Şimdi Ara

Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN (2041. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.159
Cevap
66
Favori
1.235.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20392040204120422043
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FB maçı sınırdı onlar için. Mou hocaya teşekkür edin manUcular Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN 

• Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN

Sonunda kurtulduk.

• West Ham'a karşı beraberliğe sevindirecek hale getirmişti. Şükür artık kazanabiliriz diye bir umudumuz var.

• tarihe yazılan utanç: Ten Hag bu kulübün başında TAM 3 KERE yaz transfer sezonu geçirdi EVET TAM ÜÇ!!!

adama iki tane yaz transfer sezonunda tam yetki verildikten sonra garantili batırmış, hâlâ üçüncü kez yetki verdiler transfer yap diye. komedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarihe yazılan utanç: tüm sezon 0 gol 0 asistle ilk 11'de oynayan Antony, sezon sonunda doğru bir kez yedek kaldı diye oyuna girerken trip attı ve koşmadan yürüyerek ve somurtarak girdi oyuna.

• tarihe yazılan utanç: mazroui midir nedir, o hergele bu takımda 10 numara oynadı, sırf Ajax çetesinin üyesi diye

• Bilsem çok daha önceden feda ederdim kendimi Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözünüz aydın beyler, kurtulmuşsunuz

• NEREDE KALMIŞTIK (KANKA AYAKKAPLARI DA ÇEK)

Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN
  • Gareth Southgate, Manchester United'ın yeni menajerler adayları arasında favori konumda bulunuyor.

• Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

tencere kapak Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN 

Şaka olduğunu söyle

• Amorim geliyor. Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN 

• Ruben Armorim diyorlar da hiç sanmıyorum

• Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN

Devre arası Gyökeres'i de getirir.Manchester United Kıraathanesi | Liverpool 2-2 Manchester United | #LIVMUN 

• Morinho geri dönsün manuyu o toparlar haha

• Arada fikstürü açıp şu maç mı kovulur bu maç mı kovulur diye bakıyordum. Haksız penaltıyla yenildiğimiz maçın ardından gitmesi ilginç oldu.

Kim gelirse bende tedirginlik olacak artık kimseye güvenim kalmadı.

• Kel sonunda gitttiğine göre konuya dönüş yapabilirim.

Amorim şu an çekilebilecek en iyi hocalardan. 3’lü defansı dener mi bilmiyorum ama Sporting’den bize gelenler her zaman iş yapmıştır.

• ten Hag’tan evinde 5 deplasmanda 4 yiyen hocayı getiriyoruz

Şaka bir yana ama benim Amorim ile alakalı iyi bir hissiyatım yok. Evet Sporting’te yaptıkları belli ama burası zor ve kaos dolu bir yer.

Amorim gibi bir profil yerine daha önce dediğim gibi büyük takımlarda çalışmış bir hocaya gitmeliydik. Bakalım ne olacak.

• 
Sayfa: önceki 20392040204120422043
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.