Şimdi Ara

malum sitedeki ilanlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2004 aracımı içim gayet rahat, kazası belası sıkıntısı ne ise söyleyerek bugün sattım. Malum sitede 2006 model bir araç buldum, satan galeriye sorduğumda 2-3 parça boya var diye söyledi.

ilan numarasını söylemeyeceğim, yazan aynen aşağıda.

merak edip tramer sorgulamasını yaptığımda da çıkan sonuç aşağıda.. hadi minimum miktarlar önemli değil de, büyük miktarlar için de çizikten dolayı çıkıyor diye söylüyor.

şöyle birşey soracağım...

piyasada kime güveneceğiz ??

malum sitedeki ilanlar... malum sitedeki ilanlar...

• Bu devirde babana bile guvenmeyeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 2 kriterim var ne olursa olsun galeriden alma ne olursa olsun ruhsatında 1 yıldan önce üstüne almıştan insandan araba alma

sonucta galeri üstüne koymadan satmaz, 1 seneden evvel almış kişide alsatcı değilim diyorsa da inanma genelde, ev alcam yükseltcem arabamı buldum diyorsa da piyasasından 1-2 bin eksik yazsın hikayeside kendine kalsın

güzel araba var piyasa da ama iyisi olsun ucuzu olsun diyen, pinti adam herzaman soyulacak, bu ekonomiyi bi fiyatlara getirenlerin piyasasında en ucuz fiyatlara yönelmeyin
  • Ilan nosunu neden paylasmiyorsunuz ? Asıl paylaşın ki arac bakan arkadaşlar dikkat etsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede paylaşın millet kazıklanmasın.
  • Sanırım şu araç;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2-sahibinden-citroen-c4-sx-1.6-triptronik-orjinal-bakimli-2006-220277927/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayy -- 8 Temmuz 2015; 8:43:53 >
  • ayy A kullanıcısına yanıt
    araç orjinalmiş sadece boya varmış
  • Araba kevgire donmus, orjinal diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.