Şimdi Ara

maksimum 12000 ytl'ye hangi araba alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşime araba almayı düşünüyoruz.Kullanımı kolay,az yakan ve Antalyada bulunmamız nedeniyle kliması iyi olan bir araca ihtiyacımız var.İkinci araba olacağı için tamamen şehir içinde kullanacağız bu nedenle performansın hiç önemi yok.800-1000 motor bir araç bile kilmasının düzgün çalışması kaydıyla işimizi görecek.Ayrıca modeli çok düşük bir araçta sık arızalanacağı için düşünmüyoum.İlk etapta dahihatsu sirion,kia picanto,chev.spark gibi araçlardikkatimi çekti.Hem modelli hem istediğim şartları karşılıyor gibi.Bu araçlar konusund deneyimi olan veya başka araç tavsiyte ederek yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

• 12000 tlye bayan arabası ne ola ki?
  • bu fiyat aralığında size uygun araçlar;Fiat Palio ve Opel corsa olabilir..
    2 tane örnek buldum siz daha detaylı araştırabilirsiniz..

http://www.sahibinden.com/ogretmenden_87_binde_cok_temizz_-70WQQaXQQ12251931WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/2001_model_opel_corsa_1_4_comport16v-70WQQaXQQ12111650WQQpXQQdisplayitem

• 98 Model Opel Corsa Swing 1,2 olabılr mesela gayet temizini hatta ararsanız otomatik vitesini bile bulabılrsınz klimalı az yakar üzmez sizi
  • ben motor hacmi düşük arabaların klimalısını tavsiye etmiyorum,
    çünkü amcam 1.3 sıfır connect aldı 2sene evvel, klimasını açamıyor, araç aşırı çekişten düşmekte
  • quote:

Orjinalden alıntı: jagler_78

ben motor hacmi düşük arabaların klimalısını tavsiye etmiyorum,
    çünkü amcam 1.3 sıfır connect aldı 2sene evvel, klimasını açamıyor, araç aşırı çekişten düşmekte

1.3 connectmi accent olmasın o
    arkadaşım bence düşündünüz araçlar gayet mantıklı ben içleridnen kia picantoyu öneririm yada farklı bir örnek fiat panda

• 3kere bismillaaaah, bizimde içine bindiğimiz arabayı nasıl bilmeyiz arkadaşım, önünde koskoca ford amblemi var, yoksa hyundai lerde mi onu kullanmakta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • namdarbey, kullanıp ve önereceğim araba 12 bine sadece daihatsu cuoredir. eşim kullanıyor. çok menmunuz. japon üretimi her yönden harika.daha az yakan bir benzinli araç yok. abs. klima, havayastıkları standart 2006-20007 model temiz kullanılmış bulabilirsin. pikanto, spark, atos bu sınıftalar ama rakipleri olamazlar. japon kalitesine yetişemezler. şiddetle tavsiye ederim. araba hakkında her türlü sorunu cevaplarım.
  • ayrıca klimanın performansı süper.1000 cc bir arabanın kliması randıman vermez diyenleri, cuore ye binip denemelerini ondan sonra konuşmalarını isterim. klimayı açtığınız zaman hissetmiyorsunuz bile, motor gücünde kayıp yok.almasanız bile bir cuore gördüğünüzde durdurun ve istediğinizi sorun. eminimki hangi daihatsu sahibi olursa olsun size yardım edecek inceliktedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.