Şimdi Ara

Maliye, yurtdışı internet alışverişinden vergi almaya hazırlanıyor (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
9
Favori
31.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen kafayı tutuyorsun dünyaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

Bu millet uckurundan vazgeçmez azizim başbakan olunca halvet vergisi koyacam paraya para demeyecen abd ye bile kredi verecek duruma geliriz

Buna bile kılıf bulacak dolu bu ülkede.

"Ama şey devlet alcak tabi sen halvet yaparken aldığın nefesi hangi ülkede alıyon" derler üstüne.

Cihana hükmetmeye başladık ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetmez ama evet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misafir Çocuğu

quote:

Orijinalden alıntı: Front-Back

Maliye, yurtdışı internet alışverişinden vergi almaya hazırlanıyor

ne anlama geliyor bu

Bu hükümet nedeniyle fenomen olmuş bir caps kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Haziran 2017; 14:33:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

quote:

Orijinalden alıntı: cenup

quote:

Türk milleti çok garip valla,

Devletin yaptığı tünelden geç, hastaneye git, köprüyü kullan, polis güvenliğini sağlasın, asker düşman topraklarında korku salsın ama verg, vermeye gelince

"yaaaa vermicem ühühüh"

Vergi kutsaldır arkadaşlar, verginize sahip çıkın, ne kadar vergi artarsa o kadar hizmet geliyor devletimizden.

devlet o köprüyü kimin parasıyla yapıyor ?
    bunu kavramayacak kadar aciz misin ?
    kaldı ki sosyal devletin yapması gereken görevlerdir saydığın şeyler.

sorun vergiyi vermekte değil.
    vergiyi almakta.

sen asgari ücretliden gelir vergisi alıyorsun.
    ama elmas ticareti yapandan almıyorsun ?

boş boş konuş anca

Köprü vergiler ile yapiliyor bende bunu diyorum vergi verelim hizmet gelsin ve aetmaya devam etsin diyorum.

Sen araba alirken vergi verdin ve tamami sana geri dondu hizmet olarak, vergiler arttikca devletin eli gucleniyor ve daha guzel hizmet veriyor insanlara.

Bunda anlayamadiginiz ne var bilemiyorum?

Vergi elestirilmez, devlet daha cok hizmet yapacagini gordugu zaman vergileri arttiriyor ulke 15 yilda karne ile ekmek dagitilirlen simdi dunyaya kafa tutuyor. Cihani yonetmeye hazirlaniyor

Avrupa'da bile türk buyruguna girmek sokakta konusuluyor artik.

Köprüler vergi ile yapılıyorsa neden geçmek için ayrıca para ödüyoruz? Hani hizmetti. Sen geçmesen bile senden aldığı vergiyi köprüyü yapıp işletene veriyor haberin yok.

Araba alırken verdiğin vergi nasıl sana hizmet olarak dönüyor açıklar mısın? bedava yol mu var yoksa akaryakıttan alınan vergiden indirim mi yapıyor devlet?
    Vergi eleştirilmez ne demek? O da mı yasak? Dünyaya kafa tutuyor cihanı yönetmeye hazırlanıyor öyle mi? Avrupa seni istemiyor, Amerika ne derse onu yapıyorsun iyice dışa kapandık yurtdışı alışverişe engeller, sosyal medyaya wikipedia ya engeller koyarak mı cihanı yöneteceğiz? Avrupa Türk buyruğuna mı girecek? şu son söylediğin çok komik yahu, Güldür Güldür'e gönderelim skeç olur.
    Sen bu hayaller aleminde yaşamaya devam et.

• Her şey pahalı zaten ülkede yurt dışından ucuza getiriyoruz diye bu yapılır mı ya :(
  • quote:

İngiltere sisteminde şirketlerde yük kalmıyor
    BAKAN Ağbal, KDV’de İngiliz sisteminin ayrıntılarını anlatırken de, İngiltere’nin kendi şirketleri üzerinde yük kalmasına müsaade etmediğini söyledi. İngiliz sisteminde ilgilendikleri konunun oran değil, işletmeler olduğunu vurgulayan Ağbal, Türkiye’de şirketler üzerinde sürekli KDV yükü kaldığını anlattı. KDV’deki asıl amacın işletmeler üzerindeki yükü aşağıya çekmek olduğunu dile getiren Ağbal, “Vergi hasılasından vazgeçmeyeceğiz. Her ülkenin kendi ihtiyaçlarına göre farklı uygulamaları var. Türkiye OECD içinde genel KDV oranı en düşük ülkelerden bir tanesi. Biz bunu artırmayacağız. İngiltere’deki oranlar ihtiyaçlara göre şekillenmiş. Çalışmamızda başka ülkelerdeki oranları getirmek gibi bir amaç yok. KDV tek başına oranlardan ibaret değil” dedi. Örneğin KDV’nin peşin alındığını, başka ülkelerde nasıl olduğuna bakıldığını, tek bir oran olması yönünde talepler olduğunu bunlara bakılacağını anlatan Ağbal, ayrıca gıda enflasyonu ile mücadele çerçevesinde vergi indiriminin olmadığını da vurguladı.

• Yurtdışı alışverişine taktılar bunlar, 75 Euro limitini indirdikleri yetmezmiş gibi şimdi banka aracılığı ile 1 dolarlık üründen bile vergi alacaklar.

