Arkadaşlar merhaba günlük işlerim için 10 km arada merkeze gitmek için(40km) scooter arayışındayım ueni6başlayan birisiyim ne önerirsiniz? Limitim 6000 dediğim gibi Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Hocam merhaba, 50 cc motolux rüzgar kullanıcısıyım , 1700km yol yaptım, motorumu sıfır aldım. Benim işimi çok çok görüyor amaaa, 8 bin tl civarı tuttu bu motoru almak. Ona rağmen çin motoru oldugundan veyahut fabrikasyon hatalardan dolayı bazı can sıkıcı arızalarla karşılaştım. Anladım ki , işini görmelik bir motor alacaksan bile , 10 bin tl den aşağı motor bakmayacaksın. Bu sebepten 6 bin tlye arıza, sorun çıkaracak motorlar yerine , 1-2 ay bekleyip 8-9 bin tlye , rks blazer x50 , kuba bluberry , motolux rossi rs veya rüzgar gibi modelleri tercih ederim . Hatta peugeot 50 cc bile düşünebilirsiniz. 40 km çok gibi görünmese de , 50 cc motorda 40 km size hissettiriyor . Çünkü çıkacağı hızın maksimum sayısı 80-90 . Şehir içi o kadar basamayacaksınız bile. Velev ki bassanız, sürekli o hızda gidemeyeceksiniz. Bu sebepten almışken biraz kalite olsun , yorulmayın, üzülmeyin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme