Şimdi Ara

malesef vatan bilgisayar tavsiye edilmez..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vatan bilgisayara ram almaya gittim ddr2 olarak ve satıcıya sordum bende twinmos war dual yapmak istiyorum hatta bi

öncekini sizden almıştım diye bendeki chipleri tek tarafta olandır

oda derki bizden aldıysanız uyar bende gittim denedim malesef uymadı onların verdiği çift taraflı chipli olandır dediğide uymazsa geri

alırız diye

sonra gittiğimde dediler geri alırız ama para iadesi yapmayız çalışan ürünlerde böyle bişey yapmıyoruz dediler yerine başka bi ürün

alabilirsiniz dediler bunun acayip sinir oldum ve başka bilgisayarcıların hepside iade alıyor

beni boşverin bu tip durumlarda hiçbir şekilde iade almıyor siz siz olun vatandan birşey almayın...

• tamam vatan çok ahım şahım birşey değil ama burda vatan tamamiyle haklı. çalışan ürünü alıp para iadesi yapmak zorunda yok, böyle bir kanuni zorunluluk yok. sen dua et değişim önerisinde bulundular.
  • Geçen bir arkadaş ta modem almıştı ona da aynısı söylemişler sadece değişim yapıyorlarmış.
  • vatan bilgisayarı ben de sevmiyorum. finanscard'ınız yoksa kafadan % 8 kazıklandınız demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elmedin

tamam vatan çok ahım şahım birşey değil ama burda vatan tamamiyle haklı. çalışan ürünü alıp para iadesi yapmak zorunda yok, böyle bir kanuni zorunluluk yok. sen dua et değişim önerisinde bulundular.

ii de hocam daha önce tekmarda buna benzer bi olayda adamlar geri aldılar ve çoğu bilgisayarcıda geri alıyo bunlar ticaret değilmi para uğruna her türlü şerefsizliği yapıyolar

arkadaşlar ısrarla tavsiye etmiyorum vatan bilgisayarı hatta tanıdıklarınıza herkeze söyleyin başları yanmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curse77 -- 29 Ocak 2007; 15:29:52 >

• dediğin şey sadece vatan da olmuyor.benim de başıma geldi böyle bişey.gold da bana da sadece dual kit alırsan dual çalışır dediler.
    o kadar da büyütecek bişey değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: curse77

quote:

tamam vatan çok ahım şahım birşey değil ama burda vatan tamamiyle haklı. çalışan ürünü alıp para iadesi yapmak zorunda yok, böyle bir kanuni zorunluluk yok. sen dua et değişim önerisinde bulundular.

ii de hocam daha önce tekmarda buna benzer bi olayda adamlar geri aldılar ve çoğu bilgisayarcıda geri alıyo bunlar ticaret değilmi para uğruna her türlü şerefsizliği yapıyolar

arkadaşlar ısrarla tavsiye etmiyorum vatan bilgisayarı hatta tanıdıklarınıza herkeze söyleyin başları yanmasın...

diğer bilgisayarcılar senin iade ettiğin o ürünü sıfır diye başkalarına satıyorlar.peki bu ticaret mi?
    hiçbir bilgisayarcı sattığı ürünü iade almamalıdır.böylece biz de oradan bir ürün alırken acaba bu kullanılmış mı kaygısı çekmeyiz.vatanın aslında hiç iade almaması gerekirdi yanlış yapmış.çünkü o ürünü başkasına sıfır diye satacak başka çaresi yok.zira ithalatçı firma o ürünü vatandan iade almaz.vatanı ben de tavsiye etmiyorum ama nedenlerimiz farklı.lütfen çıkarımlarda bulunurken sadece kendi iyiliğimizi değil de tüm tüketicilerin iyiliğini düşünelim.burada yaptığın bencillikten başka birşey değil.sen "benim ürünümü geri alsın da o ürünü ne yaparsa yapsın beni ilglendirmez" mantığındasın bu çok yanlış.

• quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

quote:

quote:

diğer bilgisayarcılar senin iade ettiğin o ürünü sıfır diye başkalarına satıyorlar.peki bu ticaret mi?
    hiçbir bilgisayarcı sattığı ürünü iade almamalıdır.böylece biz de oradan bir ürün alırken acaba bu kullanılmış mı kaygısı çekmeyiz.vatanın aslında hiç iade almaması gerekirdi yanlış yapmış.çünkü o ürünü başkasına sıfır diye satacak başka çaresi yok.zira ithalatçı firma o ürünü vatandan iade almaz.vatanı ben de tavsiye etmiyorum ama nedenlerimiz farklı.lütfen çıkarımlarda bulunurken sadece kendi iyiliğimizi değil de tüm tüketicilerin iyiliğini düşünelim.burada yaptığın bencillikten başka birşey değil.sen "benim ürünümü geri alsın da o ürünü ne yaparsa yapsın beni ilglendirmez" mantığındasın bu çok yanlış.

herşeyden önce satıcıların bilgisi olmadan orda çalıştırmaları tamamiyle ticaret çünkü onların çoğu bilmiyor onların bu durumunu biz çekiyoruz

ilk olarak bana ürünü verdiklerinde bu şekilde açıp bakarsanız tekrardan alabiliriz dediler orda açmana bile izin vermiyolar o derece

ben o şekilde davrandım tekrar geriye götürdüğümde raftaki gibi hiç bir fark yoktu yani ürün sağlamdı

demekki şöyle bişey war müşteri memnuniyeti sıfır tüketici hakları diye bir şey yok heralde bu ülkede..

• quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

quote:

quote:

+1 kaldı ki o zaman herkes aldığı ürünü eve götürsün kullansın sonra da geri getirsin, değiştirsin veya para iadesi alsın bu da çok mantıklı değil. adam ekran kartı alıyor bios flashlıyor falan filan sen de sonra o kartı alıp eve götürüyorsun sıfır diye

/>

• Forumda firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.