Herkese Merhaba, Kısmetse Magene Joy 1.3 tce manuel araç almak istiyorum. Bayilerde hem makyajlı hemde makyajsız araç bulunabiliyor ve arada 10.000 tl fark var. Makyajlıda ön arka tamponların farklı olması, jant kapağının farklı olması, göstergelerin farklı olması ve deri direksiyon olması gibi gördüğüm farklar var. Bunların dışında farklar varmıdır? Atıyorum yalıyımda iyileştirmeler var, makyajlı kasadaki şu şu sorunlar çözüldü gibi |
MAKYAJLI MEGANE JOY & MAKYAJSIZ MEGANE JOY FARKLARI

-
-
bana göre 10 bin tl fark vermene gerek yok derim ben. yalıtım konusunu bilmiyorum ama büyük ihtimal yalıtım olarak aynıdır. sadece 3-5 estetik değişimi oluyor. jant kapağı için 10 bin tl fark verilmez. düşük tutarlıyı al, jantları beğenmezsen, gir nete al 1 set jant kapağı. hemde hangisi hoşuna giderse.
-
Ben hala anlamadım bu aracın neresi farklı
Şu meşhur X hanımın muhteşem değişimi gibi.
-
Markalar bu tür değişikliklerde genel web sitelerinden detaylı bilgi veriyorlar.
Yalıtımla ilgili bir şey yazmamışlar. İyileştirmeler var ama çok bir değişiklik de yok gibi.
-
Far gosterge azicik da tanponlar degisik. Gosterge cliodaki yeni gosterge olmus. Keske eskisi kalsaymis.
Sureyya hanimin muhtesem degisimi kadar yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kasayla vakit harcamamak için muhtemelen sadece trim sesleri, çabuk yıpranan parçaların revizyonu yapılmıştır. Her marka artık elektrikliye bir an önce geçmek istiyor mevcut kasalarla uğraşmıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deri direksiyon önemli bir fark ama başka önemli bir fark yoksa 10.000TL fazladan verilmez.
Makyajsız Touch yok mu ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: zeytinkoyDeri direksiyon önemli bir fark ama başka önemli bir fark yoksa 10.000TL fazladan verilmez.
Makyajsız Touch yok mu ?
Maalesef Touch donanımda manuel vites satmıyor beyfendiler. (ne makyajlıda ne makyajsızda 1.3 tce için)
İlla otomatik olacakmış birazcık dolu araba istersek, manuel sadece boş paket satıyorlar.
Touch otomatik oldumuda fiyat 240'lara çıkıyor
İlla boş paket alıp dışardan kendim dolduracağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 26 Mart 2021; 10:6:57 > -
Megane serisi 2024'de sona erecek. Fluence II gelmez umarım :)
-
makyajlı daha sorunsuzdur muhtemelen hatalar vb.
-
Biraz arabalara karşı ilgin sevgin varsa boş paket alma. Sıkılırsın. Sonradan eklenen şeyler orijinal tadı ve performansı vermez bence. Ben bayide ön sensor taktırdım bi b.oka yaramıyor afedersin. 850tl param gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X