Şimdi Ara

Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN (2040. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.159
Cevap
66
Favori
1.235.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20382039204020412042
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adamı düşünmediler bile Aykut Kocaman muamelesi gördü resmen.Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN 

West Ham içinden geçer inşallah takımın. Şu an Thomas Frank Mbeumo'yu alıp gelse her türlü kelden iyidir.

• -BurakBey kullanıcısına yanıt
    İstesek bile gelmezdi zaten Barça kancayı takmıştı.

Bize büyük takım havası solumuş büyük takımlarda şampiyonluk mücadelesi vermiş başarılı olmuş başarı yakalamış hoca lazım. Inzaghi bence bize olur bazı çıkan haberlerde gelecek yaz takımın başına geçmeyi kabul ettiği yazıyordu. Bizi şampiyon yapmaz tabi ama bu kepaze durumdan kurtarır en azından.

Ufak takımlarda Avrupa’da veya orta sıra PL takımında bir şeyler becerip buraya gelen yok oluyor işte. ten Hag ismi geçen bu tarz hocalardan daha büyük işler başardı Avrupa’da. Şu an ise olduğumuz konum ortada. Kepaze olduk resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalot gibi sıradan hiçbir artısı olmayan kazma bir bekin bu takımda nasıl oynadığı sorgulanmaması ayrı bir konu.

• KOVUN ARTIK ŞU KEL MÜPTEZELİ KOVUNNN KOVUUNNNN

• ETH gidene kadar bu takımı takip etmeyi bırakıyorum. Sir Alex gittiğinden beri takım iyi değil eyvallah ama hiç bu kadar rezil ve çaresiz bir dönem hatırlamıyorum. Bana yüzlerce kilometre uzaklıktaki takımla kurduğum duygusal ve manevi bağ beni gereğinden fazla yormaya başladı. Bu takımın büyüklüğünü fark edemeyen yöneticileri de Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barnsley maçı sonrası 8 maçta 1 galibiyet , 5 beraberlik , 2 yenilgi.

Bu ivmeyle küme düşeriz bence.

• Zengin bir kulübün orta sahasında Eriksen oynuyorsa kadro planlamasını yapan kişi kimse futboldan men edilmeli.

• Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN

geldi gibi vakit manu izleme vaktidir

• Xavi gelicek manuyu uçurur pel ile rekabete giricek

• Elric. kullanıcısına yanıt

Avrupa liginde tokatlamıştı Ten Hag. Ten Hag'a elenen adamdan hayır gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 28 Ekim 2024; 1:33:35 >
  • Ronaldo iyi ki bu kel portakaldan 2 sene önce kurtulmuş

Bir de hala Rangnick'e laf sallayanları görüyorum. Rangnick kendi kurmadığı kadroda gayet iyi maçlar oynatmıştı. Oyun olarak rakipleri eziyordu. Bu adam her maçında eziliyor nerdeyse ya da fahiş hatalar yapıyor takımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 28 Ekim 2024; 1:43:11 >
  • Casper0416 C kullanıcısına yanıt
    Ten Hag'ın takımında Ajax çetesinden biriysen:

1- 100 milyonluk kanat oyuncusu olarak 50 maç 0 gol 0 asistle oynayıp yine de tüm sezon ilk 11 çıkarsın (Antony)
    2- sıradan bi bek oyuncusuyken 10 numara pozsiyonunda oynayabilirsin (Mazraoui)
    3- 100 kere komik gol yeyip yine de hep 11 oynarsın (Onana)
    4- 2 sezon üst üste yetersiz ve temposuz olduğun ortada olduğu hâlde üçüncü sezonda da 11 başlarsın (Eriksen)

• Antony geçen sezon 0 gol 0 asist ile oynamasına rağmen o kadar şımarmıştı ki, sezon sonuna doğru ilk defa yedek oturduğu maçta sonradan oyuna sokulduğunda bilerek somurttu ve oyuna girerken koşmadan ağır tempo yürüyerek girdi. vücut diliyle: "beni yedek bırakamazsın! ben Ajax çetesindenim!" diye bağırdı. sonra ilk 11'e geri döndü.

Ten Hag'ın takımında forma adaleti yoktur.

• DEFOLDU KOVULDU SONUNDA SONUNNDAAAAA

DEFOL GİT HADİ KÖYÜNE YALLAH

• Kellerin en güzelinin görevine son verilmiş...

• Hadi gözünüz aydın kırmızı şeytanlar Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN 

• Ruud van Nistelrooy geçici menajerliğe getirildi.

• vay be dünya gözüyle gördük adamın kovulmasını sonunda Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN 

• Potansiyelinin önündeki en büyük engelden kurtuldu, Tanrı united'ın rakiplerine merhamet etsin çünkü o etmeyecek

Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN
  • -BurakBey kullanıcısına yanıt
    Adamlar seni bekliyormuş hocam.

• 
Sayfa: önceki 20382039204020412042
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.