|
Volvo S60 Donanım Paket Sıralaması
Volvo S60, çeşitli donanım paketleri ile sunularak farklı ihtiyaçları karşılar. Bu paketler, aracın özelliklerini, teknolojilerini ve konforunu özelleştirmene olanak tanır.
Volvo Paket Sıralaması
Volvo S60 için mevcut donanım paketleri şu şekilde sıralanmıştır:
- Momentum: Standart donanımlara ek olarak gelişmiş güvenlik özellikleri, lüks iç mekan detayları ve 17 inç alaşım jantlar sunar.
- Inscription: Momentum paketine ek olarak deri döşemeler, panoramik açılır tavan ve 18 inç alaşım jantlar gibi premium özellikler içerir.
- R-Design: Inscription paketinin sportif bir versiyonudur. Dinamik dış tasarım, sportif koltuklar ve daha agresif süspansiyon ayarlarına sahiptir.
- Polestar Engineered: Volvo S60'ın en üst düzey paketidir. Yüksek performanslı motor, gelişmiş aerodinamik özellikler ve özel alüminyum jantlar ile benzersiz bir sürüş deneyimi sunar.
Volvo S60 En Dolgun Paketi Hangisi?
Volvo S60'ın en dolu paketi Polestar Engineered'dir. En yüksek performans, en gelişmiş özellikler ve en lüks iç mekanı sunan premium bir sürüş deneyimi sağlar.
Volvo S60 Donanım Paketleri
- Momentum paketi, güvenlik, konfor ve stilin ideal bir dengesini sunar.
- Inscription paketi, lüks ve rahatlığı önceliklendirenler için geliştirilmiştir.
- R-Design paketi, sportif bir sürüş deneyimi isteyenler için tasarlanmıştır.
- Polestar Engineered paketi, performans tutkunları için benzersiz bir seçenektir.
Volvo S60 Full Paket Hangisi?
Volvo S60'ın en kapsamlı paketi Polestar Engineered'dir. En gelişmiş özellikleri, en yüksek performansı ve en lüks iç mekanı içerir.