Bildirim
Manchester united -- Galatasaray D-Smart
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
GİRER. -
Acaba dsmart da mac basi satin alma olanagi da varmi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ben ilk dsmart alıcılarındanım bende şifre girecek mi girse bile aradığımda açılacak mı ? -
dsmart'ın tüm paketlerine üye olanlara dsmart webtv üyeliği veriliyor diye bir şey duymuştum sanki. böyle bir şey var mı? varsa abimin üyeliğine çökeceğim çünkü. -
azerbaycan tv si akar =) -
Yarın arayıp sorucam
Yalnız fb - spartak moskova macları sifresiz verilmişti -
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
dsmart'ın tüm paketlerine üye olanlara dsmart webtv üyeliği veriliyor diye bir şey duymuştum sanki. böyle bir şey var mı? varsa abimin üyeliğine çökeceğim çünkü.
D-SMARTta web tv yok ki -
quote:
Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
dsmart'ın tüm paketlerine üye olanlara dsmart webtv üyeliği veriliyor diye bir şey duymuştum sanki. böyle bir şey var mı? varsa abimin üyeliğine çökeceğim çünkü.
D-SMARTta web tv yok ki
nasıl yok ya?
http://www.dsmart.com.tr/webtv
bu değil mi
-
İlgili maç yayını, Maxi ve üst paket aboneliklerinde izlenebilecektir. HD yayınların izlenebilmesi için TV, uydu alıcısı ve diğer ekipmanın HD uyumlu olması gerekmektedir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X