Şimdi Ara

MALATYA-BEŞİKTAŞ MAÇI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence bjk 3- yada 4 tane atar gibi ama malatya da ii takım belli olmaz top yuvarlak..

• öyle 3 4 havasına kapılma abi bu maçın skoru beraberlik beşiktaşı şu amna kadar izlediğim kadarıyla hiç beğenmedim. Hatta skor vereyim 0-0
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurlevent

öyle 3 4 havasına kapılma abi bu maçın skoru beraberlik beşiktaşı şu amna kadar izlediğim kadarıyla hiç beğenmedim. Hatta skor vereyim 0-0
    öle doğru ama..içimden bi ses diyo..atacaz 4 tane..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chiko

öle doğru ama..içimden bi ses diyo..atacaz 4 tane..

Alıntıları Göster
    malatya ya alır ya da berabere biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

malatya ya alır ya da berabere biter.

Alıntıları Göster
    dünkü maç gibi olursa kimse şaşırmasın ilk maçlar hep zor geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalhirca

dünkü maç gibi olursa kimse şaşırmasın ilk maçlar hep zor geçer

Alıntıları Göster
    Dakika 21 M'bayo taktı bi tane. Nıyahaha hadi bakalım sonu gelsin.
  • quote:

Dakika 21 M'bayo taktı bi tane. Nıyahaha hadi bakalım sonu gelsin.

Alıntıları Göster
    tüh ya gerçi daha 20. dk ama inşallah alırız maçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepbreathe_

tüh ya gerçi daha 20. dk ama inşallah alırız maçı

Alıntıları Göster
    beşiktaş 90+2 de paçayı ucuz kurtardı yukarıda dedigim gibi ilk maçlar hep zorlu gecer

yarınmı galatasaray maçı rahat alır çünküyarın maçtayım biletimi beyoğlu ada biletix bayii den dün aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalhirca

beşiktaş 90+2 de paçayı ucuz kurtardı yukarıda dedigim gibi ilk maçlar hep zorlu gecer

yarınmı galatasaray maçı rahat alır çünküyarın maçtayım biletimi beyoğlu ada biletix bayii den dün aldım

Alıntıları Göster
    Ne balık goldü o ali güneşin attığı yaa sıffırdan vurdu kalecinin apışından geçip arka topuğuna çarpıp gol oldu. Peeh

• quote:

Ne balık goldü o ali güneşin attığı yaa sıffırdan vurdu kalecinin apışından geçip arka topuğuna çarpıp gol oldu. Peeh

Alıntıları Göster
    Bir fenerli olarak şu beşiktaşın hep son dakika hatta son saniyelerde gol atması olayını hep sinir oluyorum, bi takım bu kadarmı ballı olur... biz fenerliler hep stres içinde maç izliyoruz ha yedik ya yiyecez bjk ise yenik olsa bile nası olsa son dakikada atarız bi tane daha havansındalar, of offf fenerli olmak hakkikatten sağlam bir kalp istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazza -- 7 Ağustos 2004, 23:12:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bazza

Bir fenerli olarak şu beşiktaşın hep son dakika hatta son saniyelerde gol atması olayını hep sinir oluyorum, bi takım bu kadarmı ballı olur... biz fenerliler hep stres içinde maç izliyoruz ha yedik ya yiyecez bjk ise yenik olsa bile nası olsa son dakikada atarız bi tane daha havansındalar, of offf fenerli olmak hakkikatten sağlam bir kalp istiyor

Alıntıları Göster
    boşver üzülme bazza takımını degiştir kurtul bu beladan

• yarın izleyin de futbol görün..biz öyle işimizi son dakikalara bırakmaz,galibiyetten beraberlige düsmeyiz..
    Ali SAmi yen e dönüşş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NinjaScroll

yarın izleyin de futbol görün..biz öyle işimizi son dakikalara bırakmaz,galibiyetten beraberlige düsmeyiz..
    Ali SAmi yen e dönüşş.
    balınızı yesinler sizin malatya azdaha çakacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazza

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bazza

Hala bal diyo ya. 2 top direkten biri Carew'den döndü. Bide hala bal diyo!!!
    Asıl bal Fener'de. Rize 2. yarı tek kale oynadı genede paçayı kurtardınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtem

quote:

Orjinalden alıntı: bazza

Hala bal diyo ya. 2 top direkten biri Carew'den döndü. Bide hala bal diyo!!!
    Asıl bal Fener'de. Rize 2. yarı tek kale oynadı genede paçayı kurtardınız.

Alıntıları Göster
    sıyırdık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: devrimow

sıyırdık :)

Alıntıları Göster
    ÇOK ŞANSLISINIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koray08

ÇOK ŞANSLISINIZ

Alıntıları Göster
    alınacak ders : 30 tane transferle şampiyon olunmuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: griswold

Alıntıları Göster
    Ha ilk maçı alamadık diye şampiyonluk gitti hemen he .
    Futboldan anlayan insan yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: griswold

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: griswold

daha önce alınması gereken ders: Lig 34 maçlık uzun bir maratondur...

• quote:

Orijinalden alıntı: çerkez

quote:

Orjinalden alıntı: griswold

daha önce alınması gereken ders: Lig 34 maçlık uzun bir maratondur...

Alıntıları Göster
    OOOFFF yine stres basladı bu kadroyla yine 90 dk rahat bi mac izleyemeyecek miyiz yoksa Neyse kadro eksik ilk mac falan diyelim artık sonu iyi bitsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.