• Bi kulağımın arkası kaldı demek oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğru bende boşboş konuşuyom işte. Sende anlama potansiyelin olsaydı o mesajı yazmak zorunda kalmazdım...

• Günün sonunda kazanan halk ve demokrasi olacak. İnsan hiç düşünmez bu vergilere laf ederken anlamıyorum.

Otoyolda gez, tertemiz denize gir, bütün avrupa amerika ve rusya bizim topraklarımıza geliyor tatil için. Cazibe merkezi haline geldi dünya'da bu topraklar 15 yılda 1 çiçek bile açmıyorken.

Bütün dünya'da ana konu türkiye artık, askeri teknoloji'de japonya çin ve rusya gibi ülkeleri geride bıraktık.

Yeni projeler ile 2023'te dünya lideri olacağız bütün konularda.

Bütün dünya birleşti ekonomiyi bozamadılar çünkü güçleri yok.

Darbe yaptılar halkı durduramadılar anladılar 1 türk dünya'ya bedeldir. Korktular. Tankın durduran halktan korktular.

Şimdi çaresiz bir şekilde türk buyruğuna girmeyi bekliyorlar. Zaten avrupa halkı yüzyıllardır türk buyruğu hayali ile yaşıyor. Sokaklarında herkes türkiyeden bahsediyor. barcelona, paris, berlin, prag..

2023 çok önemli bir tarih arkadaşlar. Ab dağılıp abd parçalanacak ve rusya bize bağlanacak orta doğu'da dönen bütün muhabbet aslında bundan ibaret. Hesapta çırpınıyorlar işte ama engelleyemiyorlar.

• Devletimiz çok düşünceli ve ticari zekası çok yüksek. Bizlere daha iyi yollar köprüler yapmak için çok güzel yeni kazançlar sağlıyor. Sırf vatandaşın yararına hareket ediyor. Ben mahcup oluyorum kendimi borçlu hissediyorum. Vergiler bu borcu kapatmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: chemsul

Çok zeki bu akp liler. Biliyorlar çünkü kendi adamlarının çoğunun internet kullanıp yurdışından alışveriş yapamayacak olmasını.

Bunlar makarnaya zam yapmadı ya gerisi onlar için boş. Vergi adeleti , sosyal devlet gibi kavramları siz bu makarnacılara anlatamazsınız. Hee, deyip

geçin gitsin.

komplo teorisi halt etsin.. sendeki başka..

vergi gelsin..1 tl ye mal alıyorsunuz ve ptt bunu kapınıza kadar getiriyor. biraz utanın
  • quote:

Günün sonunda kazanan halk ve demokrasi olacak. İnsan hiç düşünmez bu vergilere laf ederken anlamıyorum.

Otoyolda gez, tertemiz denize gir, bütün avrupa amerika ve rusya bizim topraklarımıza geliyor tatil için. Cazibe merkezi haline geldi dünya'da bu topraklar 15 yılda 1 çiçek bile açmıyorken.

Bütün dünya'da ana konu türkiye artık, askeri teknoloji'de japonya çin ve rusya gibi ülkeleri geride bıraktık.

Darbe yaptılar halkı durduramadılar anladılar 1 türk dünya'ya bedeldir. Korktular. Tankın durduran halktan korktular.

Şimdi çaresiz bir şekilde türk buyruğuna girmeyi bekliyorlar. Zaten avrupa halkı yüzyıllardır türk buyruğu hayali ile yaşıyor. Sokaklarında herkes türkiyeden bahsediyor. barcelona, paris, berlin, prag..

2023 çok önemli bir tarih arkadaşlar. Ab dağılıp abd parçalanacak ve rusya bize bağlanacak orta doğu'da dönen bütün muhabbet aslında bundan ibaret. Hesapta çırpınıyorlar işte ama engelleyemiyorlar.

rusya ve japonyayı askeri konuda geride bırakmak mı ?
    ne içtin abim sen..
    akp li olarak yazıyorum şaşkınım. ironi mi ki ?

• PTT'de dağıtım elemanı mısın? Nedir bu kuyruk acısı? İnsanların 1 TL'ye mal alması niye zoruna gidiyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: superchargerEgea1

quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

Orijinalden alıntı: superchargerEgea1

Ona vergi buna vergi. Devlet halkına mı bakar yoksa halk devlete mi bakar?

Bu durumda halk devletine bakiyor. Cok zenginiz vesselam

Öyle beleşe istikrar olmuyor maalesef

Beleslikle ne alakasi var.

100bine arac aliyorsun 50bini otv. Bu mu simdi istikrar.

Ben dandik araca 50bin neden vereyim. Bizim hakkimiz yok mu 50bine audi almak.

Biz alsin diyoruz ama bu kadarda cok alinmaz.

• PTT salaktı zaten bu zamana kadar 1 TL'lik ürünü neden dağıtım yaptıklarına anlam verememişler.
  • quote:

Günün sonunda kazanan halk ve demokrasi olacak. İnsan hiç düşünmez bu vergilere laf ederken anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinnzz

PTT salaktı zaten bu zamana kadar 1 TL'lik ürünü neden dağıtım yaptıklarına anlam verememişler.

işte kafan bu kadar çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie

PTT'de dağıtım elemanı mısın? Nedir bu kuyruk acısı? İnsanların 1 TL'ye mal alması niye zoruna gidiyor?

kuyruk acısı sizde var. vergi vermeye gelince cıyak cıyak ettiniz. banane ister al ister alma
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.