Şimdi Ara

MANCHESTER DEFANSININ UÇMASI!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hamachiden fifa 2009 oynarken manchesteri alıyorum adam başka takım alıyor.Adam sadece QW(havadan pas) ile bitiriyor işi.Manchesterin defansı orta sahaya gelio çizgi halinde duruyor.Bunun için defans ayarları var mı??
    Şimdiden teşekkürler.

• manchesterin oyun yapısından kaynaklanıyor yani hücum ağırlıklı oyun böylelikle defans oyuncularıda orta saha gibi oynuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BRUCE LEE_ -- 1 Ağustos 2009; 9:35:23 >
  • manchester a karşı en çok atılan gol türü bu rakibe çok top yaptrmayarak hallediyorum bu sorunu ama arada kaçıyor tabi sora o golü attıklarına pişman ediyorum
  • kontrollerde "team mentality" diye bi seçenek var. onu hangi tuşa ayarladıysan bak, maç sırasında bastığın zaman sağ altta ufak bi ok çıkıcak. o ok aşağıyı gösterene kadar bas.
    ok aşağıyı gösterdikten sonra bırak, takımın daha geri çekilere oynayacak. ama bu durumda orta sahadaki oyuncular da defansif oynamaya başlayabilir.

bu durumda takımın dizilişini değiştirmeyi deneyebilirsin.
  • Crosshair kardeş verdiğin bilgiler için çok saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.RONALDO67

Crosshair kardeş verdiğin bilgiler için çok saol.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

kontrollerde "team mentality" diye bi seçenek var. onu hangi tuşa ayarladıysan bak, maç sırasında bastığın zaman sağ altta ufak bi ok çıkıcak. o ok aşağıyı gösterene kadar bas.
    ok aşağıyı gösterdikten sonra bırak, takımın daha geri çekilere oynayacak. ama bu durumda orta sahadaki oyuncular da defansif oynamaya başlayabilir.

bu durumda takımın dizilişini değiştirmeyi deneyebilirsin.

Çok sağol gerçekten işe yarıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    SSC Napoli Taraftar Köşesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.