Bildirim
makyajlı seat leon
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
forumdan bir arkadaş bir bayi yetkilisi 2010da gecek demişti.bence yazdan sonra gelebilir -
Yok Forbest, şu andan itibaren sipariş verilen Leonlar veya Mayıs teslimi olan Leon'lar makyajlı olarak geliyomuş.
Zaten 1.4 tsi stok kaldıgını sanmıyorum, gemidek arabalar da makyajlıdır büyük ihtimal. Fakat tam kesin bilgiyi bayii ile gidip görüşmek lazım.
Makyajlı olan kesin olarak beklenmesi gerektiği kanaatindeyim eğer hala normal Leon'ları bitirmeye çalışıyorlarsa... -
Ben birkaç hafta önce Ankara'da sordum Seat bayisine, satış temsilcisi Leon makyajlanmayacak dedi. Bir insan sattığı otomobilden ancak bu kadar bihaber olabilir. -
quote:
Orjinalden alıntı: The Doc
Ben birkaç hafta önce Ankara'da sordum Seat bayisine, satış temsilcisi Leon makyajlanmayacak dedi. Bir insan sattığı otomobilden ancak bu kadar bihaber olabilir.
kaya bak bayilerin daha makyajdan bile haberi yok -
quote:
Orjinalden alıntı: The Doc
Ben birkaç hafta önce Ankara'da sordum Seat bayisine, satış temsilcisi Leon makyajlanmayacak dedi. Bir insan sattığı otomobilden ancak bu kadar bihaber olabilir.
uzayda yasıyo uzayda....
zaten kac tane dogru duzgun satıs temsılcısı varkı bazısı sadece aracın hangı modelı oldugunu bılıyo o da arkasında yazıyo zaten.... -
quote:
Orjinalden alıntı: forbest
kaya bak bayilerin daha makyajdan bile haberi yok
Boşver sen bayiideki kıçı kırık satış temsilcilerini. Max torkunu ne zaman veriyo bu motor diye sorunca apışıp kalan tiplerden ne bekliyosun.
Ben onlardan daha bilgiliyim
Makyajlı Leon'u incelemek isteyenler için:
http://www.seat.com/com/generator/su/com/newLeon/site/gallery/main.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 16 Nisan 2009; 0:26:18 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: kaya5789
Yok Forbest, şu andan itibaren sipariş verilen Leonlar veya Mayıs teslimi olan Leon'lar makyajlı olarak geliyomuş.
@kaya5789
şu anda sana bu haberi verdiğin için
hemen girdim tr seat sitesine 2-3 gün öncede makyajlı leon geçiyordi flash slaytlarda
ancak şu an yok
ve maalesef fiyat listelerinden 2.0 tdi dsg seçeneğini kaldırmışlar
yanlış hatırlamıyorsam 2.0 tdi 170 hp de yok tdi fr versiyonu da yok
hatta 1.8 tsi in t sinden eser yok
dsg den bahsetmiyorum bile
-
Aynen dediğin gibi 2-3 gün önce onun reklamı dönüyodu ama kalkmış.
2.0tdi da tekrar gelir kesin. DSG de gelir manuel de.
1.8tsi da çıkacak Avrupa'da ama TR'ye ne zaman gelecek acaba ben de bilmiyorum. DSG 1.8TSI süper olur -
inş. gelir ama deadline haziran bilmedin 10 temmuz
o zamana kadar gelirse süper olur -
Tam olarak bilmiyorum ama bizim ordaki Seat bayiine sorarım bir ara -
çok sevinirim bilgilendirirsen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X