Şimdi Ara

Maliye, yurtdışı internet alışverişinden vergi almaya hazırlanıyor (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
9
Favori
31.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

Günün sonunda kazanan halk ve demokrasi olacak. İnsan hiç düşünmez bu vergilere laf ederken anlamıyorum.

Otoyolda gez, tertemiz denize gir, bütün avrupa amerika ve rusya bizim topraklarımıza geliyor tatil için. Cazibe merkezi haline geldi dünya'da bu topraklar 15 yılda 1 çiçek bile açmıyorken.

Bütün dünya'da ana konu türkiye artık, askeri teknoloji'de japonya çin ve rusya gibi ülkeleri geride bıraktık.

Yeni projeler ile 2023'te dünya lideri olacağız bütün konularda.

Bütün dünya birleşti ekonomiyi bozamadılar çünkü güçleri yok.

Darbe yaptılar halkı durduramadılar anladılar 1 türk dünya'ya bedeldir. Korktular. Tankın durduran halktan korktular.

Şimdi çaresiz bir şekilde türk buyruğuna girmeyi bekliyorlar. Zaten avrupa halkı yüzyıllardır türk buyruğu hayali ile yaşıyor. Sokaklarında herkes türkiyeden bahsediyor. barcelona, paris, berlin, prag..

2023 çok önemli bir tarih arkadaşlar. Ab dağılıp abd parçalanacak ve rusya bize bağlanacak orta doğu'da dönen bütün muhabbet aslında bundan ibaret. Hesapta çırpınıyorlar işte ama engelleyemiyorlar.

Kardeşim nolur bana torbacının numarasını gönder sana ne satıp bu kafayı yaşatıyorsa bende istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanki yurtdışından yapılan alışverişte vergi alınmıyormuş gibi konuşmuş bazı ak gerizekalılar,ben 1 liralık malzemeyi 20 liraya satan yurtiçi satıcıdan almak zorunda mıyım herkesi kendiniz gibi mi zannediyosunuz
  • bakan olayı tam anlamamış sanki,gümrük vergisini bilmiyor gibi konuşuyor,yada bilmiyor,zaten 30.-eu üstüne gümrük bakanlığı vergi alıyor,haa biz maliye bakanlığı olarak ayrıca alacağız derse,bu sefer ulaştırma bakanlığı da bizde ayrıca alacağız der,bunun üzerine,dış işleri bakanlığı bunlar dışarıdan geliyor bizide ilgilendiyor diyip oda vergi isterse,bunu duyan içişleri bakanlığı dışarıdan geliyor ama içeriye dağıtılıyor diyip bende vergi koydum derse bu nedir,şaka mı? yani bakkala gidip ekmek alıp 1 tl verince bakkal yok öyle yağma 1 tl vereceksin derse ne yaparsınız,zaten verdim demezmisiniz?bakkal 1 tl yi almamış gibi yaparsa ne yaparsınız?yada o bakkal artık gözünüzde nedir?

röportajı yapan gazeteci arkadaş magazin servisinden sanırım orada zaten %20 ödeniyor bakanım diye soru bile sormaktan aciz,mikrofon tutucusu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 13 Haziran 2017; 12:9:17 >
  • Bence herkesin maaşlarını kessinler. Kimse para kazanmasın bu sayede alacak vergide kalmaz. Kiskansinlar maassiz çalışıyorlar diye. Nw güzel olur

• Şu DH'nin dinamik, bilgili, ahlaklı ve vatansever topluluğu biraraya gelse, bir siyasi parti kursa, sadece DH üyeleri ve çevresinden milyonlarca oy alır. Çünkü görünen o ki, boş boş feryat ederek hiç birşey düzelmeyecek.
  • suçlusu gene sizlersiniz ,böyle herkese açık forumlarda fırsat başlığı açıyosunuz cümle aleme reklam ediyosunuz ,ondan sonra maliye vergi aldı hükümet şöyle böyle yaptı ,bunu yapacaksınız sessiz olacaksınız üyelikli forumlarda paylaşın en azından yada özelde paylaşın whatsup kanallarında paylaşın ,hükümete en çok muhalif internette ve bu forumlarda bunu bildiklerinden hergün forumları tarıyolar ne var ne yok bizim hakkımızda ne düşünüyorlar ne yiyorlar ne içiyolar ,demirelin ecevitin ve nice eski devlet erkanın böyle bir şansı olmadı ,internet lamuoyu düşünceleribi toplu almak için bulunmamz fırsat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sağ tık

quote:

Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie

PTT'de dağıtım elemanı mısın? Nedir bu kuyruk acısı? İnsanların 1 TL'ye mal alması niye zoruna gidiyor?

kuyruk acısı sizde var. vergi vermeye gelince cıyak cıyak ettiniz. banane ister al ister alma

bu ülkenin bir vatandaşı olarak vergi vermediğimizi ispatla. İspatlayamazsan...

• Verdiğin bu cevaptan sana anlatacaklarımı anlamayacağını kestirmek zor değil. O yüzde sanada yukarıda yazdığı gibi Heee, tamam deyip geçiyorum
  • Clexa kullanıcısına yanıt
    inşallah hiç gelmez veya 2018 yılı başında gelir de en azından hazırlıklı yakalanırız
  • Bu halka az bile,
  • emrah koş züküyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

Türk milleti çok garip valla,

Devletin yaptığı tünelden geç, hastaneye git, köprüyü kullan, polis güvenliğini sağlasın, asker düşman topraklarında korku salsın ama verg, vermeye gelince

"yaaaa vermicem ühühüh"

Vergi kutsaldır arkadaşlar, verginize sahip çıkın, ne kadar vergi artarsa o kadar hizmet geliyor devletimizden.

Ciddi misin gerçekten Böyle bir mantık olamaz, git araştır elinizin altında internet var.
    Tamam bazı yaşlı kesim vs. araştırma imkanı olmadığı için bunları diyor ama siz yapmayın bari yahu, lütfen.

• vergi vermiyorsunuz mu dedim. ispatlayamazsam ..... gerisini yazsana erkeksen.. erkeksen tabi
  • quote:

vergi vermiyorsunuz mu dedim. ispatlayamazsam ..... gerisini yazsana erkeksen.. erkeksen tabi

Birazda vergi kanunlarını bilseydin bari. Milletin eline geçen paradan gelir vergisi kesiliyor. Yurtdışından alınan üründe satan kendi ülkesine vergi ödüyor gelen üründen gümrük vergisi alıyorsun daha ne istiyorsun?
  • Aqp tipi vergi sisteminde oksijenden de vergi alınıyor.
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Tespitleriniz çok yerinde sizin gibi bu durumları analiz edebilen insan sayısı
    malesef ülkemizde çok az. Değerli yorumlarınız günümüzü aydınlattı. Arka planda
    neler oluyor bu şekilde biraz da olsa öğrenmiş olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

quote:

vergi vermiyorsunuz mu dedim. ispatlayamazsam ..... gerisini yazsana erkeksen.. erkeksen tabi

Birazda vergi kanunlarını bilseydin bari. Milletin eline geçen paradan gelir vergisi kesiliyor. Yurtdışından alınan üründe satan kendi ülkesine vergi ödüyor gelen üründen gümrük vergisi alıyorsun daha ne istiyorsun?

ben bugüne kadar yaptığım hiç bir alışverişde (yurtdışı) gümrük vergisi ödemedim. hepsi kapıma kadar bedava geldi. 3-5 lira devlet vergi kesecek diye cıyaklamanın anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepingawake

Aqp tipi vergi sisteminde oksijenden de vergi alınıyor.

Şu an bu forumda bunun olmasını destekleyenlerin alayı tonla vergi kaçırmıyorsa ben hiçbir şey bilmiyorum. Baktım bir iki kişinin profiline ikinci el forumdan aktif. Acaba kaç alım satımdan vergi vermişler. Kendi alışverişlerinden bir şey alınmasın, beceremedikleri yurtdışı alışverişlerinden vergi alınsın. Alınsınki insanlar yurtdışından almayı bırakıp kendilerine muhtaç olsunlar.
  • ceo-tr kullanıcısına yanıt
    Secim de kalmadi artik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru bir karar tartışmak anlamsız. Nasıl ki Türk esnaf vergisini ödüyorsa yurt dışından getirilen ürünlerinde vergileri kesilmelidir.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.