Şimdi Ara

Makyajlı Astra 1.2 145 Bg İncelemem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
9
Favori
25.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 145 ps c segment bi araç için 0-100 9.9 sn çok kötü , onun dışında gayet güzel görünüyor kazasiz belasız kullanmaniz dileğiyle ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam her yerde GM logosu olduğunu göstermişssiniz fakat astra K modeli henüz psa bandına geçmiş olmayan bir model. O yüzden her yerde GM logosu görmek mümkün. Bir sonraki kasada göremeyeceksiniz orası ayrı. saygılarımla
  • @linqsBeygir yüksek olsa da hacim yüzünden fazla performans beklememek lazım.Bir de Opel'in tüm modellerinde 0-100 yüksek çıkıyor.Son hiza odaklı şanziman kullanılıyor.Tabi aktarma kaybı vag grubuna göre biraz fazla

@sekohuso33Çoğu kişi PSA motoru sanıyor o yüzden fotoğrafları ekledim.Yeni kasada psa motorları gelecek.

• Psa olmayınca ne oluyor onu anlamadim. Gm sanki cok ust duzey bir firma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kötü araba. Arıza arıza arıza

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayirli olsun, gule gule kullanın. Bu kasanin sedani gelmeyecek mi, bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: deathless66

Kötü araba. Arıza arıza arıza
    1.2T 145PS'lik motorda ne gibi bir sorun yaşadınız?
  • Araç güzelde 200 bin üstü olmuş.Yahu J kasa çıktığında 85 bine full donanımlı alınıyordu.Şimdi ev fiyatları kadar olmuş araçlar.vallahi 2 metrelik araç alacağıma 80 m2 ev alırım daha iyi..
  • DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    Hangi mesajimda gm psa dan daha iyi demişim?

• Sevmediğim bir sistem olduğu için aracı çalıştırır çalıştırmaz Stop&Start'ı devre dışı bırakıyorum ancak "Araçta bulunan start-stop sistemi düzgün çalışmıyor eğer ayağınızı frenden çekmezseniz aracı çalıştırmıyor.Bu yüzden birkaç kez sıkıntı yaşadım o yüzden kapalı tutuyorum." şeklinde yazdığınız kısım dikkatimi çektiği için sormak istedim, size nasıl bir sıkıntı yaşattı?
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Hafif eğimli yerlerde bazen yokuş destegi girmediği için geri kayridiriyordu.Servise söyledim yazılım güncellemesini bekliyorlarmis

• quote:

Orijinalden alıntı: ertunc23

Araç güzelde 200 bin üstü olmuş.Yahu J kasa çıktığında 85 bine full donanımlı alınıyordu.Şimdi ev fiyatları kadar olmuş araçlar.vallahi 2 metrelik araç alacağıma 80 m2 ev alırım daha iyi..
    hacım 80 metrelik sıfır 2+1 daireyi islambolda 200 bine nerden alabilyoz

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

hacım 80 metrelik sıfır 2+1 daireyi islambolda 200 bine nerden alabilyoz

Alıntıları Göster
    Esenyurt gel ayarlarız hacım :)
  • 1.2 motorun 0-100 değeri çok daha iyi olmalıydı. 10sn hiç hoş olmamış. Enişte de dizel otomatik 2016 modeli var sizin aracın resimlerine bakınca benzer olduğunu gördüm. Kadran ve dijitale gösterge hiç hoşuma gitmedi yıl 2020 olmuş hala ufak ve renksiz ekran var. Dörtlü tuşunun yeri ve yine multimedyanin sürücüye dönük olmaması hoşuma gitmedi. Araçta gerçekten fazla bir yol sesi var. Dizel otomatik motor yüksek hızlarda oldukça az yakarken vites ayarlarından mıdır nedir şehir içi 80km hız civalarinda son vitese atıp aracı boğuyor. Vites aralıkları gerçekten çok fazla şehir içi için. LED farların Kısalari beyaz iken uzunları halojen. Aydınlatma da hiç hoşuma gitmedi. Koltuklarda yarı deri bekliyordum fakat o da yok. Paketin özelliğinden dolayı mıdır bilmem on arka park sensörü var arka kamera yok , süspansiyonu bana güzel geldi 17 janta rağmen güzel sönümleme yapıyordu. Aracın kimi noktaları iyiyken kimi noktaları ise rakipleri golf Leon megane hb gibi araçların gerisinde geldi. Özellikle sürüş pozisyonu orta konsolun aşağıda kalışı sürücü tarafı cam açma kapama düğmelerin pozisyonu gibi alisamadigim noktalar oldu.

• Aynı aracı mayis ayında 157 bine aldım yakıt konusunda güzel ama ic mekan kalitesi tatmin etmedi beni.

• Yarin gelecek olan zamlardan dolayi depoyu fulledim 371 kilometre yolu 173 tl(27 litre) ye gitmişim.7.2 ortalama elde etmiş.Bunun 135 kilometresi şehirler arası 120-150 km/h ile geri kalani ise şehir içi tatlı sert kullanimla elde edildi.Bu arada 120 den 150 çıkması hacmine göre oldukça hızlıydı ve opel geleneği olarak yola güzel oturuyordu.

@batkent Geri görüş kamerası var.Cam kumandası konumlarina ben de daha alışamadım.Full donaniminda insignialardaki ekran geliyor.Malzeme kalitesini rakipleriyle benzer buldum.Bir tek torpido kapağı kalitesiz geldi.Trim kenarlarına biraz krom eklemeler yapsalar daha kaliteli sik durur.Yol gurultusu 308 ve golf ile benzer ayarda.Turkiye ye gelen cogu araçta akustik paketini çıkarmışlar.Belki onun etkisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 11 Ağustos 2020; 22:20:32 >
  • Yaklasik arabamla 6000 bin km ye yaklasik.Suanlik bozuk yollardan göstergeden gelen trim sesi disinda herhangi bir sorunum yok.0-100 teknik veride kotu fakat 1.2 motor olmasına rağmen 190 gibi yüksek suratlare hızlı ulaşıyor.3000 devirde 170 km/h saat yapiyor.0-100 un düşük olma sebebi bu olabilir.Vites oranları oldukça uzun.2463 kilometresinde ortalaması 5.1 bunun tamami acik trafikte ara sıra agresif kullanimla elde edilmiştir.Eger uzun yol yada trafiksiz bir yerde yaşıyorsanız dizel almanın hiç gereği yok.
    Makyajlı Astra 1.2 145 Bg İncelemem

• Ön koltuk hacmi ile ilgili 308 e benzer yorumuna kesinlikle katılmıyorum. Astra nın ön koltuk hacmi 308 e kıyasla oldukça fazla. Özellikle diz mesafesi.

Ek olarak trim sesini bu kadar dert etmeyin. Bu araçlarda trim sesi olmasın, şu olmasın, bu olsun vs dediğinizde pahalı arabaları kime satacaklar. Üretim kalitesi, fiyat aralığı belli. Bu paraya bu kadar olur. Adam dacia alıyor trim sesi diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 25 Şubat 2021; 21:27:2 >
  • Tüketim gayet başarılı. Trim sesi sadece gostergeyse iyi. Test aracında her yerden geliyordu. Bu konuda şikayet çok. Trim seslerini biraz uğraşarak kendiniz de büyük ölçüde çözebilirsiniz

• Yedek bir piston sekman takımı verdiler mi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.