz hem aklınızdaki fikirler netleşir
  • ben ankarada çubukdayım. çubukta oturuyorum ama şu anda istanbulda askerim. eylülde bitiyor. eğer sizin için bi sakıncası yoksa askerlik bittikten sonra sizin dediğiniz gibi arabaya bakabilirim. çok merak ediyorum kullanımını çekişini. kesin benim işimi görürde yinede insanın içinde bir şüphe oluyor. o zaman bütün şüpheler gider inşallah.
    bu kadar ilgilendiğiniz için çok teşekkürler

siz ankaranın neresinde otuuyorsunuz acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: topgun37

ben ankarada çubukdayım. çubukta oturuyorum ama şu anda istanbulda askerim. eylülde bitiyor. eğer sizin için bi sakıncası yoksa askerlik bittikten sonra sizin dediğiniz gibi arabaya bakabilirim. çok merak ediyorum kullanımını çekişini. kesin benim işimi görürde yinede insanın içinde bir şüphe oluyor. o zaman bütün şüpheler gider inşallah.
    bu kadar ilgilendiğiniz için çok teşekkürler

siz ankaranın neresinde otuuyorsunuz acaba

estafurullah amaç paylaşmak bende konuyu açanlar sayesinde tanıdım aracı yoksa herkes aman uzak dur diyordu sağolsunlar çok faydalı bir konu bence bu arada ben etlikte oturuyorum
  • wenigma etliğin neresinde oturuyorsun ben doğma büyüme ayvalı sancaktepeliyim.
    ailem halen oradadır.
  • birde topgun bak bu arabayı alıp daha pişman olan yok.(tabi doğru beklenti içinde olmak şartı ile)
    ben aldığımda bana focuser,kirpi,özgürhimmet fikir vermişti.bu arakadaşlar 1000 cc aracı olan arkadaşlar.
    bu nedenle burasını açma gereği duydum.
    çünkü bu arabalar hakkında herkeste ön yargılar var. ve ben alırken bütün neti aramıştım ve hiç bir şekilde net kullanıcı yorumlarına ulaşamamıştım.
    burada yazılan yorumların hepsi samimi ve gerçek yorumlar. araçların eksi yönlerinide hepimiz açık açık yazıyoruz.
    onun için beklentilerini tam anlamıyla netleştir ve sonra forumu baştan sona oku(eminim okumuşsundur zaten) sana çok yardımcı olacaktır.
    daha sonrada alacağın arabayla bir test sürüşü yapıp sürüş dinamiklerini gör.eger sürüş dinamikleri (hızlanması yol tutuşu gibi) seni tatmin ediyorsa ne alaa
    saygılarımla.
  • etlik te oturuyorsunuz demek. inşallah askerden dönüşte inşallah eylül ekim gibi sizinle görüşmeyi çok isterim. hem arabayı görmüş olurum hemde sizin gibi yardım sever biriyle tanışmış olurum. ben size biraz uzağım ama arada sırada ankaraya geliyorum. geldiğim bi sırada sizde müsait olursanız görüşürüz inşallah.

şimdiye kadar bu araba hakkında pek bi şikayeti olanı duymadım ama kullananlar içinde memnn olmadığınız yerleri varmı acaba. bunları da öğrenebilirmiyim.

ayrıcasayın wenigma sizde bi an önce lpg dönüşümü yaptırır dahada ekonomi yaparsınız. ankarada yaşıyor olmanın lpg ile daha fazla ekonomi yapmada daha da çok faydası var. türkiyedeki en ucuz lpg ankarada. şu anda ankarada lpg ne kadar acaba
  • çok teşekkürler otomobilci_x böyle bir konu açıpta bizleri bu konuda doğru yorumlarla bilgilendirdiğin için de ayrıca çok teşekkürler

gerçekten herkes bu konuda çok gerçekci çünkü hepside net kullanıcı yorumu. siz nerede yaşıyorsunuz. siz lpg taktırmayı düşünmüyormusunuz otomobilci_x
  • ben kocaelindeyim ben lpg takdırmayı düşünmüyorum.
  • adamım,kocaeli'nde FARUK SEVGİLİ isminde bir abimiz var.
    olur ya LPG olayına girmek istersen o iş kolay...
    quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

ben kocaelindeyim ben lpg takdırmayı düşünmüyorum.
  • lpg bölümünde yazılarını okumuştum pompera ama lpg takdırmayı düşünmüyorum.
  • beyler cam filmi taktırdım amerikan yakıştı ya eklerim bi foto makinem gelsin yakışıyor velede ne yaparsan çok seviyorum bu corsa yı cok
  • gerçekten çok haklısın wenigma bu arabalara herşey yakışıyor. film de ayrı bi güzel oluyor. sizin arabanın rengi neydi.

otomobilci_x aslında lpg taktırsanız gerçekten daha iyi ekonomi yaparsınız. performans kaybı da olmuyormuş. ben alsam kesin taktıracam. bide ben uzun yolda kullanacam genelde. onun için bana şart.
  • ya ben lpg kitine verdiğim parayı 3 yılda çıkarırım senede 10-12 km yol yapıyorum.onun için gerek görmüyorum.
    hem zaten ekonomik durum lpg kiti için para ayırmaya müsait değil.
    peki topgun sen aracı şehir dışında nasıl bir hızla kullanıyorsun.

wenigma filmler hayırlı olsun.
    ama polise dikkat.
  • otomobilci_x ben bu konuda çok sabırlıyım. çünkü gideceğim yere en fazla yarım saat sonra giderim. ama yarım saat erken gidince bana bi faydası yoksa hızlı gitmeye ne gerek varki. öyle değilmi ama. ben çok sakin kullanıyorum. kolay kolay 90ı geçmem heleki 100ü hiç geçmem. babamda vw caddy var. genelde kastamonudan ankaraya onunla gidiyordum. caddy ile fabrika verisi 5,1/100km olmasına rağmen ben bizim o engebeli arazide 5 litreye hatta 4,9 gibi değerlere çekiyordum. yani anıyacağın çok sakin kullanıyorum.

eğer corsa 1.0 alırsam sizden aldığım bilgilere bakarak çok uygun rakamlarla yolculuk yapacağıma eminim. sizce böyle bir kullanıma tahmini uzunyolda kaç litre yakar. sizin kullanmanıza göre kıyaslayabilirmisiniz.
  • topgun madem bu şekilde araç kullanıyorsun hiç ama hiç düşünme 1.0 corsa tam senlik bir araç ve bu şekilde yani 90 km yi geçmeden gidersen 4.5 litreyide geçmezsin.
  • hocam benim araç tizian kırmızı diye geçiyor filmler 1 numara siyah polis farketmez
  • ok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

wenigma etliğin neresinde oturuyorsun ben doğma büyüme ayvalı sancaktepeliyim.
    ailem halen oradadır.

hocam incirli tarafındayım ben belki bilirsin orada faik erbağı ilk öğretim okulu var oranın ilerisindeyim
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.